Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Τελείωσαν τα ψέματα και οι Αρμένιοι στην μοιρασιά. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι Ρώσοι συγκεντρώνουν 4 μηχανοκίνητες μεραρχίες στον Καύκασο για να στηρίξουν την Αρμενία με ότι σημαίνει αυτό για την κάθοδο τους μέσω Τουρκίας στα δρώμενα της Μέσης Ανατολής αλλά και την μελλοντική επέκταση της ΑΡΜΕΝΙΑΣ


Μια σοφή γερόντισσα μας έλεγε πριν ικανούς χρόνους.
Παιδί μου, ο ψεύτης πιστεύει εύκολα στα ψέματα.

Και σήμερα αυτό συμβαίνει με το παραμύθι που τρώει ο σουλτάνος από τον Ρώσο .

Οι Ρώσοι γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και καιρό μέσω των στρατιωτικών δορυφόρων τους τις κινήσεις των τούρκων στο ΑΙΓΑΙΟ και στην ΑΡΜΕΝΙΑ.

Να κάνουμε μια στάση όμως στο ΑΙΓΑΙΟ και μετά να πάμε στον γεωπολιτικό αυχένα του Καυκάσου διότι όλα αυτά κουμπώνουν στις μέρες μας.

Η πραγματική προφητεία προηγείται κατά πολύ της γεωπολιτικής κίνησης- εξέλιξης.

Η κάθε μια λέξη της προφητείας είναι ουσιαστική στην κυριολεξία.

Αυτή την στιγμή είμαστε στην φάση του τσακωμού με τον τούρκο και σε λίγο ( μέρες, εβδομάδες) θα ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ.

Σαν δυο παιδιά που μαλώνουν και μετά « πιάνονται» στα χέρια

ΔΕΊΤΕ πως το εκφράζει ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν δεκαετίες

« Αυτά τους είπα ,παπά μου,κι ενώ εγώ ποτέ δεν θέλω να μιλώ για προφητείες, μ’ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα εξαμίλια,που λέει ο Άγιος Κοσμάς είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας.

Αυτό είναι το θέμα για το οποίο,τα τελευταία χρόνια<<τρωγόμαστε>>με την Τουρκία

κι αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα <<πιαστούμε>>.

Όμως δεν θα μπουν στην Ελλάδα, μέχρι εκεί θα προχωρήσουν,στα έξι αυτά μίλια,και τότε θα τους βρει η μεγάλη συμφορά από τον βορρά, που λένε τα γραφόμενα,και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Το ένα τρίτο των Τούρκων θα σκοτωθεί, το ένα τρίτο θα εκχριστιανιστεί και το υπόλοιπο θα φύγει βαθυά μέσα στην Ασία. Εμείς από τους Τούρκους δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα. Μερικά ψιλοπράγματα θα καταφέρουν και θα τους βρει η οργή του Θεού» http://hggiken.pblogs.gr/

Και ξαφνικά εν μέσω επερχομένης Αιγαιοπελαγίτικης καταιγίδας σκάζει μύτη το ΑΡΜΕΝΙΚΟ που και αυτό έχει σχέση με τα γεωπολιτικά παίγνια των ενεργειακών αγωγών βλ. ΤΑΝΑΡ μέσω Αζερμπαιστάν και του θύλακα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ δυτικών συμφερόντων ανταγωνιστικών του Turkish sream που σιγά- σιγά ο τελευταίος αρχίζει και ξεθωριάζει…

« Η Αρμενία κλείνει τα σύνορα με την Τουρκία – Στα όπλα οι Αρμένιοι με το βλέμμα στο Καρς»

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε στις σχέσεις μεταξύ Αρμενίας και Τουρκίας μετά τις «ωμές» κατηγορίες ότι οι Αρμένιοι διαθέτουν  στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ…βάζοντας τους στο στόχαστρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η «απάντηση» ήρθε από τον πρόεδρο της χώρας SerzhSargsyan o οποίος δήλωσε 

« η Αρμενία διακόπτει κάθε διαδικασία απλοποίησης και σχέσεων με την Άγκυρα για την στάση της αυτή.

Η Αρμενία αποτελεί μια γέφυρα σταθερότητας μεταξύ Μαύρης Θάλασσας και Περσικού Κόλπου , ενώ τονίζω ότι κλείνουμε τα σύνορα με την Τουρκία διότι δεν υπάρχουν πλέον σημεία επαφής.»  

Η Αρμενία θα συνεχίζει να διαδραματίζει τον δικό της γεωπολιτικό  ρόλο και αν …αλλάξουν οι συνθήκες…τότε το ξανασυζητάμε», κατέληξε ο ίδιος. https://www.pentapostagma.gr/ 19 Φεβρουαρίου 2018

Οι Ρώσοι γνωρίζοντας τι έρχεται ακόμη πριν ξεσπάσει αυτή η διπλωματική κόντρα Τουρκίας – Αρμενίας αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ισχυρή δύναμη πυρός στην περιοχή του Καυκάσου ετοιμαζόμενη για κάτι μεγάλο που έρχεται.

« Πανίσχυρο σχηματισμό ταχείας επέμβασης από 4 Μ/Κ Μεραρχίες φτιάχνουν στον Καύκασο στην νότια Ρωσία 

Σχηματισμό ταχείας επέμβασης δημιουργεί ο ρωσικός Στρατός στα νοτιανατολικά του σύνορα με τον μετασχηματισμό της πανίσχυρης 58ης Στρατιάς.  

Αυτό έγινε γνωστό σε ρωσικά δημοσιεύματα. 

Η περιοχή του Καυκάσου ενισχύθηκε με νέες μεραρχίες και το ίδιο αναμένεται να γίνει με την νότια στρατιωτική Διοίκηση. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Ισβέστια το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου αναδιοργάνωση της κύριας δύναμης κρούσης που διαθέτει στη νότια Ρωσία της 58ης Στρατιάς. 

Αυτή θα ενισχυθεί σημαντικά με το σχηματισμό δύο νέων μηχανοκίνητων Μεραρχιών εξοπλισμένων με το ΤΟΜΑ BMP-3, αλλά και το νέο εκσυγχρονισμένο άρμα μάχης T-72B3, το οποίο θεωρείται εφάμιλλο εκδόσεων του T-80. 

Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή Nikolai Surkov η δύναμη πρόκειται να λειτουργήσει ως ένας σχηματισμός ταχείας  επέμβασης απέναντι στο ΝΑΤΟ. 

Ταυτόχρονα η 19η ανεξάρτητη Μ/Κ θα συμπληρώσει τη δύναμη της σε πλήρη επάνδρωση όπως ήταν πριν το 2008. 

Σε ότι αφορά την 136η Μ/Κ Μεραρχία η οποία είναι ανεπτυγμένη στο Νταγκεστάν θα ενισχυθεί επίσης στην προβλεπόμενη δύναμη μιας πλήρους Μεραρχίας. 

Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές η 58η Στρατιά θα αποτελέσει τον πυρήνα του νέου σχηματισμού κρούσης στη νότια στρατιωτική Διοίκηση, ικανή να επεμβαίνει σε πολύ μικρό χρόνο σε οποιαδήποτε περίοδο κρίσης.»  http://www.pronews.gr/ 17 Φεβρουαρίου 2018 

Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους Αρμένιους όταν θα γίνει η ΜΟΙΡΑΣΙΑ επαληθεύοντας τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.

« Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.»

Από το βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.

Ούτε με ανεμότρατα θα σωθεί από αυτά που κάνει και λέει.

Εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μας κάνουν καλό με την θρασύτητα τους γιατί ξυπνούν τον Κολοκοτρώνη που έχουμε μέσα μας.

Με Πίστη και Ελπίδα
πηγη
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου