Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Η ΔΕΗ κλέβει όλο τον κόσμο για να μη πληρώνουν οι υπάλληλοί της ρεύμα και να κάνουν δεξιώσεις με χαβιάρια και αστακούς με τα λεφτά του λαού



Είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ δεν είναι και πολύ τίμια με τους Έλληνες πολίτες. Επίσης οι δαπάνες που κάνει κάθε χρόνο με δεξιώσεις και διάφορες δήθεν συνεδρίες προσφέροντας στους υπαλλήλους της χαβιάρια και αστακούς είναι ιδιαιτέρως δαπανηρές αλλά και αρκετά προκλητικές. Επίσης ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έχει η ΔΕΗ και είναι άξιο απορίας είναι οι υψηλότατες αμοιβές προς τα στελέχη της και λέγοντας στελέχη συμπεριλαμβάνονται και οι προϊστάμενοι που είναι σε γραφεία που οι ετήσιες αμοιβές του ξεπερνάνε τα 40 και τα 50 χιλιάδες ευρώ.

Ένα ακόμα προκλητικό πράγμα που κάνει η ΔΕΗ είναι ότι δίνει σε όλους τους υπαλλήλους της την δυνατότητα να καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα με έκπτωση κατά 50% στον λογαριασμό τους. Που αυτό σημαίνει ότι κάποιος πληρώνει αυτό το 50% ειδάλλως θα έπρεπε να έχει έλλειμμα κάτι το οποίο δεν συμβαίνει φυσικά αλλά αντιθέτως η ΔΕΗ δηλώνει και κάποια κέρδη που φυσικά δεν είναι ανταποδοτικά προς του πολίτες αλλά μόνο προς τους υπαλλήλους της.

Ας δούμε λοιπόν τη χρεώνει η ΔΕΗ χωρίς φυσικά να έχει δώσει ποτέ σαφή εξήγηση που πραγματικά πάνε αυτά τα λεφτά και τη πραγματικά περιλαμβάνει αυτή η χρέωση.


Όπως λοιπόν βλέπετε και στις εικόνες τα ποσά είναι πραγματικά τρομακτικά καθώς αν από κάθε λογαριασμό εισπράττουν το 40% ως ρυθμιζόμενες χρεώσεις με έναν πρόχειρο υπολογισμό και μάλιστα αρκετά μπακάλικο αν υποθέσουμε ότι έχουμε 4.000.000 ρευματοδοτούμενα ακίνητα με μέσω όρο κατανάλωσης 100 ευρώ ποσό αστείο για τις μέρες μας μαζεύονται 40 ευρώ από κάθε λογαριασμό δλδ 80.000.000 σε ένα μήνα για την ΔΕΗ.
Μάλλον η ΔΕΗ είναι καλοστημένο κόλπο για καλοφαγάδες που είχαν μπει για τα καλά μέσα στα πολιτικά παιχνίδια.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι επικοινωνήσαμε με την ΔΕΗ με τρεις διαφορετικούς υπαλλήλους και κανείς δεν μας έδωσαν σαφή απάντηση για το σημαίνει ρυθμιζόμενες χρεώσεις και όταν του είπαμε ποιές εργασίες έγιναν στην περιοχή μας αυτό το μήνα δεν είχαν να απαντήσουν τίποτα απλά συντήρηση, η οποία μάλλον είναι λίγο ακριβή.

http://scoops.gr/i-dei-klevei-tous-katanalotes-gia-na-mi-pleironoun-oi-upalliloi-tiw-reuma/#


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου