Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2018

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ!



O ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!





Ο νέος ΕΝΦΙΑ βεβαιώθηκε και μια συνωμοσία σιωπής υπάρχει στα ΜΜΕ, ακόμη και στο διαδίκτυο. Όλοι περιμένουν τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ για παροχές με άφθονα ψίχουλα που θα σκορπίσει ο γενναιόδωρος γκαουλάϊτερ των σύγχρονων ναζί, ο Τσίπρας.
Κανείς δεν μιλάει για τον ENΦIA τον έγκληματικό ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΙΚΌ φόρο που με σημαία την κατάργησή του έγινε κυβέρνηση αυτός ο ψευτοαριστερός θίασος του Τσίπρα






Βέβαια είχαμε προείπει από το 2015 ότι
ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ
ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!
Και ήδη ο γκαουλάϊτερ των ναζί προσήλθε στην ΔΕΘ αφού την προηγούμενη μέρα μπήκε στην Θεσσαλονίκη μαύρα μεσάνυχτα φρουρούμενος από το FBI!!!
Ο κάθε Έλληνας θύμα του ΕΝΦΙΑλτη, τρέχει πανικόβλητος να μεταβιβάσει την περιουσία του στα παιδιά του, αλλά τα πουλημένα ΜΜΕ έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και αντιμετωπίζουν τον ληστρικό και κατασχετικό φόρο σαν κάτι φυσιολογικο.
Φυσιολογικό παρουσιάζουν ότι ο Τσίπρας θα εξαγγείλει «σταδιακή μείωση» του ΕΝΦΙΑ συνολικά 30% αφού τον αύξησε ήδη φέτος έως και 60% και ενώ οι αντικειμενικές αξίες θα αυξηθούν ξανά 2 φορές, το 2019 και 2020!!!
Δηλαδή το 2020 θα έχει διπλασιαστεί ή και τριπλασιαστεί ο ΕΝΦΙΑ (αύξηση 100%-200%) και ταυτόχρονα θα τον μειώσει ο Τσίπρας μέχρι και 30% και εμείς πρέπει να νοιώθουμε ευτυχείς και υποχρεωμένοι στον δωσίλογο που μας μειώνει ελάχιστα τον πρόσφατα αυξηθέντα κατά 60%, και προκείμενο να αυξηθεί κατά 100% ή και 200% φόρο!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μητσοτάκης που είχε εξαγγείλει μείωση κατά 30% πρό της αυξήσεώς του από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε που ο φόρος ήταν έως 60% χαμηλότερος, αλλά μετά την αύξηση αυτή η μείωση κατά 30% είναι στην ουσία αύξηση κατα 30%!!!
ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΕΝΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

ΣΤΙΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_435.html#ixzz5QXpKPHSl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου