Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!! «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ» ΔΥΟ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

ypovryxio_russian-640x330
Ψάχνει και δεν τα βρίσκει το ΝΑΤΟ! Ποιος ο στόχος τους!
“Ψυχρός Πόλεμος” στα “θερμά” νερά της Ανατολικής Μεσογείου! ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις αναζητούν ένα κατά άλλες πηγές δύο ρωσικά υποβρύχια!
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές τις οποίες επικαλείται το theaviationist.com , “ένα μεγάλο κυνήγι ρωσικών υποβρυχίων είναι σε εξέλιξη στην ανατολική Μεσόγειο: αρκετά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ ,συμπεριλαμβανομένων P-8 Poseidon των ΗΠΑ που απογειώθηκαν από τη βάση Sigonella, στη Σικελία, ψάχνουν για ένα, ίσως δύο, ρωσικά υποβρύχια στην περιοχή που πλέει μια ομάδα πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ.


Αυτό που κάνει την είδηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι το γεγονός ότι τα ρωσικά υποβρύχια είναι Class Oscar II, σχεδιασμένα για να “χτυπούν” αεροπλανοφόρα. Στην περιοχή που υποτίθεται ότι βρίσκονται, πλέουν το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle και το αμερικανικό USS Eisenhower.
Τα συγκεκριμένα υποβρύχια έχουν αποδείξει ότι είναι σε θέση να “ξεγλιστρήσουν” από την “ασπίδα προστασίας” των αεροπλανοφόρων.
Με βάση τις πιο πρόσφατες πληροφορίες , 8 υποβρύχια Oscar II βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία . Aν και θεωρούνται γενικώς κατώτερα από τα Akula II, η “ακουστική απόδοσή” τους πιστεύεται ότι είναι ανώτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου