Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Μη βραδύνετε Προκαθήμενοι στην Κρήτη. Καταγγείλετε την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

vardakas Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Προσέξτε Πατέρες η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι βαρίδιο ενθοφυλετισμού για να απαλλαγούμε από αυτήν.
Αντίθετα η ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ θα μας κυνηγάει και εμείς οι Ορθόδοξοι-Ρωμιοί θα κυνηγάμε αυτήν, διότι είναι η ΜΗΤΡΑ της Ρωμιοσύνης. 

Βράζει ο τόπος , οι πέτρες καίγονται από τον πρωτόγνωρο καύσωνα του Ιουνίου και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ συνεχίζει να βεβηλώνεται από τους τούρκους από της 6 του μηνός και καθόλη την διάρκεια του ραμαζανιού και ουδείς γνωρίζει τι έπεται.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ως πνευματικό και πολιτισμικό καθίδρυμα και ως υποθηκοφυλακείο των Δογμάτων και των Θεόπνευστων αποφάσεων των προηγούμενων Οικουμενικών Συνόδων ( έστω και αν πλείστες από αυτές δεν έγιναν εκεί) ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ξεδιάντροπα στα μάτια της Οικουμένης δίχως να αντιδρά αυτή αποτελεσματικά στον φανατισμό του Ισλάμ που γιγαντώνεται στις μέρες μας …και οι εκκλησιαστικοί άνδρες συνέρχονται σε Μεγάλη Σύνοδο στην Κρήτη.
Η ακραία ισλαμοποίηση στην τουρκία οδηγεί στην παραφροσύνη και η παραφροσύνη οδηγεί στην απώλεια και την πτώση κατά ¨το μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.¨
Προσέξτε Πατέρες η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι βαρίδιο ενθοφυλετισμού για να απαλλαγούμε από αυτήν.
Αντίθετα η ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ θα μας κυνηγάει και εμείς οι Ορθόδοξοι-Ρωμιοί θα κυνηγάμε αυτήν, διότι είναι η ΜΗΤΡΑ της Ρωμιοσύνης.
Τώρα είναι η ευκαιρία δίχως φόβο και πάθος να καταγγείλετε την νέα πνευματική δήωση των Ιερών και των Οσίων μας από τον νεοθωμανισμό και τον παρελκόμενο τζιχαντισμό που ως πληγή του Φαραώ μαστίζει την Οικουμένη.
Πρέπει η συλλογική αυτή κίνηση σας να καταγραφεί στην εκκλησιαστική ιστορία.
Η Ιστορία είναι το πιο ανατρεπτικό πράγμα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας.
Έχουμε δύο ραντεβού στην ζωή μας, το ένα με την κοινή γνώμη και το άλλο με την Ιστορία.
Διότι η ιστορία θα συνεχιστεί και η επερχόμενη ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ μπορεί να γίνει μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και όλοι ευχόμαστε από καρδίας μέχρι τότε να μην υπάρξουν σχίσματα και ρωγμές μέσα στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
¨-ΠΡΟΣΟΧΉ στα σχίσματα και τις ρωγμές.¨
¨-Αν συμβεί το Σχίσμα δεν το ξεπλένει αίμα μαρτυρίου..¨
μου διαμήνυσε ένας υπέργηρος ασκητής –ιερομόναχος να σας μεταφέρω δια μέσου του συνδέσμου της τελειότητος που είναι η ΑΓΑΠΗ και η ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου