Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!Στέφανος Βαβούρας
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΗΠΙΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ (ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ).
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ .. 37%, ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΡΘΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ .. "ΚΑΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΤΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! .. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

ΠΗΤΕ ΤΟΥΣ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 20-9-2015, 320.000 ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΗΝ 25-1-2015.
Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ 47% ΠΕΡΙΠΟΥ! ΑΡΑ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ 21% ΠΕΡΙΠΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!
ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!
ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2016) ΟΤΙ ΕΞΕΒΙΑΣΘΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ (Ε.Ε. .) ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ... ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΒΗ ΤΟΝΟΡΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΩΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (15-6-2018, 14:30 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ) ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ (ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) !!! (ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ)!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ... ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ).
ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΤΟ 61,5% ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (.. ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)!
ΕΠΕΒΕΛΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ (CAPITAL CONTROL), ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ!!
ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΗ, ... ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΓΙΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ! ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ 13-4-1992, ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΡΥΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚ (ΤΟΤΕ). ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!
.......................
ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΘΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ... ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΙ !!!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). .... Α Π Ο Δ Ι Δ Ε Ι !!
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ (ΩΠΛΙΣΜΕΝΗΣ) ΟΜΑΔΟΣ ("ΜΑΤ"), ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ 37% !!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ !!
ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΑΠΗΝΤΗΣΑ!
ΜΙΣΟΔΑΓΚΩΘΗΚΕ!
ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ!!!!!
ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ! ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΙ)! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!
ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ!
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕ .. ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ... ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ!!! ( ΕΦΘΕΙΡΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ) !!!
ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΦΙΛΟΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΡΚΙΣΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΜΕ ΗΠΙΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! ΟΧΙ ΜΕ ΘΥΜΟ! ΟΧΙ ΕΠΙΙΘΕΤΙΚΩΣ, ΕΡΙΣΤΙΚΩΣ! ...
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!
ΕΑΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ, ΕΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΗΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΞΑΝΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ!! ΔΕΣΜΙΟΙ !!!
ΕΙΜΕΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΕΧΟΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ !!!
ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ!!
"ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΩΜΙ, ΑΠ΄ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ" !! (ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟ 15 ΕΤΩΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΑΘΕΝΕΙΑ ΣΤΑ 55 ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!Το διαβάσαμε από το: ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/blog-post_6486.html#ixzz5Jqy4L4qY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου