Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016

Φοβερό το εμπεσείν Τουρκία εις χείρας «ταραγμένου» Αμερικάνου

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.
Φέτος η Κυριακή των ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ μας βρήκε με το περιβόητο Brexit και αμέσως μετά άρχισαν να ΤΡΕΧΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ.



Τα πάντα πάνε για διάλυση
¨Η Τουρκία θα διαλυθεί και , μάλιστα , θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι .¨ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Φώτο από Ρωμαίικο Οδοιπορικό
Τα πιόνια ξεκουνήθηκαν από την σκακιέρα της νέας εποχής και κινούνται μόνα τους ( σύμφωνα με το άρρητο σχέδιο της Πρόνοιας του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ).
Η ΕΕ πάει για διάλυση ή μας φαίνεται;

Και αυτό μας το προείπε ρητά ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ενώ μερικοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν.
¨Από το βιβλίο του κυρίου Ν. Ζουρνατζόγλου Μαρτυρίες προσκυνητών τ.2, 2012
Σημαιοφορίδης Δημήτριος, υπάλληλος ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα:
Τον ρώτησα κάποια στιγμή για την ΕΟΚ. Απάντησε: « Τώρα όσο για την ΕΟΚ, ενοποίηση δεν θα γίνει ούτε με οξυγονοκόλληση! Δεν θα θελήσουν οι δυνάμεις – Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία – να ενωθούν, επειδή έχουνε παλιούς λογαριασμούς.
Και, άλλος λόγος είναι ότι δεν γίνεται συνεταίρος ο πλούσιος με τον φτωχό.» (σελ. 372)

¨ ΕΚΤΑΚΤΟ: Δημοψήφισμα για την ΕΕ ανακοίνωσε και η Ουγγαρία! 02/07/2016
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο πρόεδρος της Tσεχίας ανακοίνωσε δημοψήφισμα για ΕΕ-ΝΑΤΟ 01/07/2016
Επειδή η τουρκική αλεπού μυρίστηκε διάλυση της ΕΕ και για άλλους ενεργειακούς λόγους που αφορούν την επιβίωση της ¨την έκανε γυριστή¨ με την Ρωσία, προκαλώντας παγκόσμια έκπληξη διότι διέρρηξε την επί δεκαετιών συμμαχία της με την Δύση.
Η κίνηση αυτή της Τουρκίας είναι πλέον δέκα φορές γεωπολιτικά αξιολογήσιμη σε σχέση με το Brexit διότι ουδείς το πρόσμενε…
Ήταν σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.

Και εξηγούμαστε.
Ήρθαν οι μέρες και είναι έμπροσθεν μας ολοκάθαρες οι προθέσεις των Δυτικών συμμάχων να διαλύσουν την τουρκία εδώ και τώρα, δίχως χρονοτριβή διότι ώρα με την ώρα γίνεται επικίνδυνη.
Οι Δυτικοί σύμμαχοι έφριξαν.

¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Λαβρόφ και Τσαβούσογλου έδωσαν τα χέρια!!
Λαβρόφ και Τσαβούσογλου στο Σότσι έκλεισαν συμφωνία στρατιωτικών επαφών και για Συρία. Επίκειται συνάντηση Πούτιν Ερντογάν
Oι επικεφαλείς της Ρωσίας και Τουρκίας οι Sergueï Lavrov και Mevlut Cavusoglu, συναντήθηκαν την Παρασκευή στο Sotchi.Είναι η πρώτη συνάντηση ανάμεσα τους μετά τη ρωσοτουρκική κρίση για εξομάλυνση των σχέσεων.
Οι Sergueï Lavrov και Mevlut Cavusoglu, έκλεισαν συμφωνία στο Sotchi για την ενίσχυση των στρατιωτικών τους επαφών συμπεριλαμβονομένου και του συριακού «Μπορούμε να μιλάμε με τη Ρωσία για όλα τα ζηυήματα θετικά κι αρνητικά γιατί ο διάλογος που διακόπηκε επανέρχεται και οι σχέσεις αποκαθίστανται όπως ήταν και στο παρελθόν »,ισχυρίστηκε ο Cavusoglu μετά τη συνάντηση.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ οι Δυτικοί σύμμαχοι ενεργούν…
Μέσα στις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα έχουνε γεννητούρια ενός νέου κράτους που προλογήθηκε και αυτό από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.

Το σίγουρο όπλο της Αμερικής απέναντι σε αυτή την μεγίστη γεωπολιτική απειλή λέγεται Κουρδικό.
¨ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ Α/Κ T-155 FIRTINA – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
EKTAKTO: Μαζικές επιθέσεις του PKK σε τουρκικές στρατιωτικές βάσεις και κρίσιμα έργα υποδομής – 50 νεκροί ¨

Οι Αμερικάνοι μετά τις συστάσεις προχωρούν στα δέοντα.
Και μόνο οι δηλώσεις της Αμερικανίδας υπουργού κ. Νούλαντ θυμίζουν μέρες επανάστασης στο Κίεβο.
«Είμαστε πολύ έκπληκτοι από τη συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν. Βλέπουμε την απολογία του Τούρκου Προέδρου ως μια εντελώς ακατάλληλη κίνηση και θα ήθελα να ακούσω τη θέση του ιδίου προσωπικά. Ως εταίρος του ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν μας απογοητεύει. Ελπίζουμε ότι η απολογία της Τουρκίας προς τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της «πτώσης» του ρωσικού μαχητικού θα αναθεωρηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να αλλάξουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία», δήλωσε η Νούλαντ.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες προτρέπουν την Τουρκία να παραμείνει πιστή στις δημοκρατικές αρχές για τις οποίες αγωνιζόμαστε στη Συρία. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση εμείς και οι εταίροι μας στο ΝΑΤΟ, θα τη θεωρήσουμε ως απαράδεκτη»,

Ουσιαστικά η γνωστή κ. Νούλαντ επαληθεύει ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.
¨ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , Αντιπτέραρχος ε.α , Αθήνα¨
¨Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα
Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής .Συγκινήθηκα , όταν μου έπιασε το χέρι , και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του , μου είπε τα ακόλουθα : ¨Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία . Η Τουρκία θα διαλυθεί και , μάλιστα , θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι . Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος) , αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους , διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της ¨. Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά , μου είπε πάλι :¨Όπως ξέρεις , εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού …¨
(¨Μαρτυρίες προσκυνητών», β έκδοση,Ζουρνατζόγλου)

Πάνω σε όλα αυτά που γίνονται με φοβερές ταχύτητες, πώς να μην δοξάσει κανείς τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ που μας χάρισε Εθνεγέρτη Άγιο( τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που σε λίγες ημέρες εορτάζει) για τους καιρούς μας και έγιναν τόσα πράγματα γνωστά με κάθε λεπτομέρεια ,ώστε να υπολογίζουμε με βεβαία Πίστη το Δώρο που θα πάρει η Ρωμιοσύνη και είναι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου