Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Ολομέτωπη επίθεση στο τελευταίο οχυρό του Έλληνα: Τη νοητική του συγκρότηση


Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
Τα κόμματα των ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ υφάρπαξαν την κυβερνητική εξουσία, λέγοντας καίρια και ευκολοχώνευτα από το λαό ψέμματα, επειδή προσποιούνταν ότι του προσφέρουν διέξοδο και ελπίδα, εκτελώντας φυσικά συγκεκριμένο -και μακρόπνοο- σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κάθε εχέφρων Έλληνας, που διατηρεί ακέραιη τη λογική του και δεν την έχει θολώσει αυτό που “μοιάζει” να είναι πλήρης πολιτικο-οικονομική “παραφροσύνη”, το γνωρίζει αυτό και δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Ωστόσο, αυτό που μοιάζει με παραφροσύνη, αν θεωρεί κάποιος ότι η κυβέρνηση είναι ταγμένη να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται ως “τετράγωνη λογική” , αν μπορέσει να διακρίνει ότι η κυβέρνηση υπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα και τα σχέδια της Ν.Τ.Π. Προ-σχεδιασμένα, προ-μελετημένα και επακριβώς εφαρμοζόμενα στην Ελλάδα, χάρις στην προδοσία όλων των πολιτικών παρατάξεων, κεκαλυμμένη ή απροκάλυπτη.
Απροκάλυπτη η προδοσία των ελληνικών συμφερόντων από όλους τους “ευρώ πάση θυσία”. Πρόκειται, κατ’ ουσίαν, για τη θυσία-σφαγιασμό του ελληνικού λαού στο βωμό της ευημερίας ξένων συμφερόντων και φυσικά της δικής τους προσωπικής ευημερίας. Καλυμμένη από τους εκ των άκρων, δεξιών και αριστερών, δήθεν διαφωνούντες. Καλυμμένη προεκλογικά από τους ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ η ένταξή τους στη ΝΤΠ, κόντρα στη ίδια τη ζωή και την εθνική επιβίωση του ελληνικού λαού. Εντελώς απροκάλυπτη μετεκλογικά, σε τέτοιο σημείο που να προσβάλει τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα.
Αξίζει να προσεχθεί και να τονιστεί το απίστευτο θράσος με το οποίο οι κυβερνώντες διαστρεβλώνουν την πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι έχουν έχουν να κάνουν με κάποια αγέλη ανθρώπων, (και δη Ελλήνων!), με νοητικό επίπεδο πιθήκων, που εύκολα θα μπορέσουν να τους πείσουν ότι ενεργούν προς το συμφέρον τους.
Η επίθεση στη νοητική ακεραιότητα και καθαρή αντίληψη της πραγματικότητας που δέχεται ο ελληνικός λαός από την παρούσα κυβερνητική παράταξη και όλα τα μιντιακά φερέφωνά της είναι πραγματικά ακραίας αιχμής. Όλα τα κόμματα της Ελλάδος, από της ιδρύσεώς των, λένε ψέμματα και συγκαλύπτουνν τις προθέσεις και τις ενέργειές τους κάτω από ψεύδη. Ως άλλοι Γραμματείς και Φαρισαίοι σκουπίζουν το ποτήρι απ έξω, ενώ μέσα γέμει βρωμιάς και σκωλήκων, όπως τους είπε ο Χριστός, συνοδεύοντας την κατηγορία προς αυτούς από ένα “ουαί υμίν” -αλοίμονό σας τι σάς περιμένει!
Όμως οι ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ έχουν υπερβεί κάθε όριο, που πλέον μπορεί να θεωρηθεί ως ευθεία επίθεση στη αντιληπτικότητα και την νοητική συγκρότηση του Έλληνα. Είναι αυτό που με εύστοχο τρόπο αποδίδει ο λαϊκός άνθρωπος λέγοντας: “για κάφρο με περνάς;” Στην περίπτωση των ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ και του τρόπου που αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό αυτή η έκφραση πάει ακόμα πιο πέρα: “σε κάφρο προσπαθείς να με μεταβάλεις;”
Έχουν παραδώσει τα πάντα, μα τα πάντα, τις “ζώσες ψυχές” των Ελλήνων και όλα τα κοινά, αλλά και ατομικά, περιουσιακά τους αποκτήματα στα πόδια του ευρωπαϊκο-διεθνούς Κεφαλαίου, που, υπό σκοτεινή και αφανή ηγεσία, επιχειρεί να εγκαθιδρύσει σε ολόκληρο το πλανήτη την Παγκόσμια Δικτατορία, τη Ν.Τ.Π. Και θέλουν να μας πείσουν ότι δε γίνεται αλλιώς και ότι ενεργούν προς το συμφέρον μας.
Και βέβαια στα σχέδια της Ν.Τ.Π. μέγας στόχος επίθεσης είναι η Ελλάδα, για λόγους που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε: βαθιές δημοκρατικές και πολιτισμικές καταβολές, ομοιογένεια φυλετική, γλωσσική, θρησκευτική, εξαιρετική νοημοσύνη (τουλάχιστον πριν μάς την διαλύσουν) υποταγή στους θεϊκούς παρά στους ανθρώπινους νόμους (Αντιγόνη), αγάπη προς την Πατρίδα μέχρις αυτοθυσίας, λατρεία της Ελευθερίας και πάλι μέχρις αυτοθυσίας. Επειδή οι Έλληνες γνώριζαν, τουλάχιστον μέχρι πρό τινος, ότι Πατρίδα και Ελευθερία είναι ένα και το αυτό.
Μπορεί κάποιος να είναι ελεύθερος, όταν η πατρίδα του δεν είναι ελεύθερη; Μπορεί κάποιος να είναι “πολίτης”, όταν δεν έχει πόλη, δηλαδή πατρίδα; Στην αχανή χοάνη της Παγκοσμιοποιημένης ανθρωπότητας, τι ρόλο και τι λόγο μπορεί να έχει η ανθρώπινη μονάδα, ο υποτιθέμενος πολίτης, και με ποιο πολιτικό βάρος; Με το εν επτάκις δισεκατομμυριοστό επί του συνόλου της ανθρωπότητας, δηλαδή με απολύτως μηδαμινό. Απαιτούνται λοιπόν όρια για να λειτουργεί η ιδιότητα του πολίτη, τα όρια της πατρίδος του. Και μέσα σε αυτήν τα όρια του μικρού, (όσον πιο μικρού τόσο το καλύτερο για να λειτουργεί ως πολίτης), Δήμου -ή Κοινότητας- στον οποίο ανήκει.
Αυτός ήταν ο Έλληνας πριν του διαλύσουν τη νοητική και ψυχική του συγκρότηση αρχίζοντας από τη διάλυση στα σχολειά κάθε είδους ψυχο-νοητικής δομής: γραμματικής, συντακτικής, μαθηματικής και Ιστορικής, παρέχοντας κάποια ψήγματα γνώσης ως “λίθους και κεράμους ατάκτως ερριμμένους”. Και συνεχίζοντας με τη διάχυση των πιο αντιφατικών “ιδεολογιών”, ως και κάθε είδους σαθρών προτύπων μέσα στο κοινωνικό σώμα. Και για τους πιο τεμπέληδες νοητικά και κοινωνικά, με τη διασπορά μιας διαστρεβλωμένης εικόνας της πραγματικότηταςμέσα από την “εικόνα” της τηλεόρασης και τον ψευδή λόγο των συστημικών ΜΜΕ.
Δούλεψαν πολλά χρόνια και πολύ συστηματικά για να στρεβλώσουν ψυχο-νοητικά τον Έλληνα και δεν πρέπει να τον κατηγορούμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Τη στιγμή που τον καιρό της “μεγάλης επίθεσης” (που προηγήθηκε της παρούσας και εκείνη ήταν κατά τη γνώμη μου η “μεγάλη επίθεση” , ώστε να επιτύχει αυτή που θα επακολουθούσε) δεν είχε καμία βοήθεια από πουθενά και από κανέναν, εκτός από ελάχιστες “μοναχικές φωνές”, για να διατηρήσει την εσωτερική (ψυχική) και την Εθνική του ταυτότητα.
Πλήρως αλληλένδετα είναι αυτά τα δύο και χτυπήθηκαν από τη ρίζα και ταυτόχρονα. Για το αν αντέδρασε ή όχι και πώς η εκκλησιαστική Ιεραρχία κατά τη διάρκεια της “μεγάλης επίθεσης” θα αναφερθώ μιαν άλλη φορά, επειδή το θέμα αυτό είναι πολύ ακανθώδες και πολύ ευαίσθητο.
Και το εκπληκτικό και μεγάλης απορίας άξιον είναι το ότι ενώ μάς είχε δηλωθεί από το 1974 σταράτα και ξεκάθαρα: Οι Έλληνες είναι ατίθασος και δυσκολο-κυβέρνητος λαός (εννόει δεν υποτάσσεται και δεν σκύβει το κεφάλι). Συνεπώς πρέπει να τους επιτεθούμε στις Εθνικές τους ρίζες, στη γλώσσα, στη θρησκεία, στον πολιτισμό τους -Χ.Κίσινγκερ.
Η συλλογικότητα “Έλλην” δεν μπόρεσε έγκαιρα να κατανοήσει το μέγεθος, τους τρόπους και την εξέλιξη αυτής της “μεγάλης επίθεσης”, (με εσωτερικά όργανα όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς και κατ’ εξοχήν του ηγέτες των κομμάτων), ώστε να δημιουργηθούν έγκαιρα στο λαϊκό της σώμα “αντιστάσεις και αντισώματα”, προσωπικά και συλλογικά.
Θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, που ίσως όλοι οι Έλληνες το γνωρίζουν. Ομεγάλος μας Στέλιος Καζαντζίδης, προς το τέλος της ζωής του φώναζε κι’ έλεγε: “Μου πνίγουνε τη φωνή!”. Αλλά ήταν πια αργά. Η πολιτισμική ρίζα “ελληνικό τραγούδι” είχε,σχεδόν στο σύνολό της, περάσει στα χέρια των Παγκοσμιοποιητών και είχε γίνει όργανο αλλοτρίωσης της ψυχής των Ελλήνων.
Εκείνη τη μοναδική φωνή, που έδενε σαν αόρατη κλωστή τους εντός και εκτός Ελλάδος Έλληνες με τις λαϊκές και πατριωτικές τους ρίζες, φρόντισαν από πολύ νωρίς να την φιμώσουν. Ίσως ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε πώς την τύλιξαν μέσα σε ένα “μάτσο” χαρτιά, (το συμβόλαιο), ειδικά μελετημένα να έρχονται σε κόντρα με τον πεισματάρικο χαρακτήρα του. Και ο Στέλιος είπε: δεν τραγουδάω. Αν είχε κατανοήσει από την αρχή ότι η παγίδα υπερέβαινε το πρόσωπό του και αφορούσε την Ελλάδα ολόκληρη, δε θα είχε πάρει αυτήν την απόφαση. Ωστόσο και αδιαμφισβήτητα, “η μεγάλη επίθεση” είχε ήδη αρχίσει.
Σήμερα οι Παγκοσμιοποιητές δρέπουν τους καρπούς της “μεγάλης επίθεσης”. Τα πολιτικά υποχείριά τους ξηλώνουν με ξέφρενους ρυθμούς ό.τι έχει απομείνει όρθιο σε αυτήν τη χώρα, την Πατρίδα μας. Ακόμα και την ίδια την υπόστασή της ως ελεύθερη και ανεξάρτητη Κρατική οντότητα. Κι εμείς “μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, περιμένουμε ίσως κάποιο θάμα”!
Όμως, όταν δούμε τα ερείπια της πατρίδας μαςκαι συνεπώς της ζωής μας, όταν δούμε τα αποκαΐδια και τις στάχτες της,τότε (ναι, το πιστεύω), όπως ο Φοίνικας μέσα από τις στάχτες θα αναστηθούμε και θα στήσουμε τα πάντα “από την αρχή”, όπως αρμόζει στον Έλληνα να στηθούν. Αν δεν καεί εντελώς το παλιό, αν δεν γίνει στάχτη, το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί. Τώρα είμαστε μέσα στη φωτιά και είναι επώδυνο, πολύ επώδυνο.
Για αλλού ξεκίνησα και αλλού πήγα μέσα από τη ροή του λόγου, που πολλές φορές εκείνη οδηγεί και δεν τιθασεύεται μέσα στις αρχικές προθέσεις του γράφοντος. Ας γυρίσω λοιπόν στο θέμα με το οποίο ξεκίνησα για να το ολοκληρώσω.
Η κυβερνώσα παράταξη το πλήρες ξεπούλημα της πατρίδος μας το εμφανίζει ότι “συμβάλλει στην αύξηση του εθνικού εισοδήματος” (Στέργιος Πιτσιόρλας). Ναι, πράγματι, συμβάλλει στην αύξηση του εθνικού εισοδήματος της Γερμανίας και των άλλων κυρίαρχων χωρών της ΝΤΠ.
“Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια χρόνια, εδώ αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς” (Άννα Βαγενά) Εδώ πραγματικά σηκώνεις “τα χέρια ψηλά” και ζητάς από το θεό να σε λυτρώσει από την ανθρώπινη βλακεία. Δεν άκουσε ποτέ η κυρία αυτή για τους ξέφρενους ρυθμούς με τους οποίους τρέχει ο κόσμος σήμερα, όπου μια δεκαετία μπορεί να συμπυκνώσει τα γεγονότα ενός “παλαιού” αιώνα; Και ο αλλοτριωμένος σημερινός Έλληνας μπορεί επί 99 χρόνια να αντιμετωπίζει αυτήν την τεράστια επιθετική ισχύ της ΝΤΠ, χωρίς να συντριβεί;
Όταν μάλιστα η ΝΤΠ έχει στους κόλπους της για να επιτεθεί στην Ελλάδα “νεο-γενίτσαρους” σαν ελόγου της και σαν τους υπόλοιπους 152 που τσακίζουν ανελέητα και συνεχώς τον ελληνικό λαό. Και σαν τους εν συνόλω 222 που ψήφισαν το γ.Μνημόνιο και μερικοί τώρα το παίζουν αντιτιθέμενοι. Και σαν τους υπόλοιπους εκ των 300 που δεν πράττουν τίποτα το ουσιαστικό, ώστε όλα αυτά να τα εμποδίσουν. Και ας μην μας εμπαίζουν πως δεν υπάρχουν τρόποι, παρά μόνον οι ακίνδυνες για το σύστημα λεκτικές ξιφουλκίες, οι “απεργο-πορείες”, οι “σημαιο-πορείες” και δε συμμαζεύεται. Ευτυχώς ο λαός κατανόησε τη συμπαιγνία και δεν τους ακολουθεί.
Και η κατακλείδα: “Με την επιτυχή αξιολόγηση κλείνει μια περίοδος δυσκολιών και μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης και σταθερότητας” (Α.Τσίπρας) Έλεος, θεέ μου! Εδώ έχει επιστρατευτεί ο μαγικός καθρέφτης που εμφανίζει “το είδωλο της πραγματικότητας” πλήρως ανεστραμμένο.
Ας περιφρουρήσουμε, ύστερα από όλα αυτά, τη λογική μας συγκρότηση από την επίθεση που δέχεται από τα πολιτικά υποχείρια της ΝΤΠ. Ας έχουμε επίγνωση ότι το πολιτικό ψέμα δεν τελειώνει ποτέ.Αντίθετα, γίνεται όλο και πιο έντεχνο, όλο και πιο μελετημένο. Για να μπορεί να υποτάσσει τον ελληνικό λαό το πολιτικό σύστημα θα διαστρεβλώνει αδιάκοπα την οικονομικο-πολιτική πραγματικότητα.
Αυτό έως τη στιγμή που μια κρίσιμη μάζα Ελλήνων θα επανακτήσει ορθή κρίση και αντίληψη του τι πραγματικά έχει συμβεί και τι συμβαίνει. Και ποια είναι τα βήματα προς μια νίκη του ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. - Όμως, πρώτα πρέπει να ανακαλύψει ποιος είναι ο “Έλληνας Άνθρωπος”!
Φυσικά, τότε ο Έλληνας, ως σύνολο, θα στείλει το πολιτικό κατεστημένο στον “Άρχοντα του Ψεύδους”, όπου ανήκει. Σε αυτό το στόχο πρέπει να συμβάλουμε όλοι όσοι μπορούμε, ενημερώνοντας τον περίγυρό μας, με κάθε πρόσφορο τρόπο, για τα ασύστολα ψέματα όλου του πολιτικού κατεστημένου, ώστε να μην πέσουμε ακόμα μια φορά στις παγίδες του κατά τις προσεχείς εκλογές, αλλά, εν μέσω αυτών, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις της Ελευθερίας μας.


Πηγή Destopan


kostasxan.blogspot.gr



Το διαβάσαμε από το: Ολομέτωπη επίθεση στο τελευταίο οχυρό του Έλληνα: Τη νοητική του συγκρότηση http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_34.html#ixzz4MtrCYD1J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου