Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2018

H Ελλάδα σύντομα θα γίνει μουσουλμανική χώρα – Αθωνίτης ηγούμενος

1000% αύξηση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο αύριο θα μπαίνουν και θα παίρνουν τα σπίτια σας.

Ο ηγούμενος Γρηγόριος (Ζήμος) της Μονής Δοχειαρίου στο όρος Ο Άθος προσέφερε σοβαρή κριτική στην πολιτική μετανάστευσης της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι οι ορθόδοξοι πρόγονοί τους αγωνίστηκαν για εξακόσια χρόνια ενάντια στον εξισλαμισμό της Ελλάδας, αλλά τώρα πλησιάζει ο καιρός όταν θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους ορθόδοξους χριστιανούς στο έθνος. Το AgionOros.ru προσφέρει τα βασικά σημεία της δήλωσής του, τα οποία παραθέτει το nikosxeiladakis.gr.

Εσείς τι κάνετε καθόσαστε στους καναπέδες και σας χειρίζονται σαν πρόβατα τα όποια τα ετοιμάζουν για την τελευταία τους σφαγή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο, οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα «είναι εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα, με skinny τζιν, ένα μαντήλι και τα τσιγάρα. Δυστυχώς, κατά την εποχή του Μωάμεθ, οι γυναίκες δεν φορούσαν μακιγιάζ, οπότε δεν μίλησε ενάντια σε μια τέτοια φυσική εμφάνιση … »

Ο γέροντας Αθωνίτης πρόσθεσε ότι δεν είναι σοβινιστικό να εκτιμάτε την πατρίδα και τον πολιτισμό σας, θέλοντας να το διατηρήσετε. «Δεν πηγαίνω στην πατρίδα τους για να πολεμήσω μαζί τους, αλλά δεν θέλω να τους δω στην πατρίδα μου. Δεν είναι σωβινισμός ».« Η κυβέρνηση απαγόρευσε το χτύπημα των καμπανών με το πρόσχημα ότι είναι πολύ δυνατά », συνέχισε,« αλλά όταν ο μουζέζιν φωνάζει τρεις φορές την ημέρα, δεν ενοχλεί κανέναν ».




Προσφέροντας την κριτική του, ο Πρ. Ο Γρηγόριος απλά μίλησε για την αλήθεια για το Ισλάμ: «Οι Ισλαμιστές μισούν την πίστη μας και μισούν τον Σταυρό, τον Χριστό και τη Θεοτόκο». Δυστυχώς, λένε, ακόμη και οι επίσκοποι αφαιρούν τους σταυρούς τους όταν επισκέπτονται τους πρόσφυγες για να μην ενοχλούν τους.»

Γιατί η κυβέρνηση καλεί τους πρόσφυγες, αναρωτιόταν, αν δεν θέλουν να φροντίσουν τους άστεγους και τους φτωχούς της Ελλάδας;

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία αντιμετώπισε δύο μεγάλους εχθρούς στο ιστορικό της δρόμο: τον ισλαμισμό και τον παπισμό. Και σήμερα, παίρνοντας ο ένας τον άλλον από το χέρι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν την Ελλάδα … Καίγουν και σφαγιάζουν τους προγόνους μας, αλλά νομίζουμε ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν καλύτερα; Γιατί τους παίρνουμε στη χώρα μας; «ρώτησε ο πνευματικός πατέρας.

Σύμφωνα με τα λόγια του, οι πρόσφυγες είναι, στην πραγματικότητα, κατακτητές.


«Η Ελλάδα έχει γίνει το δικαστήριο του διαβόλου – οποιοσδήποτε άθεος και αντίχριστος μπορεί να βρει καταφύγιο σε μια χώρα μαρτύρων και αγίων. Υπάρχει μίσος και η επιθυμία να διαγραφεί η Ορθοδοξία και η Ελλάδα από το πρόσωπο της γης. Ποιος θα δώσει μια απάντηση για αυτό το κακό; Οι αθεϊστικοί μας ηγέτες ή ο πάπας της Ρώμης, που έχουν γίνει αντικείμενο προσευχής για μερικούς Ορθόδοξους; Δυστυχώς, όλα κινούνται προς την κατεύθυνση της επικοινωνίας μας με το άζωτο, «Fr. Είπε ο Γρηγόριος, δείχνοντας την αρχαία απόκλιση στις ευχαριστιακές πρακτικές μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής κοινωνίας. «Το Κοράνι θα κρατηθεί στα χέρια μας», συμπλήρωσε.

2 σχόλια:

  1. Αυτό θέλουν οι προδότες - να αλλοιώσου και να εξαφανίσουν τη Χριστιανική Ελλάδα - δε θα προλάβουν όμως:.

    ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.!
    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΗΛΘΕ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

    https://www.youtube.com/watch?v=kHjgPYgNSmE

    ΑπάντησηΔιαγραφή