Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

«Αυτοκτονεί» αυτός που θέλει να τρομοκρατήσει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μέρες της Μεγάλης Εβδομάδος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

BY IOANNA 
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε σουλτάνε.
Μπήκες και άνοιξες το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων που θα ανοίξουν στο τέλος τους και την κρυμμένη μυστική ΠΥΛΗ μέσα σε αυτήν.
οι τρομοκράτες ήταν από τους χρόνους του ΧΡΙΣΤΟΥ, απλώς σήμερα άλλαξαν φίρμα.
« ο πόλεμος αυτός που ήρθε στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης»
Τον ιδιότυπο αυτό πόλεμο τον άνοιξε ο εν δυνάμει σουλτάνος ανοίγοντας τις πύλες της Μικράς Ασίας στις προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη.

ΣΉΜΕΡΑ μπορούμε εναργέστατα να απαντήσουμε στο ερώτημα αν η Ευρώπη έχει τον τρομοκράτη της και ποιος είναι αυτός;
ΑΛΛΑ και να πούμε άλλα
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τον πρεσβευτή της Τουρκίας στις Βρυξέλλες για να του ζητήσει «εξηγήσεις» μετά τις απειλητικές δηλώσεις για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Μάγια Κοτσίγιαντσιτς.» onalert.gr/ 23 Μαρτίου 2017
Ο τρομοκράτης που τρομοκρατεί την Ευρώπη;
«Η τελευταία ευθεία απειλή προς τους Ευρωπαίους ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να κρατά εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία δεν θα μπορεί κανένας Ευρωπαίος να βγει με ασφάλεια στο δρόμο, έρχεται με αμέσως μετά από μια άλλη δήλωσή του που έχει μεν στόχευση σε βάθος χρόνου, ωστόσο είναι – κατά τους ειδικούς- μια σίγουρη βραδυφλεγής ”τορπίλη” στα εσωτερικό των ευρωπαϊκών κοινωνιών:» militaire.gr/ 23 Μαρτίου 2017
Το ισλαμικό κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη της ανθρωποσφαγής στο Λονδίνο την στιγμή που το έχουν στριμώξει στην Μοσούλη.
Όλος αυτός ο «καλός κόσμος» των διεστραμμένων της ανθρωπότητας που σταύρωσε την Μεσοποταμία σε ποια πολιτισμένη ήπειρο θα μετοικήσει και με τις ευλογίες ποιών;
«Περίπου 400.000 Ιρακινοί εκτιμάται ότι έχουν εγκλωβιστεί στην Παλαιά Πόλη της δυτικής Μοσούλης την οποία ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος εν μέσω ελλείψεων τροφίμων και σε κλίμα πανικού υπό τους συνεχείς βομβαρδισμούς, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR).
Πολλοί άμαχοι φοβούνται να εγκαταλείψουν την περιοχή εξαιτίας των ελεύθερων σκοπευτών που έχει αναπτύξει o ISIS, αλλά περί τους 157.000 έχουν φθάσει σε διαμετακομιστικό κέντρο από τον περασμένο μήνα που ξεκίνησε η επιχείρηση της ιρακινής κυβέρνησης δυτικά της Μοσούλης, αναφέρει η UNHCR.
«Το χειρότερο δεν έχει συμβεί ακόμη, αν μπορώ να το θέσω έτσι. Επειδή υπάρχουν 400.000 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στην Παλαιά Πόλη σε αυτή την κατάσταση πανικού και την ανέχεια η κατάσταση αναπόφευκτα κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ‘έκρηξη’ κάπου, κάποια στιγμή προκαλώντας μια νέα (προσφυγική) ροή μεγάλων διαστάσεων», δήλωσε ο Μπρούνο Γκέντο, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας στο Ιράκ, από τo διαμετακομιστικό κέντρο έξω από τη Μοσούλη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη.» imerisia.gr/23 Μαρτίου 2017
Σκεφτείτε πόσοι τζιχαντιστές έχουν εγκλωβιστεί εκεί και ψάχνουν διέξοδο προς τας Ευρώπας.
Μήπως το τέλος της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη» απογίνει η κοινωνική διάλυση της Ευρώπης δια της τρομοκρατίας;
Υπάρχει άραγε « ηγετικός νους» στην τρομοκρατία;
Ο ένας δείχνει τον άλλον για να ζαλιστεί ο κόσμος.
«Σε επίπεδο υψηλού κινδύνου για εξαγωγή ισλαμικής τρομοκρατίας έθεσε την Τουρκία ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ δίνοντας ένα ισχυρό κτύπημα στην τουρκική οικονομία και τον τουρκικό τουρισμό καθώς εξέδωσε διάταγμα με βάση το οποίο όσοι έρχονται από την Τουρκία και άλλες επτά μουσουλμανικές χώρες δεν θα μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές υπό τον φόβο ότι μέσα σε αυτές θα υπάρχει κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.» pronews.gr/portal21/03/2017
Προς το παρόν ο ¨τρομοκράτης¨ θέλει να τρομοκρατήσει τον Χριστιανικό κόσμο συμπροσευχόμενος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.
Η χριστιανοσύνη των Δυτικών θα χύσει κροκοδείλια δάκρυα με τις γνωστές υποκριτικές δηλώσεις της για την βεβήλωση του πολιτισμικού αυτού μνημείου .
Ο Ερντογάν με την προαναγγελθείσα από την επικαιρότητα αυτή ενέργεια του θέλει να δώσει μήνυμα στους Δυτικούς πρώην συμμάχους του που θα εορτάζουν και αυτοί το δικό τους Πάσχα ότι το ισλάμ είναι εδώ.
Αλλά ο ψυχοδυναμικά ασταθής υποψήφιος σουλτάνος « δίνει μήνυμα στον ουρανό» να τρέξει τα πράγματα πιο γρήγορα.
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε σουλτάνε.
Μπήκες και άνοιξες το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων που θα ανοίξουν στο τέλος τους και την κρυμμένη μυστική ΠΥΛΗ μέσα σε αυτήν.
οι τρομοκράτες ήταν από τους χρόνους του ΧΡΙΣΤΟΥ, απλώς σήμερα άλλαξαν φίρμα.
Βλέπετε , όλοι οι Γεωστρατηγικοί δρόμοι συγκλίνουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Εκεί επιθυμεί να μπει το «το παλληκάρι» μέρες της Μεγάλης Βδομάδος για να κάνει το κομμάτι του.
Το θέμα είναι πως θα βγει;
Νικητής ή ηττημένος;
Όμως ο Ερντογάν επιμένει ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ «και ξερό ψωμί»
Και το κάνει αυτό για να μας θυμίζει ότι όλα θα ξεκινήσουν από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και θα τελειώσουν σε αυτήν με την υπογραφή της «συνθήκης της Κωνσταντινούπολης» μέσα σε αυτήν.
Πολύ σύντομα οι λόγοι των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ θα ¨τρομοκρατήσουν¨ μέσα σε εισαγωγικά την Δύση για την ακρίβεια των λεγομένων τους ενώ το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα αναγιγνώσκεται από τον Ἀμβωνα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου