Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΣΙΣ
Το σημείωμα αυτό το αφιερώνουμε σε όποιους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο Αίγιο απετόλμησαν να καταστρέψουν τα πανό, που είχαμε αναρτήσει στο Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης, διαμαρτυρόμενοι για το νόμο περί αλλαγής φύλου! Δύο πανό μέχρι σήμερα κατέστρεψαν! Το τελευταίο το κατέβασαν μόλις προχθές, τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου.

Στο πρώτο είχαμε γράψει:

 
«ΕΛΛΗΝΕΣ,
Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!»
Καί στο δεύτερο:
«ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΡΑ!»
Με την πράξη τους αυτή οι όποιοι άγνωστοι αυτοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τί απέδειξαν; Ένα καί μόνον! Ότι είναι δειλοί, άναδροι και ύπουλοι. Και άρα επικίνδυνοι!
*****************
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!
1ον) Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ
Ένας Πρωθυπουργός δεν μπορεί να συμπεριφέρεται, και μάλιστα στο Εξωτερικό, με δύο πρόσωπα! Και τούτο, διότι και οι παράγοντες του Εξωτερικού χάνουν την όποια καλή ιδέα θά πρεπε να
έχουν για τη Χώρα μας, αλλά κι εμείς οι πατριώτες και συμπατριώτες του Πρωθυπουργού αισθανόμεθα ντροπή για… λογαριασμό του.
Εκεί, λοιπόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ευρέθη τώρα τελευταία, αποκάλυψε τον διπρόσωπο, γι’ αυτό δε και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, χαρακτήρα του! Διότι:
Τήν ώρα που ανεκρούετο ο Εθνικός Ύμνος της Αμερικής τόσον ο ίδιος, όσον και η αστεφάνωτη σύντροφός του, στάθηκαν σε στάση προσοχής και με το χέρι στη θέση της καρδιάς, όπως συνηθίζουν εκεί στην Αμερική.
Αντιθέτως, σε κάποια άλλη ώρα ή και Χώρα, που ανεκρούετο ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος, ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, στάθηκε σε πολύ χαλαρή στάση, ενώ τα χέρια του είχε σε περιοχή του σώματος, που…. σοκάρει!
Άρα τι σημαίνει όλο αυτό τό σκηνικό; Ότι ο Πρωθυπουργός μας ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ και ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ! Είναι όμως δυνατόν ο Πρωθυπουργός της Χώρας μας να συμπεριφέρεται με δύο πρόσωπα; Και όχι μόνον να είναι διπρόσωπος, αλλά και να περιφρονεί ευθέως την ένδοξη ιστορία της Χώρας μας, τους ποταμούς αίματος, που χύθηκε στους εθνικούς μας αγώνες, για να είμαστε σήμερα μια Χώρα ελεύθερη;
2ον) ΧΘΕΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ!
Εκεί στην Αμερική ο Πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας δεν γνωρίζουμε τι πούλησε και τι εκέρδισε, γνωρίζουμε όμως, ότι ένας δημοσιογράφος τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα, όταν του υπενθύμισε το τι έλεγε παλαιότερα για την Αμερική, την οποία σήμερα προσκυνάει, σέβεται και τιμά.
3ον) ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!
Α)
«Εάν κανείς ανατρέξει στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, χρόνια πριν, για την πολιτική σκηνή, τότε που σήκωνε ψηλά τη σημαία του επαναστάτη, του καθαρόαιμου Αριστερού που φώναξε στις πορείες, μαζί με τους φίλους, «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», θα διαπιστώσει πόσο άλλαξε αυτός ο άνθρωπος. Τότε, με σχετική ευκολία και με ποσοστά που δεν έφταναν το 5% (4,6% για την ακρίβεια στις εκλογές του 2009), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε με τη νοημοσύνη των πολιτών, βγαίνοντας στο αντάρτικο. Και πέτυχε, με δηλώσεις που τότε φάνταζαν ως «ηρωισμοί», να πατήσει επί «πολιτικών πτωμάτων» και να έρθει στην εξουσία, καταστρέφοντας το ΠΑΣΟΚ (το οποίο… απορρόφησε) δημιουργώντας πληγές στη ΝΔ».
Β) Ο παγκόσμιος εξευτελισμός
«Στην περίπτωση της σημερινής κυβέρνησης τα πράγμα έχουν δυσκολέψει σε βαθμό επικίνδυνο. Το μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κυβερνά, με την ψήφο του απελπισμένου δυστυχώς λαού, τη χώρα δείχνει ότι αποτελείται στην κυριολεξία από παθολογικούς ψεύτες, πολιτικούς απατεώνες, μυθομανείς και διπολικές προσωπικότητες. Χαρακτηρισμένοι πλέον από ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο αλλά και την ελληνική κοινωνία σαν εθνικοί ψεύτες, μυθομανείς και πολιτικοί απατεώνες.
Το πρόσφατο παράδειγμα της… βόλτας του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και η συνάντησή του με τον πανέξυπνο και πανούργο δισεκατομμυριούχο πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ στον Λευκό Οίκο, απέδειξε για άλλη μια φορά την παθολογική κατάσταση του Έλληνα πρωθυπουργού, σαν διπολική προσωπικότητα (άλλα λέει στην Ελλάδα και στους Έλληνες, άλλα μπροστά στους Αμερικανούς και τον πρόεδρό τους) αλλά και την παθολογική ψευδολογία και μυθομανία σε σημεία πολιτικής απατεωνιάς».
Γ) “Ως παιδί της Εκκλησίας, εύχομαι ο πρωθυπουργός να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην πίστη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων”!!!!!
 Μάικλ Καρλούτσος
4ον) ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
Ό,τι παρέλειψαν να είπουν ο Οικουμενικός Πατριάρχης, η Σύνοδος της Ιεραρχίας, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!
Από τον ιστότοπο «ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ» πληροφορούμεθα τα εξής σημαντικά:
«Πρωτοφανής στα χρονικά παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα με εντολή του Πατριάρχη Κυρίλλου… » ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ»… δήλωσε ο υπεύθυνος των διεθνών σχέσεων του ρωσικού πατριαρχείου Μητροπολίτης Ιλαρίων Volokolamskiy και αποκάλεσε σε συνέντευξη του την απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του Τσίπρα προσωπικά για την αλλαγή φύλου των 15χρονων παιδιών ως «ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»!!!
«Στεκόμαστε στο πλευρό των ορθοδόξων Ελλήνων» δήλωσε ο Ρώσος Ιεράρχης και επικρότησε τις δυναμικές αντιδράσεις Μητροπολιτών όπως του Αιγιαλείας Αμβρόσιου με το πένθιμο χτύπημα των καμπανών. Αντί να ακούσουμε φωνή συμπαράστασης από την… »μητέρα εκκλησία» τον Οικουμενικό, τον… Ιερώνυμο Αθηνών ή από κάποιο άλλο ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο η «πυρηνική» έσκασε από την Ρωσία και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Η συνέντευξη δόθηκε στο πρόγραμμα »εκκλησία και ειρήνη»του καναλιού »ΡΩΣΙΑ 24» σήμερα Σάββατο».
Κάποτε, πιστεύοντας στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, έγραψα δημοσίως «Γειά σου Πρωθυπουργέ, Τσίπρα Λεβέντη!». Μάλιστα, παριστάμενος, ως Μέλος της Δ.Ι.Σ. τότε, στην ορκομωσία των Μελών της Βουλής των Ελλήνων, στον κ. Τσίπρα, αιρετώντας τον, του ενεχείρισα αντίγραφον από το σχετικό αυτό δημοσίευμά μου στο παρόν blog. Σήμερα, διορθώνω την τοποθέτησή μου:
Άδελφοί Έλληνες, έχουμε ένα Πρωθυπουργό για κλάμματα! Ο κ. Τσίπρας καταστρέφει την Ελλάδα, πολεμάει την Ορθοδοξία, ρουφάει το αίμα του Έλληνα φορολογουμένου, ενώ την ίδια ώρα προστατεύει τους αλλοεθνείς και αλλόθρησκους μετανάστες, τους προσφέρει μηνιαίο επίδομα 800 € περίπου, δωρεάν νοσηλεία και φάρμακα στα Νοσοκομεία, ακόμη και προτεραιότητα στη σειρά αναμονής.
Μήπως εμείς είμαστε οι άποικοι στην Ελλάδα, οι μετανάστες και όχι τα στίφη των Μουσουλμάνων; Μήπως εμείς είμαστε οι ξένοι και παρεπίδημοι; Σκεφθήτε το λίγο βαθύτερα.
Συμπέρασμα: Εδώ στο Αίγιο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζουν κρυφίως τα πανώ των Εφημερίων μας από το Ναό της Φανερωμένης, ενώ στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει το πανώ που λέγεται: «ΕΛΛΑΣ, ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!». Οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ Υπουργοί κλπ βροντοφωνούν δημοσίως ότι το τρίδυμο «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» δεν μας χρειάζεται πλέον! Κι εμείς κοιμώμαστε! Όλοι μαζί κοιμώμαστε τον ύπνον του …δικαίου! ‘Ολοι μαζί, δηλ. Ιεράρχες, Συνοδικοί και μή, Παπάδες, Διάκοι, Μοναχοί, πιστοί χριστιανοί, οικογενειάρχες, εκπαιδευτικοί, Ακαδημαϊκοί, Στρατιωτικοί, όλοι ανεξαιρέτως, αξιωματούχοι και μή, άνθρωποι είτε στην κορυφή,. είτε στη βάση του Κοινωνικού στερεώματος! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ!
Γι’ αυτό ακριβώς οι Εφημέριοι της Μητροπόλεως μας με το προ ημερών Ψήφισμά τους είπαν:
«’Ελληνες,
Η Ορθοδοξία προδόθηκε!
Η χριστιανική Ηθική δολοφονήθηκε!
Η Ελλάδα μας έγινε Σόδομα και Γόμορρα!»
Γι’ αυτό ακριβώς κι εμείς
κτυπάμε πένθιμα τις καμπάνες των Ναών!
Αίγιον, 23 Οκτωβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου