Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ Γέροντας : «κάνω κομποσκοίνι για τον φωτισμό των πολιτικών και εκεί που τους μνημονεύω ως ζωντανούς μου βγαίνουν ως κεκοιμημένοι» Τι συμβαίνει;

Φώτο : Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, το οποίο απεικονίζει τον Άγιο Παΐσιο στη Θεσσαλονίκη ( περιοχή Μετεώρων) ,Δημήτρης Ματσαρίδης.

Ακόμα και την ύστατη στιγμή οι άγιοι πατέρες μας εύχονται υπέρ ειρήνης και φωτισμού. Αυτή είναι η υπέρβαση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Τα άνανδρα χημικά καπνογόνα δεν μπορούν να εμποδίσουν την ευωδία της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ τους προς τα πάνω.
Αλλά άρχισαν σε κάποιους να συμβαίνουν παράξενα πράγματα που δεν δύνανται να εξηγηθούν.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιστολή που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος του Σινά κ. Δαμιανός ανήμερα του συλλαλητηρίου της Κυριακής της 20 Ιανουαρίου 2019.

Άραγε ο πρωθυπουργός πήρε την επιστολή πριν το συλλαλητήριο ή μετά από την διάλυση αυτού με την άνανδρη απ ευθείας επίθεση στα γυναικόπαιδα και στους ηλικιωμένους με δηλητήρια χημικά ;

« Ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ελληνική Βουλή και τον Ελληνικό λαό, για την Μακεδονία απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός.

Ο Αρχιεπίσκοπος στην επιστολή του ξεκινά με την φράση «ας ξυπνήσουμε επιτέλους!», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει ο λαός να χρησιμοποιήσει την φωνή του για να αποφευχθεί το «έγκλημα» της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Σε άλλο σημείο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός αναφέρετε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι προσευχήθηκε θερμά γι΄ αυτό να κάνει το σωστό.

«Ο Ουρανός είναι γεμάτος από μυριάδες μυριάδων αφανών ηρώων και απλών ανθρώπων πού κατοίκησαν τα αιματοβαμμένα χώματα της πάντοτε ελληνικής Μακεδονικής γης από την προϊστορία μέχρι σήμερα από αμέτρητους ταπεινούς ήρωες και Αγίους της Μακεδονίας μας πού δεν παραμένουν άπρακτοι αλλά κρίνουν τα έργα μας και μαρτυρούν την αλήθεια» – τονίζει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Σινά» https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/26587-arxiepiskopos-sina-damianos-as-jupnisoume-epitelous

Ένας άλλος Γέροντας βάλθηκε να κάνει τούτες τις ώρες επίπονη προσευχή μήπως στο τέλος φωτισθεί το πολιτικό δυναμικό της χώρας και ενσκήψει με προσοχή στους κινδύνους που ελλοχεύει επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό μου μετέφερε και εγώ δεν μπορούσα να του εξηγήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό που μου εξαγόρευσε.

Γέροντας : –«κάνω κομποσκοίνι για τον φωτισμό των πολιτικών και εκεί που τους μνημονεύω ως ζωντανούς μου βγαίνουν ως κεκοιμημένοι» Τι συμβαίνει;

-« Ίσως παιδί μου να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη δυνατότητα για να φωτιστούν, θα πάνε όπως πάνε κάποιοι κόντρα στην ιστορία και τις αλήθειες της»



ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί τα 24ωρα είναι κρίσιμα , ο Ουρανός επάνω από την Ελλάδα μας μαυρίζει. Το ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι δυσεύρετο λόγω της αμαρτίας τόσων χρόνων αχαλίνωτης μεταπολίτευσης.

Άραγε τι φταίνε τα παιδιά.

Αν δεν ανακαλύψαμε ακόμα την μετάνοια , την ανθρωπιά και την φιλοπατρία πρέπει εδώ και τώρα να τα βρούμε για να μείνουμε ζωντανοί ώστε να λάβουμε αυτό το ΦΩΣ.

Τα επόμενα 24ωρα φαίνεται να καραδοκεί ο τούρκος μέσα και έξω.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Πέμπτη 24/1/2019 έξω από τη Βουλή, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ...
    https://www.youtube.com/watch?v=ayA3PgWLWig

    ΑπάντησηΔιαγραφή