Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2018

Ερντογάν μέσω Καραγκιούλ: “Έρχεται μεγάλος πόλεμος κατά της Τουρκίας”!!!


Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, αρθρογράφος της Yeni Safak, και “φωνή” του Ερντογάν κάνει λόγο για “επικίνδυνο παιχνίδι” που παίζουν η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και με όσα γράφει παραπέμπει στο άρθρο της Λιάνας Μυστακίδου περί “αραβο-τουρκικού πολέμου”. Το άρθρο του στην Yeni Safak είναι ένα παραλήρημα, μέσω του οποίου προβλέπει αραβο-τουρκικό πόλεμο αμέσως μετά το τέλος του πολέμου στη Συρία και καλεί ανοιχτά τους πολίτες της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ να ανατρέψουν τα καθεστώτα τους!

Τι γράφει ο Ερντογάν μέσω του Καραγκιούλ:

“Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ κάνουν κινήσει που δείχνουν ότι ετοιμάζουν ένα πόλεμο ενάντια στην Τουρκία.

Προχωρούν σε μια σειρά από προκλήσεις που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη σύγκρουση που θα καταστρέψει όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και ολόκληρη την περιοχή. Κινητοποιούν όλο τον αραβικό κόσμο για να αναλάβουν δράση εναντίον της Τουρκίας. Προσπαθούν να προκαλέσουν έναν αραβο-τουρκικό πόλεμο.

Η οικονομική και υλικοτεχνική στήριξη που προσέφεραν στις πολυεθνικές επιθέσεις εναντίον της χώρας μας στις 15 Ιουλίου 2016, δεν ήταν αρκετή Τώρα φτιάχνουν μέτωπο στα νότια σύνορα της Τουρκίας. Μετά τα εκατομμύρια δολάρια που προσέφεραν στο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις στη βόρεια Συρία, αποφάσισαν τώρα να χρηματοδοτήσουν σημεία παρατήρησης των ΗΠΑ, στοχεύοντας τα σύνορα της Τουρκίας.

Αντιπροσωπείες των ΗΑΕ και της Σαουδική Αραβίας επισκέπτονται στρατόπεδα του PKK στην περιοχή, αποστέλλοντας στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες και αναπτύσσοντας στρατεύματα στην περιοχή. Ενάντια σε ποιον; Ενάντια σε εμάς. ΔΗμιουργούν μέτωπα κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας. Κάνουν προετοιμασίες με δυτικούς στρατιωτικούς και τρομοκρατικές οργανώσεις για έναν πόλεμο εναντίον της χώρας μας.

Αυτές οι δύο χώρες που ανέλαβαν περιφερειακό ρόλο στο σχέδιο ΗΠΑ-Ισραήλ να προκαλέσουν την κατάρρευση της Τουρκίας από το εσωτερικό. Αυτό απέτυχε και απειλούν ανοιχτά με πόλεμο . Εκείνοι που ευθυγραμμίστηκαν με το βρετανικό μέτωπο ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο βρίσκονται τώρα ενάντια στην Τουρκία και πάλι κατά μήκος του άξονα ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ισραήλ.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Mohammed bin Salman, ο οποίος διέταξε τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Jamal Khashoggi και ο Mohammed bin Zayed των ΗΑΕ, είναι θύματα της δυτικής εισβολής και παίζουν ένα αηδιαστικό και βρώμικο παιχνίδι που θα καταστρέψει τόσο τις χώρες τους όσο και την περιοχή .
Προετοιμάζονται για τον μεγάλο πόλεμο του Κόλπου, ο οποίος προβλέπεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τον πόλεμο της Συρίας. Μετατρέπουν ολόκληρη την περιοχή σε μια παγίδα με βάση τις προτεραιότητες του Ισραήλ και των ΗΠΑ στην περιοχή.
Σταματήστε αυτούς τους άνδρες! Σταματήστε αυτούς τους δύο πρίγκιπες!
Καλώ τον λαό της Σαουδικής Αραβίας και τον λαό των χωρών του Κόλπου.

Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι έχει αρχίσει. Μην “τσιμπάτε” το δόλωμα, εξολοθρεύστε αυτή την παγίδα.
Αν είναι δυνατόν, πιέστε τον Mohammed bin Salman και τον Mohammed bin Zayed για να φύγουν… Κάντε να σιωπήσουν οι δύο εχθροί των Αραβών! Προκειμένου να αποφευχθεί ο μεγάλος πόλεμος που θα στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων μουσουλμάνων και θα οδηγήσει στην καταστροφή των χωρών μας, θα πρέπει πρώτα να βάλουμε στην άκρη αυτούς τους δύο άνδρες.

Δεν βλέπετε ότι αυτό θα οδηγήσει στη σφαγή, στη γενοκτονία μουσουλμάνων;
Δεν βλέπετε ότι οι προετοιμασίες για τον «εμφύλιο πόλεμο» γίνονται μέσω αυτών;
Προετοιμάζονται για έναν «Τούρκο-Αραβικό πόλεμο» όπως πριν από έναν αιώνα…Ως λαός της Τουρκίας, αναγνωρίσαμε αυτόν τον κίνδυνο και πρέπει να το καταλάβετε.
Συνειδητοποιήστε ότι η εχθρότητά μας απέναντι στον Mohammed bin Salman και στον Mohammed bin Zayed δεν αφορά αποκλειστικά την υπόθεση Khashoggi, αλλά στο έργο που επιχειρούν ! Έχω επιστήσει την προσοχή στον κίνδυνο αυτό τα τελευταία δύο χρόνια .Βήμα-βήμα, πλησιάζει. Ξυπνήστε!

Δεν είδες τι έγινε στους πολέμους του Ιράκ και της Συρίας; Αυτές οι σφαγές θα επαναληφθούν σε κάθε χώρα . Θα επαναληφθούν στις χώρες του Περσικού Κόλπου και στη Σαουδική Αραβία. Ελάτε στα συγκαλά σας απομακρύνετε τους πρίγκηπες από την εξουσία.

Ανεξάρτητα από το πόσα στρατεύματα συγκεντρώνουν κατά μήκος των συνόρων μας, αγωνιζόμαστε για μια χιλιετία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μπορούμε και θα βρούμε έναν τρόπο να παραμείνουμε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που αντέδρασε στη Δύση και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρέπει να σκεφτείτε τον εαυτό σας, όχι εμάς. Καταλάβετε ότι η παγίδα έχει στηθεί εναντίον των Αράβων, του Περσικού Κόλπου και της Σαουδικής Αραβίας.

Σκεφτόμαστε όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και για εσάς και την περιοχή. Η παγίδα έχει στηθεί εναντίον ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου. Έχει στηθεί εναντίον των πατρίδων μας, δεν βλέπετε; Αν συνεχιστεί έτσι, θα δούμε πολύ σύντομα άρματα μάχης στις πύλες του Καάα και τα δυτικά πολεμικά αεροπλάνα στον ουρανό της Μέκκας και της Μεδίνας. Δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι πλησιάζει;
Η συγκέντρωση στρατευμάτων στο νότο της Τουρκίας, η χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων που επιτίθενται στην Τουρκία,
ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου εναντίον της χώρας μας.
Αναλάβετε δράση, εξορίστε τους δύο προδότες …
Τα στρατεύματά σας θα εξοντωθούν όταν θα προστατεύουμε το έθνος και τα σύνορά μας. Μην επιτρέπετε στις αραβικές δυνάμεις να πολεμούν μαζί με τρομοκρατικές οργανώσεις υπό την αμερικανική και ισραηλινή διοίκηση.
Αραβικοί λαοί, αραβικές πολιτικές ελίτ, διανόηση, δημοσιογράφοι, στρατεύματα, επιχειρηματίες και όλοι όσοι διαθέτουν ακόμη λογική: Αντισταθείτε! Διώξτε αυτούς τους δύο προδότες από τα εδάφη σας. Εάν δεν τους διώξετε, ο πόλεμος θα έρθει και τα έθνη σας θα καταστραφούν.
Αναλάβετε δράση!”
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/12/blog-post_24.html
https://www.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου