Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017

Προετοιμάζουν για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ την ΕΠΙΘΕΣΗ της ΤΖΙΧΑΝΤ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

BY 242424V 
ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ….. «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ»
Ελληνίδες και Έλληνες.


Η χώρα βρίσκεται ακριβώς «μία ανάσα» από την ΕΠΊΘΕΣΗ του στρατού της Τζιχάντ. Μία επίθεση που την σχεδιάζουν εδώ και χρόνια και που γι’ αυτόν το λόγο έχουν φέρει εδώ μέσα, ένα τεράστιο πλήθος Τουρκο-μογγόλων, Ασιατών και Αφρικανών στρατιωτών. Πρόκειται για έναν άτακτο μεν, αλλά έμπειρο και καλά εξοπλισμένο στρατό, που λειτουργεί υπό Τουρκική και Ισραηλινή διοίκηση.
Ήδη το Κ.Ι.Σ. ειδοποιεί τους Ισραηλίτες της Ελλάδος να εγκαταλείψουν την χώρα.
Η Κυβέρνηση και όλη η Βουλή το γνωρίζει και όπως έμαθα ετοιμάζονται να αποδράσουν στο …… εξωτερικό για τον εορτασμό του …. Πάσχα..!!!
Φυσικά το γνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι … εταίροι μας. Και το περιμένουν σαν …. λύτρωση, αφού το θέμα της Ελληνικής … «Οικονομίας» και της …. αξιολόγησης, δείχνει να είναι ένα μεγάλο αγκάθι που τους έχει καθίσει στον λαιμό.
Η επίθεση του Ισλαμικού στρατού στην Ελλάδα, θα τους …. «βγάλει» αυτό το μεγάλο αγκάθι. Γιατί θα επιτευχθεί το ζητούμενο γι’ αυτούς, που είναι η καταστροφή της Ελλάδος, χωρίς όμως να πειραχτούν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες.
Ήδη έχουν προχωρήσει και στα επόμενα βήματα. Έχουν έτοιμη και την ….. επόμενη Κυβέρνηση, υπό την ονομασία «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας», με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.
Όσο λοιπόν κοιμίζουν τον λαό, με τα γεγονότα σε Τουρκία, Ισραήλ, Σκόπια, Ρωσία και …. «Φιλιπίνες», εδώ …. «δουλεύουν» …. άγρυπνοι για την …… «ΣΩΤΗΡΙΑ» της πατρίδος.
Η χώρα πραγματικά βρίσκεται «μία ανάσα» από ένα ετοιμασμένο ολοκαύτωμα. Δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί τι στρατό έχουν κρυμμένο μέσα στην χώρα που περιμένει την εντολή της επίθεσης. Έναν στρατό από εγκληματίες που τον γνωρίζουν και η Ε.Υ.Π και το Γ.Ε.Ε.Θ.Α. αλλά η λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, είναι πολύ μικρή για να εκφράσει αυτό που συμβαίνει.
Είναι ένας στρατός εγκληματιών, που τους κάνουν υπό την επήρεια ουσιών να ενεργούν σαν «ζόμπι». Ακούραστους και αναίσθητους, ψυχρούς δολοφόνους.
Τα 635.000 χάπια του ναρκωτικού «Captagon», που εντόπισαν οι αρχές σε παρασκευαστήριο στην Ελευσίνα, δεν ήταν φυσικά για να τα στείλουν στην ….. Συρία, αλλά για να τα δώσουν στους εδώ Τζιχαντιστές. Στην Συρία έχουν τα δικά τους εργαστήρια, γιατί αυτά παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στείλουν από την Συρία εδώ, ούτε από εδώ στην Συρία..
Κανείς όμως δεν ξέρει αν ήταν μόνο αυτά, αν υπάρχουν και άλλα εργαστήρια, ούτε πόσα τέτοια χάπια βρίσκονται στα χέρια των Τζιχαντιστών.
Το ναρκωτικό αυτό το «Captagon», λέγεται «το χάπι των Τζιχαντιστών», γιατί τα παίρνουν οι μαχητές του ΙSIS. Τους δίνει ένα αίσθημα μεγάλης ευφορίας και μίας παντοδυναμίας. Καταργεί την αίσθηση του πόνου, την αίσθηση της πείνας και δημιουργεί απίστευτη ενέργεια σε σημείο να μην χρειάζεται να κοιμηθεί καθόλου για διάστημα 100 ωρών. Αυτό εξασφαλίζει μαχητές άφοβους παράτολμους και θολωμένους που σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμό ακόμα και την μάνα τους. Ακόμα και να τον πυροβολήσεις, αν δεν τον πετύχεις στο κεφάλι ή στην καρδιά, δεν καταλαβαίνει πόνο και συνεχίζει.
635.000 τέτοια χάπια βρήκαν στην Ελευσίνα οι Ελληνικές αρχές, αλλά φανταστείτε πόσα ακόμα έχουν φτιαχτεί και βρίσκονται στα χέρια των Τζιχαντιστών.
Και όλα είναι έτοιμα, για να ξεκινήσει η επίθεσή τους κατά των Ελλήνων, την Μεγάλη εβδομάδα. Αυτό είναι το σχέδιο.
Ένα πράγμα περιμένουν μόνο. ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ που θα τους φανατίσει, αλλά και θα δικαιολογήσει την πράξη τους στον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί αυτό που θέλουν, είναι να έχουν το … δίκαιο με το μέρος τους…!!!
ΘΕΛΟΥΝ δηλαδή να μας ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, αλλά πρέπει να έχουμε κάνει ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ…
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
Αυτήν την προβοκάτσια λοιπόν , που θα δώσει το έναυσμα της επίθεσης των Τζιχαντιστών, έχουν αναλάβει να την κάνουν, αυτοί που μέχρι χθες, παρίσταναν τους …. «Χριστιανούς» και τους «πατριώτες», στο Βοτανικό. Είναι όλοι αυτοί που….. «αντιστέκονταν» στην ανέγερση του τζαμιού…!!! Κάτι ……. «στρατηγοί», κάτι «κομματάρχες», κάτι φανατικοί του …. «πατρώου», κάτι ….. «νομικΆΡΕς»…!!!! Τί να σου πω δηλαδή……!!! ΕΝΑΣ ΚΙ’ ΕΝΑΣ..!!!
Και αφού όλοι αυτοί, αποδείχτηκαν εξαιρετικά …… ΑΝΙΚΑΝΟΙ στο να αντιμετωπίσουν με ΝΟΜΙΜΑ μέσα την ανέγερση του Τζαμιού, κάποιοι προσπαθούν τώρα να …. «αποδείξουν» τον …… «πατριωτισμό» τους, με το να πάνε και να βάλουν …… ΦΩΤΙΑ στο τζαμί…!!!!
Αυτή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, θα είναι και η ΑΙΤΙΑ που περιμένουν τα οργανωμένα τζιχάντια, για να επιτεθούν στους …. «κακούς» Ορθόδοξους Έλληνες. Η εικόνα του φλεγόμενου τζαμιού θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ όλο το Ισλάμ κατά της Ελλάδος. Αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που θα δει την επίθεση των Ισλαμιστών στην Ελλάδα, θα πεί: «τα ήθελαν και τα έπαθαν οι Έλληνες»…
Καταλάβατε τι θέλουν να κάνουν;;;;
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Γιατί αυτό που μόλις αποκάλυψα, δεν είναι ένα σενάριο, αλλά είναι ο λόγος για τον οποίο χτίστηκε γρήγορα αυτό το ΠΡΟΚΑΤ τζαμί στο Βοτανικό. Δεν χτίστηκε για να δοθεί στους Μωαμεθανούς για προσευχή. Χτίστηκε για να καεί από τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και να δώσει το έναυσμα της επίθεσης των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα.
Σταματήστε τους προδότες ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, γιατί προσπαθούν να βάλουν ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ελπίζω πως θα το διαβάσουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, γιατί είναι έτοιμοι οι Τζιχαντιστές και περιμένουν την …. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
ΕΎΧΟΜΑΙ Ελληνόπουλα, να έχουμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου