Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

Η κρίση θα βαθύνει περισσότερο και θα γίνει ευλογία...


Όσο ζεστά είναι ακόμη τα σπίτια μας, ζεστά και τα πάθη μας και χλιαρές οι καρδιές μας. Η κρίση θα βαθύνει περισσότερο και θα γίνει ευλογία! Ήδη υπάρχουν τέτοια σπίτια, μα θα αυξηθούνε... Θα ζεσταθούν οι καρδιές και θα μαζεύεται ο κόσμος, στα λιγοστά ζεστά σπίτια των φίλων. Θα φέρνει άλλος γλυκά, άλλος θα βάζει το κρασί και άλλος το φαγητό, την θέρμανση, το σπίτι... Όλοι όμως θα έχουν μία ζεστή αγκαλιά, ένα καλό λόγο, για τον φίλο τους. Και θα ακούς πολλά γέλια και θα νιώθεις πολλές ανάσες καυτές, σαν των ζώων στην φάτνη του Αγίου Νηπίου και γλυκύτερα λόγια, σωστά Ορθόδοξα Δόγματα θα συζήτιουνται στο τραπέζι, για τον Χριστό μας... Τότε θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα αυτής της ερειπωμένης χώρας μας... Και οι άνθρωποι θα δοξαστούνε και από άλογοι θα γίνουν πιο σοφοί, πιο εύκολα θα κλαίνε και θα γελάνε... Καλά Χριστούγεννα! Άσωτος Υιός.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδὴ,ἐγνώριζαν κάθε προδοσίαν τοῦ ἑκάστοτε Πατριάρχου, καὶ ἐπὶ 114 ἔτη ἔψαλον ἐνώπιον τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ τοῦ ἔλεγον ΟΤΙ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΣΙΝ ΔΕΣΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΕΒΗ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗΝ,....
    ΩΣ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .
    ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΛΑΝΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΑΙΡΕΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΙΣ ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ .
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙ 114 ΕΤΗ, ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/16

    Τι σχέση έχει αυτό το σχόλιο με το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/16

    Τα Δόγματα μέσα στην Εκκλησία μαθαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/16

    Ευλογία είναι το κάθε τι. Μας αγαπά ο Θεός, για αυτό και κρίση έχουμε... κρίση της δικής μας επιλογής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/17

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή