Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ..... Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ - ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ : ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....Οικουμενική συνάντηση μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2016, στην οποία ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους, αναφέρουν ξένα ΜΜΕ.

Αυτό το ιστορικό γεγονός το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα απότις 4 Σεπτεμβρίου στην Ιερουσαλήμ, ενώ σύμφωνα με την Καθολική εκκλησία και τους «μυημένους στις αποκαλύψεις του Πάπα» έτσι θα σηματοδοτηθεί η εμφάνιση μιας παγκόσμιας θρησκείας.


ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ"ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ , ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666ΑΦΟΥ.......

Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΩΓΜΟΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΟΣΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ " ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ 666.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ666 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ , ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ κ.α )......

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ στίχους 15-18....

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ RFID CHIP ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΜΕΤΑΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ666 , ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΠΟΡΝΕΙΕΣ , ΜΟΙΧΕΙΕΣ , ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΕΣ , ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ GAY , ΓΥΜΝΙΑ , ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ , ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ , ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ , ΔΙΑΖΥΓΙΑ , ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ,ΒΛΑΣΘΗΜΙΑ , ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ......

ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ (ΙΖ΄αἰών μ.Χ.)...Καί ἡ τροφὴ τοῦ Ἀντιχρίστου θά εἶναι οἱ πορνείες, μοιχείες, ἀρσενοκοιτίες, πλεονεξίες, ἁρπαγές, ἀλαζονίες, μνησικακίες, ψεύδη, φθόνοι, φόνοι. Αὐτὰ θά εἶναι ἡ τροφὴ καὶ ἡ εὐχαρίστησή του καὶ θὰ καταστεῖ ΒΑΣΙΛΕΥΣ καὶ ἐξουσιαστὴς, σέ ὃλη τήν Γῆ, και θά τοῦ ὑποτάσσωνται ὅλοι.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ; ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ; ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Εν συνεχεία βίντεο , με ηχητικά αποσπάσματα από δαιμονισμένο στο Άγιο Όρος το 2006 που έλεγε για την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα και στο Άγιο Όρος ,την κατάργηση του άβατου στο περιβόλι της Παναγίας μας , την μεγάλη αποστασία των δεσποτάδων ,των αγιορειτών , και γενικά των ορθοδόξων Χριστιανών κληρικών και λαϊκων , που δυστυχώς βλέπουμε στις μέρες μας , τις ηλεκτρονικές ταυτότητες , και για το τέλος του κόσμου που πλησιάζει λόγω αυτής της μεγάλης αποστασίας μας από τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ......
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

Σ.Β

@ Από Πενταπόστγμα... Οικουμενική συνάντηση μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2016, στην οποία ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους, αναφέρουν ξένα ΜΜΕ.

Αυτό το ιστορικό γεγονός το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα από τις 4 Σεπτεμβρίου στην Ιερουσαλήμ, ενώ σύμφωνα με την Καθολική εκκλησία και τους «μυημένους στις αποκαλύψεις του Πάπα» έτσι θα σηματοδοτηθεί η εμφάνιση μιας παγκόσμιας θρησκείας.

Οι ηγέτες της πολυθρησκευτικής, παγανιστικής εκδήλωσης, έχουν ονομάσει αυτή την ανίερη συγκέντρωση ως «Mekudeshet» και έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους να εκτελέσουν μια 11ήμερη «καθαγίαση»!

Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ότι αυτή είναι η αρχή της υποχρεωτικής παγκόσμιας επιβολής της πανθρησκείας ή αγγλιστί «One World Religion».

Αυτό είναι κάτι για το οποίο άλλωστε ο Πάπας έχει εργαστεί αρκετό καιρό προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που ο Πάπας έχει δρομολογήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία για την προώθηση της ιδέας σε εκατομμύρια πιστούς για την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής.

Μάλιστα η τάση αυτή υπάρχει και σε πρόσφατες ταινίες του Χόλυγουντ όπου υπάρχει ένας «εξωγήινος απόηχος» (π.χ. Ημέρα Ανεξαρτησίας), και αυτό το κλίμα είναι σε κρεσέντο ειδικά κατά τον τελευταίο μήνα. Διάφορα δίκτυα παίζουν πάρα πολλές ταινίες που αφορούν τους ανθρώπους της Γης σε σχέση με κάποια εξωγήινη απειλή. Μάλιστα μόλις χθες ανακοινώθηκε και η ύπαρξη πλανήτη παρόμοιου με την Γη.

Ο Ποντίφικας δήλωσε πρόσφατα ότι θα «βαφτίσει» τους εξωγήινους, καθώς αυτοί θα επισκεφθούν την Γη.
Επίσης ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός είναι ουσιαστικά η ίδια ο θρησκεία. Αυτό το αλλόκοτο θρησκευτικό δόγμα θέτει την αρχή της εμφάνισης ως επίσημης θρησκείας πλέον με την κρατική χορηγία των ΗΕ, της πανθρησκείας που αποκαλούμε συνήθως «Γαία», και η οποία είναι στην ουσία μια ειδωλολατρική θρησκεία που προσπαθούν να προωθήσουν όλοι αυτοί οι παγκοσμοποιητές.

@ Από Liako_News.... Τις ίδιες ιδέες προωθεί και η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, η οποία θα εγκαινιάσει με την προεδρία της αυτήν την νέα πανθρησκεία με όλες τις τιμές .
Χίλαρι: Τα χριστιανικά πιστεύω θα αλλάξουν - Έρχεται η Πανθρησκεία (ΒΙΝΤΕΟ) Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 11:36 Η εκλεκτή της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, ξεσπαθώνει κατά των παραδοσιακών αξιών και των θρησκευτικών πιστεύω, ιδιαίτερα εκείνα των Χριστιανών , οι οποίοι αποτελούν, έστω και στα χαρτιά την πλειοψηφία του δυτικού κόσμου. Φυσικά οι δηλώσεις της Ιεζαβέλ Κλίντον, πιστής μαθήτριας των Ροκφέλερ, έγιναν στα πλαίσια της Πανθρησκείας, η οποία επιδιώκεται να αντικαταστήσει όλες τις θρησκείες και φυσικά τα Λόγια του Χριστού.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η Χίλαρι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Οι Κλίντον γενικώς έχουν εμμονή με το θέμα των εξωγήινων εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί ειδικοί όπως η Αμερικανίδα Δρ Ροζίν έχουν επισημάνει ότι η ανθρωπότητα με την βοήθεια των «καταλλήλων ηγετών» όπως έχει σχεδιαστεί, θα χειραγωγηθεί κατάλληλα στο δρόμο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

@ Συνέχεια από Πενταπόσταγμα : Πριν δύο χρόνια οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι φοβούνται την επίθεση από αστεροειδείς , αλλά τελικά, η ανθρωπότητα θα «εκπαιδευτεί» πιστεύοντας ότι η γη πρόκειται να δεχθεί επίθεση από εξωγήινους. Στο τέλος του παιχνιδιού αυτού του αλαλούμ , θα εμφανιστεί η βασιλεία του τρόμου και η πλανητική ενοποίηση. Αλλά όμως , όταν όλοι αυτοί οι «βενζεβούληδες» κάνουν σχέδια, ο θεός ….έχει σίγουρα τα δικά του τα οποία αφορούν την σωτηρία όλων των ανθρώπων ανεξάρτητου θρησκείας και ιδεολογίας .

Το ανθρώπινο γένος κάτω από ορισμένες συνθήκες θα κατανοήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους την ύπαρξη του ενός και μοναδικού τριαδικού Θεού, ξεχνώντας όλες τις πλάνες που πίστευε μέχρι τώρα. Όσο για τους ταγούς της ανομίας ,αυτοί θα εξαφανιστούν από προσώπου της γης .

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ :

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......


http://neataksi.blogspot.gr/2016/08/4.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου