Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

Ξημερώνει η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η πρόταση μομφής της ΝΔ και η απόρριψη της ενίσχυσε την υπογραφή του Τσίπρα για την κατάπτυστη συμφωνία; ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ


Η Ελλάδα σε συμπληγάδες.
Βιώνουμε Ιστορικές στιγμές , ξεκίνησαν και πάμε.
Ποιος δουλεύει τους Έλληνες;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στις Διεθνείς συμβάσεις τα χοντρά γράμματα είναι οι υπογραφές και τα ψιλά οι αποφάσεις των κοινοβουλίων;
Βιάζονται να τελειώσουν και το δείχνουν.


Αν στις Πρέσπες υπογραφόταν ένα απλό προσύμφωνο εν αναμονή της τελικής Διεθνούς Σύμβασης με τα Σκόπια που θα επικυρωνόταν φυσικά πρώτα από τα κοινοβούλια Ελλάδος και Σκοπίων δεν θα συνέτρεχε λόγος για τόσους διθύραμβους από τα ξένα ΜΜΕ που μέχρι και πρόταση έκαναν στον πρωθυπουργό μας για απονομή βραβείου Νόμπελ Ειρήνης.

« Foreign Policy: Ο Τσίπρας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης»

Σε όλη την διαδικασία της συμφωνίας όπως μας την παρουσίασαν ελλοχεύει κανονικά ο αστάθμητος παράγοντας της απόρριψης της σύμφωνα με την κοινή λογική που δοκιμάζεται αυτές τις στιγμές.

Βλ. « Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα φύγουν από την κυβέρνηση αν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή, όχι τώρα» https://www.pentapostagma.gr/


Τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στις 16 Ιουνίου 2018 μέσα και έξω από την ΒΟΥΛΗ θα το γράψει σίγουρα η Ιστορία ;

« Ολοκληρώθηκε ..η ψηφοφορία για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που ζήτησε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και 75 βουλευτών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για ψηφοφορία περί έγκρισης ή μη της συμφωνίας για το Σκοπιανό, αφού ούριο κιόλας ο πρωθυπουργός Α.τσιπρας πρόκειται να συνυπογράψει με τον Ζ.Ζάεφ την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Το κοινοβουλευτικό σώμα κατόπιν ψηφοφορίας απέρριψε την πρόταση δυσπιστίας…

Πιο συγκεκριμένα ψήφισαν 280 βουλευτές εκ των οποίων  υπέρ της πρότασης  δυσπιστίας ψήφισαν 127 και κατά 153 βουλευτές» http://www.pronews.gr/

O πρωθυπουργός πήρε μια κατά αρχήν έγκριση;

Δηλ . το αποτέλεσμα της απόρριψης της μομφής είναι ενισχυτικό της υπογραφής του των Πρεσπών;

Ακόμα και με το προσύμφωνο των Πρεσπών έχοντας το οι ξένοι στο χέρι μπορούν να δουλέψουν πάνω σε όλα τα ανοικτά ζητήματα που τους ενδιαφέρουν βλ είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ , στο ΝΑΤΟ και στρώσιμο του υπόβαθρου που διέπει το άρθρο 13, το φαρμακερό:

Να ποιο είναι το κερασάκι στην τούρτα

Το περίκλειστο κράτος των Σκοπίων και πως θα τα ανοίξουμε προς το ΑΙΓΑΙΟ

«Το Άρθρο 13 της Συμφωνίας με τα Σκόπια αναφέρει: Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος, τα Σκόπια, είναι περίκλειστο κράτος, τα συμβαλλόμενα μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας».


Τι λέει το Αρθρο 13: Οτι σε περίπτωση κύρωσης αυτής της συμφωνίας ως έχει, το κράτος των Σκοπίων επειδή είναι ένα περίκλειστο κράτος θα απαιτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο για θέματα αλιείας κυρίως.

Και επειδή αρχίζει η απορία να γιγαντώνεται…, τίθεται το εξής απλό ερώτημα. Από τη στιγμή που η Ελλάδα θα αποφασίσει να ανακηρύξει ΑΟΖ, και υπάρχουν κάποια δικαιώματα του περίκλειστου κράτους, γιατί υπάρχει η ανάγκη να υπάρχει χωριστό Άρθρο στην συμφωνία;

Ποιος είναι ο ιδιαίτερος λόγος που υποχρεούται η Ελλάδα να υπογράψει και να συνομολογήσει ιδιαίτερο άρθρο που περιλαμβάνεται για το Δίκαιο της Θάλασσας;»

https://www.pentapostagma.gr/ 14 Ιουνίου 2018

Και να ήταν μόνο το θέμα της ΑΟΖ , είναι και τόσα όλα που προσπαθούν εμβόλιμα και ύπουλα να περάσουν .

Είναι γνωστό ότι αυτοί που υπογράφουν τέτοιες συμβάσεις διεθνείς οργανισμοί ούτε φιλέλληνες είναι στην πλειοψηφία τους , ούτε αγαπούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και κινούνται από τους γνωστούς κύκλους της νέας εποχής, της διαβολεμένης.

Με την κατά σχήμα λόγου « εξουσιοδότηση» δηλ. απόρριψη της μομφής κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης και την υπογραφή στις Πρέσπες οι ξένοι θα μας κουνούν το χαρτί με τις υπογραφές και θα μας έχουν δεμένους με τυχόν μελλοντικούς εκβιασμούς με το πλασματικό εξωτερικό χρέος μας και άλλα;

Αναρωτιόμαστε αν τελικά η ΝΔ έκανε καλό και έφερε την πρόταση της μομφής ;

Τα Εθνικά μας θέματα αποκορυφώνονται και είναι αποφασισμένοι οι σπόνσορες των Σκοπίων να μας προκαλέσουν τις επόμενες μέρες στιγμές ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ για να καταστήσουν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δευτερεύων θέμα και να το ξεχάσουμε , πώς;
« να είναι καλά ο τούρκος με το γεωτρύπανο του εγγύς στο Καστελόριζο, να είναι καλά οι τοκογλύφοι με ενδεχόμενες νέες απαιτήσεις τους , να είναι καλά οι κατακλυσμιαίες ροές προσφύγων που ετοιμάζονται να εισέλθουν στην Ελλάδα και να είναι καλά ο Αλβανός με τον αλυτρωτισμό του»

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

Η μνήμη του Έλληνα λόγω έκτακτων καταστάσεων από χρυσόψαρου αναβαθμίστηκε σε δελφινιού.

Γράφοντας τούτες τις αράδες γνωρίζουμε τι έρχεται

Μας τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ μας

Πονάμε και θλιβόμαστε για το κατάντημα μας

Αφουγκραζόμαστε την οργή και εξορκίζουμε την αναρχία και την τρομοκρατία που μπορεί να προκαλέσουν εμβόλιμοι προβοκάτορες .

Παρακαλούμε για Εθνική σύμπνοια και ψυχραιμία.

Ζούμε όλη στο ίδιο πανέμορφο και ευλογημένο οικόπεδο που θέλουν να μας το υφαρπάξουν.

Ξημερώματα της Κυριακής ετοιμάζονται μηχανοκίνητες Μακεδονικές Φάλαγγες του Μεγ. Αλεξάνδρου από όλα τα μέρη της Ελλάδος να διαδηλώσουν στις ΠΡΕΣΠΕΣ ειρηνικά δημοκρατικά και δίκαια κατά αυτής της υπογραφής.

Αδελφοί μόνο ειρηνικά και με την Ευλογία της Παναγίας και των Αγίων μας θα προσπελάσουμε τα αδιέξοδα.

Μπορεί να μην διαβούμε τα μπλόκα της αστυνομίας αλλά αυτά θα τα υπερπηδήσουν οι φτερούγες των ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ της Μακεδονίας, οι ψυχές των μαρτύρων και ηρώων μακεδονομάχων προγόνων μας για να διαδηλώσουν εγγύτερα στο σημείο που θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα μας αφήσει έτσι, θα δώσει ειρηνικές λύσεις

Σύντομα θα δούμε το πούλημα που θα φάνε οι πολιτικοί μας από τους ξένους δήθεν φίλους τους.

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου