Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Υποψήφιος για το ΔΣ της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων ο Φαίδων Χριστοδουλάκης

Ευχαριστώ από καρδίας τον ομόψυχο αδελφό μου κι υπέροχο θεολόγο Γεώργιο Μανώλη για την δημόσια τοποθέτηση του υπέρ της υποψηφιότητας μου στην Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων: Π.Ε.Θ. www.petheol.gr. Αντιγράφω απ' τον τοίχο του και κάνω δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους παλιούς και νέους συναδέλφους να δώσουν το παρόν αύριο το πρωί Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στα Γραφεία της ΠΕΘ για να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους και τη ψήφο τους τον καλό μας αγώνα.

«Έχουμε χαρά μεγάλη, γιατί ένας καλός φίλος, αδερφός και συναγωνιστής με ήθος ορθόδοξο και πατριωτικό φρόνημα είναι υποψήφιος για το ΔΣ της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων και αυτός είναι ο Φαίδων Χριστοδουλάκης - Fedon Christodoulakis δεν θα σε λιβανίσω και δεν χρειάζεσαι λιβάνισμα φίλε, καλούμε όλους και όλες τους και τις συναδέλφους να στηρίξουν την συμμετοχή του Φαίδωνα με τη ψήφο τους.

Οι Θεολόγοι έχουμε λόγο και τον υψώνουμε κόντρα στο πνεύμα της Νέας Εποχής, μένουμε πιστοί στη παράδοση της Εκκλησίας, επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες περί φανατισμού και φονταμενταλισμού. Μένουμε Επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσι... Καλή δύναμη φίλε σε στηρίζουμε!!!!»
fedon-christodoulakis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου