Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

Έχει σκεφτεί κανείς ποτέ γιατί τόσα και τόσα χρόνια,παρά τις τόσες υποσχέσεις απο τους πολιτικούς η χώρα έφτασε στο έσχατο σημείο της παρακμής; Γιατί η παιδεία μας είναι απο τις χειρότερες στον κόσμο; γιατί διορίζονται ανίκανοι υπουργοί σε αυτό το τόσο σημαντικό υπουργείο για το μέλλον της πατρίδας; Υπάρχει λόγος που η παιδεία είναι τόσο χάλια, και είναι ο ίδιος λόγος που δεν θα φτιάξει ποτέ!!!
Γιατί οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας δεν το θέλουν αυτό. Αναφέρομαι στους πραγματικούς ιδιοκτήτες,στα μεγάλα πλούσια εταιρικά συμφέροντα που αποφασίζουν για όλα!!!



Αυτοί ελέγχουν τα πάντα,τα οικονομικά,τα πολιτικά,την δικαιοσύνη, τα αποτελέσματα των εκλογών.Ξεχάστε τα πιόνια τους πολιτικούς,αυτοί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που κάνουν αυτό
ακριβώς που τους λένε τα αφεντικά τους.Οι πολιτικοί υπάρχουν για να μας δίνουν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας. Στην πραγματικότητα δεν έχουμε καμία επιλογή!!!

Έχουν αγοράσει όλα τα ΜΜΕ για να μας σερβίρουν αυτά που θέλουν,κάθε πληροφορία και είδηση θα είναι αυτό που θέλουν αυτοί.

Τα θέλουν όλα δικά τους!!!! Ένα πράγμα δεν θέλουν, λαό με κριτική σκέψη,λαό που να έχει μόρφωση πραγματική,ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αυτό δεν τους βοηθάει,είναι ενάντια στο συμφέρον τους.

Θέλουν ικανούς και έξυπνους να χειρίζονται μηχανές,αλλά αρκετά χαζούς ώστε να δέχονται κάθε σκατένια δουλειά που τους προσφέρει το σύστημα με τους χαμηλότερους μισθούς,περισσότερες
ώρες,λιγότερα δικαιώματα,και με την προσμονή μιας πενιχρής σύνταξης.

Διάβασα σε ένα κείμενο της καλής φίλης και πατριώτισσας ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ για τις κρυφές
δημοσκοπήσεις που έστειλε ένας αναγνώστης, που δήθεν γίνονται απο τα πολιτικά κόμματα.Επιτρέψτε μου να πω ότι όλα είναι ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ;

Τα ποσοστά που δήθεν παρουσιάζουν είναι όλα πληρωμένα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων,
αυτή είναι η αλήθεια.Φυσικά στοχεύουν στο ηλίθιο κομμάτι της κοινωνίας που περιμένουν τις δημοσκοπήσεις για να ψηφίσουν τον δήμιο τους για άλλη μια φορά.

Κύριοι, αν δεν ενωθούμε εναντίον αυτών των καθαρμάτων σαν λαός να τους πετάξουμε μια για πάντα απο τον ευλογημένο τόπο μας, αν περιμένουμε απο τα κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα μας
να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, Ε, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!
πηγη
ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου