Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017

ΣΦΑΓΗ ΙΕΡΕΑ…. ΠΡΟΣΕΧΩΣ και στην Ελλάδα !!!!

BY POLEMISTIS
Σε λίγο καιρό Greeklistan.
ΕΣΦΑΞΑΝ ΙΕΡΕΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Ο μουσουλμάνος δράστης χτύπησε τον ορθόδοξο κόπτη ιερέα Samaan Shehata στο κεφάλι, το λαιμό και τον κορμό με μια μεγάλη μαχαίρα. Ένας υπεύθυνος ασφάλειας ανέφερε ότι ο δράστης είναι ψυχολογικά άρρωστος οι τοπικοί κάτοικοι το διαψεύδουν ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για έναν συνειδητό μουσουλμάνο ο οποίος έγινε ριζοσπαστικός πριν ένα χρόνο φωνάζοντας στους δρόμους και αποκαλώντας τους χριστιανούς απίστους.


Καθώς με την μεγάλη εισροή μουσουλμάνων λαθρο τέτοιοι δράστες θα πληθαίνουν και στη χώρα μας, σημαντικός κανόνας είναι να μην δεχόμαστε πλέον μουσουλμάνους λαθρο διότι για αυτούς είμαστε απλώς άπιστοι-κουφάρ που οι ίδιοι έχουν την υποχρέωση να εκτελούν σύμφωνα με τις προσταγές του Κορανίου καθώς και την κατάκτηση των χωρών μας ώστε να πάρουν μπόνους από τον Αλλάχ.
Το ρεκόρ γεννήσεων των μουσουλμάνων διευκολύνει ακόμη περισσότερο την αποστολή τους χωρίς περεταίρω ενέργειες, ενώ εμείς θα είμαστε ήδη μειονότητα σε μηδέν χρονικό διάστημα από εδώ και στο εξής.
Δεύτερον, δεν δεχόμαστε λαθρο γιατί σφάζουν χριστιανούς στις χώρες τους και καταστρέφουν χριστιανικούς ναούς. Γι αυτό και δεν πρέπει να επιτραπεί ποτέ η ίδρυση και λειτουργία τζαμιών στη χώρα μας ούτε η ελεύθερη διδασκαλία της θρησκεία τους καθώς ούτε στις δικές τους χώρες διδάσκεται ελεύθερα ο χριστιανισμός.
Τρίτον, δεν δεχόμαστε λαθρο γιατί είμαστε ήδη τριτοκοσμική χώρα. Η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε σημείο όπου δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τον ίδιο το λαό της ούτε με ιατρική περίθαλψη ούτε με εκπαίδευση, τα σχολεία θα βρίσκονται και πάλι φέτος χωρίς θέρμανση κλπ. ο λαός μας οδηγείται στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, δυστυχία κλπ και τον σπρώχνουν να παίρνει ψυχοφάρμακα για να ξεχνιέται από την κατάθλιψη.
Λύσεις υπάρχουν πολλές, η συνταγή όμως είναι μία: πετάξτε τους όλους έξω από τη Βουλή, αυτούς που πρόδωσαν και ξεπουλούν τη χώρα μας στην ελίτ.
Μην πιστεύετε άλλο στα ψέματα και στις υποσχέσεις τους.
Η αντιπολίτευση προσπαθεί με τα ίδια σλόγκαν και τα ίδια ψέματα να παραπλανήσει το λαό, να ξεγελάσει τα πρόβατα και να μπει στην εξουσία, και αν δεν το καταφέρει αυτό, όπως ήδη διαδίδεται θα συμμαχήσουν μαζί για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.
Ορίστε παράδειγμα προς μίμηση.
Σε λίγο καιρό Greeklistan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου