Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

Διάσημη Τουρκάλα Μανεκέν εμφανίστηκε με τεράστιο σταυρό στο στήθος δημόσια!


Μεγάλη αίσθηση προκαλούν στην Τουρκία οι δημόσιες εμφανίσεις της πασίγνωστης Τουρκάλας μανεκέν, Eliz Sakuçoğlu, με ένα ενδεικτικό σταυρό στο στήθος της, στην σημερινή ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν όπου επελαύνει το Ισλάμ και κάθε τι που υποδηλώνει κάτι το άπιστο είναι ύποπτο και καταδικαστέο.


Η συγκεκριμένη Τουρκάλα μανεκέν στην τελευταία της εμφάνιση στην κοσμική Κωνσταντινούπολη και μάλιστα στο πλευρό ενός γόνου από τις πλέον δημοφιλείς τουρκικές οικογένειες μεγιστάνων, της οικογενείας των Sabancı, φορούσε "προκλητικά" ένα σταυρό στο στήθος της γεγονός το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Τουρκάλα μανεκέν κατάγεται από την Αντιόχεια της Τουρκίας, την περίφημη πατρίδα του Αποστόλου Παύλου και έχει πάρει, όπως επισημαίνει και η ίδια, το όνομα της γιαγιάς της, (χριστιανική συνήθεια), που για ένα διάστημα είχε ζήσει και στην Ελλάδα.


badboy.gr



Το διαβάσαμε από το: Διάσημη Τουρκάλα Μανεκέν εμφανίστηκε με τεράστιο σταυρό στο στήθος δημόσια! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_853.html#ixzz5ZJfRafuP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου