Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Η CIA μπαίνει στο σκηνικό που ανοίγει στην Βόρειο Ήπειρο, λες και έχει μελετήσει τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ...

Η Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας δυνητική πηγή προβλημάτων – φασαριών λέει η CIA.

ΕΡΩΤΗΜΑ: βρε αθεόφοβοι ποιοι είναι πηγή δημιουργίας προβλημάτων,
οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες ή αυτοί που μεταφέρονται σήμερα στην Αλβανία από την Συρία και το Ιράκ;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πριν ξεκινήσουμε…
Δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα των Ρώσων, ούτε τα παιχνίδια των Δυτικών μας , είμαστε με το ΧΡΕΟΣ που οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως σαν παγκόσμια ανθρωπότητα με την πηγή του πολιτισμού που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
Τι τους έπιασε όλους αυτούς με την Βόρειο Ήπειρο μας την στιγμή που ανοίγουμε με την Αλβανία διαβουλεύσεις.
Μήπως μας προετοιμάζουν για αυτό που θα συμφωνηθεί και θα είναι πιθανώς εις βάρος της Ελληνικής Μειονότητας την οποία ουσιαστικά απαξιώνουν όταν την λένε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ;
ΑΥΤΟΙ οι σκοταδιστές θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα .
Ο Ελληνισμός αδέλφια όπου γης στοχοποιήθηκε και βρίσκεται σε τρομακτικό κίνδυνο .
Πριν 2 χρόνια πριν συμβούν αυτά δημοσιοποιήθηκε δια αρθρογραφίας μας προσωπική μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που μας μεταφέρθηκε δια του αείμνηστου Νίκου Μάρτηότι «με το Σκοπιανό ανοίγει μαζί και το Βορειοηπειρωτικό» ...
Ανατριχιάζουμε με τα τεκταινόμενα.
Το σχετικό βίντεο πλησιάζει τις 600 χιλιάδες προβολές ενδεικτικό της αγωνίας του Ελληνισμού.

Οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές θα προσπαθήσουμε να τις σταχυολογήσουμε και μαζί να ευχαριστήσουμε το έγκυρο ιστολόγιο Βαλκανικό Περισκόπιο που μας μεταδίδει νέα.
CIA: «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Χιμάρα, Βόρειος Ήπειρος, δυνατότητα για πρόβλημα …»
« Οι σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας έχουν επιδεινωθεί αισθητά μετά από τη βίαια επέμβαση στα σύνορα τον Απρίλιο, το τελευταίο περιστατικό στα τρία χρόνια τεταμένων διμερών σχέσεων.
Η Ελλάδα έχει εντείνει τις κατηγορίες για την αλβανική καταπίεση στην ελληνική εθνική μειονότητά της, ενώ τα Τίρανα φοβούνται ότι η Αθήνα έχει σχέδιο για τους Έλληνες.
Οι Έλληνες ισχυρίζονται ότι τα Τίρανα παραβιάζουν συστηματικά τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας με στόχο την εκδίωξή τους από την Αλβανία.
Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, οι Έλληνες που ζουν στην Αλβανία είναι από 300 έως 500 χιλιάδες, ενώ σύμφωνα με την αλβανική κυβέρνηση, ο αριθμός τους κυμαίνεται από 60 έως 80 χιλιάδες.
Η αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ( CIA) δημοσίευσε για πρώτη φορά μυστικά έγγραφα για την κατάσταση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία το 1994.

Φώτο από https://www.echedoros-a.gr/
Αρχικά, η έκθεση της CIA έχει εκτιμήσει ότι η ελληνική κοινότητα στην Αλβανία φαίνεται σχετικά αθόρυβη, αλλά εμπεριέχει μεγάλες δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αναστάτωση και αστάθεια στην Αλβανία.



Φώτο από https://www.echedoros-a.gr/
Στην έκθεση αναφέρεται η τιμωρία 5 μελών της «Ομόνοιας» (Ελληνική Πολιτική Οργάνωση), και στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να τους απελευθερώσει ως αποτέλεσμα της παρέμβασης της αμερικανικής κυβέρνησης.
Την μαζική επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών προσφύγων από την Ελλάδα, απέκλεισε η ελληνική κυβέρνηση, όταν ο πρώην πρόεδρος Μπερίσα συνεργάσθηκε με την μυστική υπηρεσία πληροφοριών και εξέφρασε αντιρρήσεις στην τιμωρία των Ελλήνων ηγετών της μειονότητας, μια πράξη που θα έδειχνε την κακή κατάσταση των Ελλήνων που ζουν στην Αλβανία.
Η έκθεση αναφέρει ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική καθώς οι περιουσίες της ελληνικής κοινότητας, ακόμη και η Ορθόδοξη Εκκλησία εξακολουθούν να ελέγχονται από την αλβανική κυβέρνηση, ενώ εναντίον του Ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο αλβανικό εθνικιστικό μέτωπο.
Η έκθεση παρουσιάζει ένα ειδικό κεφάλαιο για τη Βόρειο Ήπειρο και τις ελληνικές εδαφικές διεκδικήσεις, οι οποίες βασίζονται σε ορισμένες διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες η Αλβανία δεν έχει επικυρώσει..»
(Στοιχεία από:
https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/DOC_0005657435.pdf
https://www.cia.gov/library/readingroom/document/0005657435
https://smarkos.blogspot.com/2018/06/smanalysis-declasified-intelligence.html)
The Hellenic Information Team
Ιούνιος 22, 2018. 15:13
https://www.echedoros-a.gr/2018/06/cia.html\
ΕΡΩΤΗΜΑ: βρε αθεόφοβοι ποιοι είναι πηγή δημιουργίας προβλημάτων , οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες ή αυτοί που μεταφέρονται σήμερα στην Αλβανία από την Συρία και το Ιράκ;
Πληροφορίες λένε
«Αλβανία: Εκατόν σαράντα Σύριοι πρόσφυγες μπήκαν παράνομα από την Ελλάδα» Ιούνιος 22, 2018. 22:09
The Hellenic Information Team
ΗΔΗ από τις 11 Ιουνίου υπήρχαν πληροφορίες για μεταφορά τζιχαντιστών στην Αλβανία από την Συρία – Ιράκ
Δεν πάμε καθόλου καλά.
Πάνε ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ για να «ξεκουραστούν» στην Αλβανία;
Αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις επιθυμούν να τινάξουν στον αέρα τα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ μαζί με το Αιγαίο και την Αν. Λεκάνη της Μεσογείου.
Το μυαλό τους είναι καθαρά ανθρωποκτόνο
Η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται σε δαιμονική μέγγενη...
«Ό Έντι Ράμα έτοιμος να δεχθεί το αίτημα των ΗΠΑ για προστασία των μαχητών του ISIS»
Η Αλβανία θα καταστεί κέντρο συντονισμού για τους μαχητές που επιστρέφουν από το "Ισλαμικό κράτος" στα Βαλκάνια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο συνέδριο εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού, που έλαβε χώρα στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα, γράφει ο διευθυντής Συμβούλων Στρατηγικής της Μέσης Ανατολής Μασούντ Κονταμπαντέ.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δεν έδωσε στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο ή τους όρους που αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Αυτή η ασάφεια δημιούργησε μια κριτική για το γεγονός ότι ο Ράμα δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για αυτό το ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα του, αλλά  και ότι ο ίδιος δεν είναι απολύτως σαφής.
Η Αλβανία έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να στεγάσει ανεπιθύμητους.
Το 2005, οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν πέντε κρατούμενους από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο.
Μεταξύ 2013 και 2016, η Ουάσιγκτον  έφερε  2.901 εκτοπισμένους εξτρεμιστές Μουτζαχεντίν Χαλκ (MEK) από το Ιράκ στην Αλβανία, η οποία προσπαθούσε να τους εκδιώξει από το 2003.
Τώρα, η διοίκηση Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι η Αλβανία θα φιλοξενήσει μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ (ISIS, IS) που κατάγονται από την περιοχή των Βαλκανίων.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Μπαρδύλ Κολτσάκου, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας στην Αλβανία «έχουμε τη σωστή εμπειρία να συμβάλλουμε στη μελέτη και την αντιμετώπιση του φαινομένου των ξένων μαχητών». 
«Ταυτόχρονα, φήμες διαδόθηκαν ότι οι χήρες και τα ορφανά των δολοφονηθέντων ισλαμιστών του ISISθα μεταφερθούν σύντομα σε εγκαταλελειμμένα κτήρια των ΜΕΚ στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα.
Τέτοιες φήμες ρίχτηκαν εκείνη την εποχή.
Τώρα φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη.
Οι σημερινοί μαχητές του "Ισλαμικού κράτους" θα σταλούν στην Αλβανία.
Ωστόσο, είναι πιθανόν οι ισλαμιστές του  ISIS να ακολουθήσουν μια πορεία παρόμοια με τους Μουτζαχεντίν στην Αλβανία.» (Στοιχεία από το αλβανικό Βold Νews)
The Hellenic Information Team
Ιούνιος 11, 2018. 00:08
Το παραπάνω δημοσίευμα το διέψευσε η αλβανική πλευρά.
Φυσικά αν θέλουμε την πιστεύουμε τώρα μάλιστα που θέλει να δείχνει «αγνό παρθένο μαλλί» εν όψει συνολικής συμφωνίας με την Ελληνική Κυβέρνηση.
Δείτε και αυτό που συμπληρώνει το παζλ
«Η Αλβανία περιμένει το ‘οκ’ των Σκοπίων για δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων»
Η Αλβανία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της Αυστρίας και της Δανίας για τη δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων, αλλά αυτό πρέπει πρώτα να το συζητήσει με τις γειτονικές χώρες, κυρίως με τα Σκόπια.
«Η Αλβανία είναι έτοιμη να χτίσει μεγάλα στρατόπεδα για τους μετανάστες που δεν θα εισέλθουν στην ΕΕ και δεν μπορούν  να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Ρομίνα Κούκο, απαντώντας στην ιδέα της Αυστρίας και της Δανίας για κέντρα ασύλου εκτός της ΕΕ.» Ιούνιος 9, 2018. 20:29 (Στοιχεία από alfa.mk)
The Hellenic Information Team
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 στην αρθρογραφία μας με τον τίτλο  «Τα μάτια σας δεκατέσσερα δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια.» κτυπάμε καμπανάκια αλλά άλλοι χλεύαζαν.
Εμείς αναλύουμε και έχουμε πυξίδα τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ και αφήνουμε πίσω μας την χλεύη των γνωστικών
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
Είναι να μην πιστεύει κανείς τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν τρεις δεκαετίες ;
«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». 
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». 
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373) 
Δεν τα πάμε εμείς τα πράγματα , τα δρομολογούν σκοτεινά κέντρα και ο λογαριασμός όπως πάντα χρεώνεται στην Ελλάδα αλλά τώρα ..όμως
« Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά». (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76)   
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ βρίσκεται σε τρομακτικό κίνδυνο!!!
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αναρτήθηκε από km58
https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/cia.html

2 σχόλια:

  1. "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=kAqNgNhCFGk

    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=9gFuJT6688Q

    "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Η Ιστορία γράφεται με ΑΘΑΝΑΤΟ μελάνι..."
    https://www.youtube.com/watch?v=ELylZI2xfRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστω αδερφε το ανεβαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή