Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

Φασίστας και ρατσιστής και αυτός ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτάΦασίστας και ρατσιστής και αυτός ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτά – Να παγώσει στους -5 δεν δικαιούται hot spot αυτός γιατί δούλεψε και είχε ένσημα… και φυσικά γράφει ότι είναι Έλληνας πρέπει να το πληρώσει ….


Πολλοί από εσάς περνώντας από την Αριστοτέλους θα έχετε δεί σε μία γωνιά τον Γιάννη, ο φίλος μας λοιπόν ήταν κάτοικος Σταυρούπολης και πρώην οικοδόμος, καμία σχέση με Βούλγαρους και τα διαυτα, αξιοπρεπεστατος χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο τζάμι του αυτοκινήτου.

Φυσικά αυτός ο ρατσιστής που όταν πάει σε κανέναν κεντρικό δρόμο να πιάσει μία γωνιά ή όταν ψάχνει κεντρικούς κάδους για να βρεί αποφάγια να βάλει κάτι στο στόμα του τρώει ξύλο από τις συμμορίες των Βουλγάρων και των Γύφτων.

Για κάποιους αριστερούλιδες ψευτοαλληλέγγυους αυτός ο άνθρωπος είναι ρατσιστής και φασίστας γιατί έγραψε στο χαρτί του ότι είναι Έλληνας και ότι δεν θέλει να είναι μέσα στους -5 χωρίς φαΐ και θέρμανση. Αλλά βλέπεις “Κομμουνιστική Ελλάδα” Δεν έχει γι αυτόν ένα hot spot.
http://scoops.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου