Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

"ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑΣ; ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ 29 ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ Β.ΧΑΜΑ"

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ AL- QAIDA ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΝ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΡΕΨΕ https://dimpenews.com/2017/09/17...
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙΣ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ...

https://dimpenews.com/2017/09/06
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΕΛΓΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ;
https://dimpenews.com/2015/03/09





O εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού στρατού ο στρατηγός Sergei Rudskoi, κατήγγειλε ότι οι «μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και οι leurs procurations της Al-Qaïda είχαν μια πολύ άσχημη μέρα χθες.
Χθες σύμφωνα με τον στρατηγό Rudskoi, ένας στρατός των «μετριοπαθών» αποκεφαλιστών διευθυνόμενος από τους maitres τους την «Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ», καταπατώντας μια συμφωνία εκεχειρίας εξαπέλυσε μια επίθεση με τανκ και πυροβολικό επί του συριακού στρατού στη Β Χάμα στη ζώνη αποκλιμάκωσης με σκοπό να σταματήσει την πετυχημένη προέλαση του συριακού στρατού. Ένα μέρος κλειδί του σχεδίου ήταν να αιχμαλωτίσει 29 ρώσους στρατιώτες κάτι που θα προκαλούσε μια τεράστια αμηχανία στη Ρωσία.
Οι 29 ρώσοι παγιδεύθηκαν κατά τη διάρκεια ωρών από τους τρομοκράτες και δεσμεύθηκαν σε μια μάχη σφοδρή για την ίδια τους την επιβίωση.
Τελικά μια μονάδα Spetsnaz με σύνθεση μερικώς από «στρατιωτικούς με καταγωγή από το Β Καύκασο» διέσχισαν τη γραμμή των τρομοκρατών..
Έπειτα τα ρωσικά Sukhoi οδήγησαν επιδρομές κατά της δύναμης της »αντιπολίτευσης » που στη συνέχεια βομβαρδίστηκε με ομοβροντία πυροβολικού προσφέροντας κάλυψη στην ρωσική ομάδα διάσωσης. Πέτυχαν να φτάσουν στους συντρόφους τους χωρίς απώλειες.
Η AL-Qaïda και οι «μυστικές υπηρεσίες» είχαν μια πολύ, πολύ άσχημη μέρα.


« 187 στόχοι, περί τους 850 τρομοκράτες, 11 τανκ, 4 θωρακισμένα οχήματα, 46 PICKUPS, 5 εκτοξευτές ρουκετών, 20 TRUCKS et 38 αποθήκες πυρομαχικώνκαταστράφηκαν εντός 24 h από τη ρωσική αντεπίθεση ».


Ο ρώσος αξιωματούχος κατέληξε:


« η επιχείρηση εξολόθρευσης των τρομοκρατών θα συνεχιστεί».
Ο Sergei Rudskoi δήλωσε την Τετάρτη:
« Η Jabhat Al-Nusra στις 8h00 (τοπική ώρα) (06h00 GMT) στις 19 Σεπτέμβρη εξαπέλυσε μια επίθεση μεγάλης κλίμακας σε θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων στο Β και ΒΑ της Hama στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Ιdlib.
Οι τρομοκράτες κατόρθωσαν να διεισδύσουν 12 χλμ στη γραμμή άμυνας των συριακών δυνάμεων και ως και 20 χλμ [12,4 miles].
Σύμφωνα με τωρινές πληροφορίες η επίθεση εξαπολύθηκε από τις μυστικές αμεριακνικές υπηρεσίες για να εμποδιστεί η επιτυχή προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων στ΄ανατολικά της Deir ez-Zor.
Ένας από τους αρχικούς σκοπούς των τρομοκρατών ήταν η απόπειρα αιχμαλωσίας δυνάμεων της ρωσικής στρατονομίας, που αντιστοιχούν σε 29 μέλη του προσωπικού υπηρεσίας που επιτελούσαν καθήκοντα σε σημείο επιτήρησης που αναπτύχθηκε στην περιοχή για τον έλεγχο των δυνάμεων της αποκλιμάκωσης.
Κατά την επίθεση των τρομοκρατών παγιδεύθηκε μια διμοιρία ρωσική της στρατονομίας 29 ατόμων και κατά τη διάρκεια πολλών ωρών απώθησε τις επιθέσεις του εχθρού έχοντας στο πλευρό της την φυλή Mwali, που υπέγραψε τη συμφωνία ένταξης στη διακοπή των εχθροπραξιών και παρέμεινε πιστή σε αυτό στην δύσκολη αυτή κατάσταση.
Σε ακραίες συνθήκες ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία ο Surovkin, σχημάτισε μια ομάδα διάσωσης.
Αυτή αποτελούνταν από δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων, της στρατονομίας, στις οποίες εντάχθηκαν στρατιωτικοί καταγόμενοι από Β Καύκασο (Τσετσένοι) και ειδικές δυνάμεις της Συρίας.
Η ομάδα τέθηκε υπό την διεύθυνση του αναπληρωτή αρχηγού του ρωσικού Κέντρου Επανασυμφιλίωσης στη Συρία και ρώσου ήρωα του στρατηγού Victor Shuliak.
Η αεροπορία πραγματοποίησε χτυπήματα στις θέσεις των τρομοκρατών. Οι δράσεις της ομάδας διάσωσης υποστηρίχθηκαν από ένα ζευγάρι Sukhoi Su-25, που έπληξε τρομοκράτες και οχήματα θωρακισμένα από άκρως χαμηλά ύψη.
Κατά συνέπεια έσπασε η περικύκλωση και οι μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδίας χωρίς απώλειες έφθασαν στη ζώνη που ελέγχει ο συριακός στρατός. Κατά τη διάρκεια της επιχείρσης 3 στρατιώτες των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων τραυματίστηκαν.όλοι συμμετέχοντες στην μοναδική αυτή επιχείρηση ανταμοίφθηκαν από το κράτος.
Τ΄αεροπορικά χτυπήματα και το πυροβολικό κατέστρεψαν 187 στόχους, περί τους 850 τρομοκράτες, 11 τανκ, 4 θωρακισμένα οχήματα, 46 καμιονέτες, 5 ρουκέτες, 20 καμιόνια και 38 αποθήκες όπλων σέ να διάστημα 24 h.
Επωφελούμενες από τα πυρά οι δυνάμεις των εθελοντών του 5ου σώματος επίθεσης όσο και ομάδες κυβερνητικών δυνάμεων με την υποστήριξη ρωσικών μαχητικών αντεπιτέθηκαν και ανέκτησε ολοκληρωτικά το απωλεσθέν έδαφος. Η επιχείρηση που έχει στόχο την εξολόθρευση των τρομοκρατών θα συνεχιστεί.russia-inside 21.9.17


ΠΗΓΗ
https://dimpenews.com/2017/09/21


+++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου