Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

16χρονη στο Ελλάδα Έχεις Tαλέντο: «Αχ Ελλάδα μου φωνάζω δεν με ακούς»

Μια 16χρονη κοπέλα έκλεψε χθες τις εντυπώσεις στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η Ράνια Λίβα παρουσίασε ένα δικό της τραγούδι για το οποίο άντλησε τηνέμπνευση από την ελληνική κρίση.





«Φτώχεια και πείνα επικρατεί στα πεζοδρόμια, στα παγκάκια στους σταθμούς άνθρωποι γύρω πεθαίνουν μοναχοί αχ Ελλάδα μου φωνάζω δεν με ακούς» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεφρέν του τραγουδιού.
Η Μαρία Μπακοδήμου εξέφρασε τη συγκίνησή της, επισημαίνοντας πως «η γενιά η δικιά σας έχει μεγαλώσει στη χώρα που περνάει μια κρίση όχι μόνο οικονομική» ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης να δηλώνει εκνευρισμένος και παράλληλα στεναχωρημένος.
«Είναι τόσο στενάχωρο, αν συνειδητοποιήσουμε ότι ένα 16χρονο κορίτσι εμπνέεται από την κατάντια της χώρας μας για να γράψει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι. Είναι πραγματικά κρίμα και εκνευρίζομαι και θυμώνω και στεναχωριέμαι που οι μεγαλύτεροι και οι παλαιότερες γενιές φρόντισαν ώστε εσύ Ράνια μου να εμπνευστείς ένα τραγούδι με στίχους που μιλάνε γι’ αυτή την κατάντια της σημερινής Ελλάδας και που δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτείτε όπως θα έπρεπε να ονειρευτείτε.
Είμαι πολύ εκνευρισμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Έπειτα και οι 3 κριτές έδωσαν τρεις θετικές ψήφους στην 16χρονη, η οποία πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου