Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2018

Οι ΕΔ που δεν ξέρουν ποιά είναι τα σύνορα και η ΑΟΖ της Ελλάδας, που δεν έχουν πάρει καμμία θέση για τους δύο φυλακισμένους απαντούν σε Mπαρμπαρούση…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩν 6 νμ; ΟΙ ΕΔ TA ΞΕΡΟΥΝ;
Έχετε δεί πουθενά χάρτες που να δείχνουν τα 6 νμ στο Αιγαίο; Αν σας δείξω κάποια πράγματα… θα τρομάξετε με αυτά που θα συμπεράνετε. Έχετε δεί πουθενά χάρτες που να δείχνουν την Ελληνική “άποψη” για την οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ και τα 6νμ στα σχολεία ή στο διαδίκτυο; Όχι.
Δεν είναι εθνικισμός αυτό; Eίναι συνταγματική επιταγή.
Αγαπητοί φίλοι τα σοβαρά κράτη, έχουν τέτοιους χάρτες και επίσημους στο διαδίκτυο. Τί ακριβώς φυλάνε οι ΕΔ και ποιό ακριβώς είναι το έργο Καμμένου και Φανούρη στο θέμα αυτό; Aπο μακριά πετάνε στεφάνια στα Ιμια. Είναι σωστό το ΝΑΤΟ να φυλάει τα σύνορα της χώρας; O Καμμένος τα διεθνοποίησε στο Αιγαίο καλώντας το να παίξει το ρόλο των ΕΔ, που είναι ανίκανες να παίξουν. Πως εντοπίζουν οι άσχετοι τους μετανάστες στο Αιγαίο; Πως το πειρατικό και τα ναρκωτικά πάνε στην ΕΕ;
Αυτοί  που φυλάνε τα σύνορα της Ελλάδας δεν έχουν ταυτότητα. Ταυτότητα σημαίνει σύνορα. Παρακάτω απεικονίζονται τα 6 νμ στη περιοχή Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι. Πρώτα οι ΕΔ να δείξουν τέτοιους χάρτες σαν τους δικούς μου και μετά να μιλάνε για φύλαξη συνόρων.
Η ιστορία με τον Μπαρμπαρούση, που σαν ηλίθιος καλούσε για επανάσταση, μπορεί να ήταν και για εκφοβισμό όσων μελλοντικά μιλήσουν για επανάσταση στη χώρα, επειδή θα την βλέπουν να διαλύεται στα εξ ών συνετέθη.
Το χάρτη μου με τον υπολογισμό της Ελληνικής ΑΟΖ με Voronoi diagrams τον έδειξε κανένα κανάλι; Όχι. Ποιός είναι επομένως ο προδότης; Εν δυνάμει προδότες είμαστε  όλοι. Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια επειδή έχουν χορηγό όμως είναι οι χειρότεροι.
Χωρίς πληροφορία πως θα υπάρχει συναίνεση προς τη σωστή κατεύθυνση; Mε ψεύδη και με προβολές ιδέων “δικών” μας στα ΜΜΕ απο τη Στοά Μαλακαντάση θα γίνει αυτό; Γελοίοι. Τίποτα άλλο.
ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
Τόσο ανεκπαίδευτοι ήταν; Η αλήθεια δεν έχει ειπωθεί στον Ελληνικό λαό. Συνέχεια κρύβουν.

http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου