Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Με υβριδικό πόλεμο «καταλαμβάνεται» ο γεωπολιτικός άξονας Δυτ. Θράκης – Μακεδονίας;;;



Φωτογραφία: Proininews
Καλά δεν βλέπετε, δεν ακούτε, δεν νοιώθετε τι έρχεται;
Προσομοίωση ασύμμετρης επίθεσης και παρακώλυσης συγκοινωνιών από διακινητές δουλεμπόρους (βλ. Αλβανούς – Βουλγάρους - Σκοπιανούς λέει η επικαιρότητα) του Εθνικού οδικού δικτύου, κεντρικού και επαρχιακού στην Δυτ. Θράκη – Μακεδονία;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Μόλις ξεκίνησε το ονοματολογικό με τα Σκόπια άλλαξε και ο προσανατολισμός των προσφυγιών ροών.
Μετά τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ αρχίζει και βουλιάζει η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ της Μοναδικής και Ελληνικής Μακεδονίας…
Ο απλός κοσμάκης αναρωτιέται, πως περνούνε όλοι αυτοί οι πρόσφυγες και οι παράτυποι μετανάστες από το μεγάλο ποτάμι και πως καταλήγουν στην συμπρωτεύουσα, ενώ δεν υφίστανται τόσες αναγκαίες δομές για να τους φιλοξενήσουν;
Χονδρές δουλειές για τους δουλεμπόρους και τους συνεργούς τους.
Πρέπει να εξυπηρετηθούν 500.000 Αφγανοί – Πακιστανοί που βρίσκονται στην Αδριανούπολη και να ταξιδέψουν μέχρι την Θεσσαλονίκη.
Σε όλους αυτούς τάξανε ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη μέσω των Σκοπίων που πρόκειται να ενταχθούν στην ΕΕ.
Όλοι αυτοί εκτός από τα άλλα που μεταφέρουν , διαθέτουν κινητό τελευταίας τεχνολογίας, δωρεάν σύνδεση με το διαδίκτυο και δορυφορικό στίγμα.
Σε όλους αυτούς τάξανε ξενοδοχεία πολυτελούς διανομής με πλήρη διατροφή και όχιπαραπήγματα μέχρι να ταυτοποιηθούν στην Ελλάδα και να μετακινηθούν βορειότερα…
Τους είπαν ότι υπάρχουν πλούσια πακέτα και χορηγίες από διεθνείς σπόνσορες για αυτό το ταξίδι τους.
Όλοι αυτοί οι πρόσφυγες γνωρίζουν ότι η Ελλάδα μαστίζεται από ανεργία και πείνα για αυτό τον λόγο την θεωρούν χώρα τράνζιτ.
Όμως άλλοι αποφασίζουν για αυτούς και θέλουν να τους εγκλωβίσουν, κατά αρχάςστην Μακεδονία για τους δικούς τους σκοτεινούς λόγους.
«Τουλάχιστον μισό εκατ. Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο…
«Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προέρχονται από την Τουρκία αναφορικά με την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Αφγανών και Πακιστανών (κυρίως) οι οποίοι συγκεντρώνονται γύρω από την Αδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η ελληνική Κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την Τουρκία, για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, γιατί διαπίστωσε χαλάρωση των μέτρων επιτήρησης των περασμάτων λαθρομεταναστών απ’ την απέναντι πλευρά του ποταμού» Έβρου!»
https://europost.gr/toylachiston-miso-ekat-afganoi-kai-pakistanoi-sygkentronontai-stin-adrianoypoli-gia-na-perasoyn-ton-evro/
Οι δουλέμποροι δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους.
Μαρτυρία πριν από λίγο από την περιοχή Ξάνθης.
«Εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες κάτοικοι από την περιοχή βλέπουν ποδαράτους εκατό με διακόσια άτομα καθημερινά να περπατούν προς την κατεύθυνση της Καβάλας. Συγκεκριμένα τους ζητάν να μείνουν Ξάνθη, αλλά δεν μένουν.»
Ουδείς ομιλεί καθαρά και για ποιους λόγους, στην βόρεια επικράτεια της χώρας,παρατηρείται πρωτόγνωρος προσφυγικός συνωστισμός στους κεντρικούς οδικούς άξονες.
Ποιος επιτρέπει κάτι τέτοιο;
Να τα αποτελέσματα:
Στην οδικό άξονα που οδηγεί προς την Θεσσαλονίκη οι πρόσφυγες καταλαμβάνουν προσωρινά κενές εξοχικές κατοικίες…
«Τσεκάρονται» τα εγκαταλελειμμένα σπίτια…
«Καθημερινές είναι, πλέον, οι καταδιώξεις παράνομων διακινητών και εντός των ορίων του Νομού Καβάλας, στον οποίο απαντάται και ένα ακόμη, πρωτόγνωρο φαινόμενο για την περιοχή.
Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι αναφορές από κατοίκους κυρίως του ορεινού όγκου του Νομού, για «μεγάλες ομάδες ανθρώπων» οι οποίοι βρίσκουν προσωρινό κατάλυμα σε εξοχικές κατοικίες, κυρίως στον δήμο Παγγαίου και σε στάνες σε Παγγαίο και Καβάλα, τις οποίες και εγκαταλείπουν μετά από λίγο, συνεχίζοντας την πορεία τους προς την ενδοχώρα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους εγκαταλείπουν στον δρόμο οι παράνομοι διακινητές, μόλις αντιληφθούν αστυνομική παρουσία.
Επιπλέον, σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ΠαράνομηςΜετανάστευσης, «τσέκαραν» εγκαταλελειμμένα σπίτια στον δήμο Παγγαίου, στις περιοχές τις οποίες διατρέχει η Εγνατία Οδός, ενώ ζητήθηκε άτυπα η καταγραφή τους καταρχάς από τους κατοίκους, ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί κάτι ανάλογο και από τους δήμους.
Όποιος, δε, κάτοικος ή κτηνοτρόφος αντιληφθεί κίνηση στο σπίτι ή στη στάνη του, καλείται να ειδοποιήσει τις Αρχές και να μην ενεργήσει μόνος του.»
http://www.kavalapost.gr/210478/kavala-katadioxi-diakiniti-metanaston-sto-idio-simeio-sto-opoio-egine-to-tragiko-dystychima/
Δυστυχώς υπάρχουν και ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ
«Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημέρωμα έντεκα παράτυποι μετανάστες, άγνωστων λοιπών στοιχείων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, στη συνέχεια πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις πέντε ο πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας - παραλίας Οφρυνίου στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα, όταν το αυτοκίνητο-βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα παράνομοι μετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.»
http://www.iefimerida.gr/news/451046/tragodia-stin-kavala-11-metanastes-kaikan-zontanoi-epeita-apo-trohaio-eikones-vinteo?fbclid=IwAR2dgeHfXFH7s9
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ πριν μας εμπλέξει ο τούρκος σε περιπέτειες στο ΑΙΓΑΙΟ.
ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ απεργάζονται ασσύμετρες απειλές ξεκινώντας από την Βόρεια Ελλάδα.
Σε λίγο θα τα δούμε όλα.
Άραγε θα έχουμε χρόνο αντίδρασης να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις;
Καλά δεν βλέπετε, δεν ακούτε, δεν νοιώθετε τι έρχεται;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου