Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Η ελληνική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ σε σωματέμπορους στη Χίο

Μάρτιος 23, 2016.

Δύο Τούρκοι πολίτες  σε σκάφος συνελήφθησαν από το Λιμενικό Σώμα κοντά στο ελληνικό νησί της Χίου, γράφει  ρωσικό δημοσίευμα επικαλούμενο το ‘greecetoday.ru’.
Το ελληνικό περιπολικό σκάφος ανακάλυψε τους μεταφορείς όταν αποβίβασαν  σε βραχώδες νησάκι της ομάδας Παναγίας, 20 μετανάστες.


Οι Τούρκοι δεν υπάκουσα σε έκκληση του Λιμενικού Σώματος και οι προειδοποιητικές βολές δεν έκαναν καμία εντύπωση σε αυτούς.

Το ελληνικό περιπολικό αναγκάστηκε να ανοίξει πυρ στο μηχανοκίνητο σκάφος. Στο σκάφος βρέθηκε ένα γεμάτο όπλο και μαχαίρια, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται – όπως σημειώνεται- ότι ήδη τέθηκε σε ισχύ μια συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας , για τον περιορισμό της ροής των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα.

Στη Χίο έφθασε η πρώτη ομάδα της τουρκικής αστυνομίας για να βοηθήσει τους Έλληνες ομολόγους τους, βάσει της συμφωνίας.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου