Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017

Σύμφωνα με επιστήμονες, η ρίζα της πικραλίδας λειτουργεί καλύτερα από τη χημειοθεραπεία

Σύμφωνα με επιστήμονες, η ρίζα της πικραλίδας λειτουργεί καλύτερα από τη χημειοθεραπεία. Είναι σε θέση να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τα υγιή ανέπαφα. Αυτό είναι ένα μάλλον παραμελημένο φυτό που συχνά θεωρούταν ως ζιζάνιο, αλλά έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Απλά συλλέξτε το από πλαγιές (μακριά από την πόλη) και χρησιμοποιήστε το για πολλούς και διάφορους λόγους.




Άλλες ιδιότητες αυτού του φυτού:

  • Είναι ένα ισχυρό διουρητικό
  • Διεγείρει την έκκριση χολής
  • Καθαρίζει το συκώτι
  • Βοηθά με αλλεργίες
  • Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης
Η ρίζα της πικραλίδας είναι πλούσια σε σίδηροασβέστιοφυλλικό οξύμαγνήσιο,βιταμίνη Α και C.
Υπήρξε μια έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Windsor του Καναδά και το αποτέλεσμα έδωσε μία νέα ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτή την τρομερά σοβαρή ασθένεια. Ανακάλυψαν ότι η ρίζα της πικραλίδας σκοτώνει αποτελεσματικά  τα κύτταρα που επηρεάζονται από τον καρκίνο χωρίς να προκαλεί επιβλαβείς επιδράσεις σε άλλα κύτταρα του σώματος.
Το τσάι από ρίζα πικραλίδας δρά στα προσβεβλημένα κύτταρα εντός 48 ωρών. Κατά την διάρκεια αυτή, κανένα νέο υγιή κύτταρο δεν επηρεάζετε. Η συνεχής θεραπεία με αυτή τη ρίζα θα καταστρέψει τα περισσότερα καρκινικά κύτταρα. Λόγω αυτού του απρόσμενου αποτελέσματος, η ομάδα θα συνεχίσει με την έρευνα της.
Ένας 72χρονος που ονομάζεται John di Carlo υποβλήθηκε σε εντατική και επιθετικήχημειοθεραπεία στον αγώνα του για την υγεία. Η διαδικασία επούλωσης του διήρκεσε 3 χρόνια. Όταν είχε σταλεί στο σπίτι για να περάσει τις τελευταίες μέρες του με τους αγαπημένους του, οι γιατροί του πρότειναν να πίνει τσάι από ρίζα πικραλίδας καθώς είχαν λιγότερες εναλλακτικές στην εξεύρεση λύσεων για την καταπολέμηση της ασθένειάς του. Μετά από 4 μήνες βίωσε ένα αληθινό θαύμα, η νόσος του ήταν σεύφεση.




Πηγή:
hippieteepee.gr

Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου