Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016

„Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιός πολιτικός ....


.... στην Ελλάδα είναι «λιγότερο» φασίστας, πόρνος, νταβατζής ψεύτης, κλέφτης, επίορκος και προδότης ή δεν έχει βάψει ακόμη τα χέρια του με αίμα Ελληνικό “ .... ακούστηκε να αναρωτιέται σύσσωμη η συμμορία των πολιτικών από το βήμα της βουλής, χθες βράδυ, Τρίτη 29.03.2016, στην προσπάθειά της να δηλώσει «αθώα» και «απούσα» για όσα έχει καταγράψει η ιστορία, τα τελευταία έξι χρόνια, σε σφαγές, καταστροφές και αποκαϊδια σ’ αυτόν τον τόπο.

Κατά φαρισαίους το ανάγνωσμα, πάντα οι άλλοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου ενώ οι ίδιοι αναγορεύουν εαυτούς σε θεματοφύλακες της νομιμότητος και αρχαγγέλους της ευημερίας. Ξέχασαν ότι ζούμε στην Ελλάδα του 2016, σε διαλυμένη χώρα δηλαδή, που όχι μόνο δεν είναι σε θέση να προστατεύσει, να θρέψει, να περιθάλψει, να εκπαιδεύσει και να δώσει δουλειά στα παιδιά της αλλά τα διώχνει κιόλας μακριά της και επιτρέπει στον κάθε Γερμανό να τα βασανίζει, να τα εκμεταλλεύεται και να τα δολοφονεί όπου και όταν αυτός γουστάρει. Είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι θεσμοί του κράτους ή εκείνες που απαντιώνται στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια και στις φυλακές του αντάξιες του Ελληνικού μας πολιτισμού; Ποιό επιτέλους είναι το ποσοστό σε βαρβαρότητα, που βαραίνει τον καθένα, εξ ημών, που συνεργεί συνειδητά  δια της σιωπής και της ανέχειάς του, στο έγκλημα που διαπράττεται και ενάντια του ιδίου του εαυτού του;

Δεν είναι μόνο το σύστημα και το καθεστώς διεφθαρμένα αλλά και ο καθένας μας που συμμετέχει στην ομερτά. Από τους θυρωρούς, τους καθηγητές των πανεπιστημίων και τις φουρνιές των επιστημόνων που βγαίνουν απ’ αυτά, μέχρι και τους ανώτατους δικαστές, στρατιωτικούς και κυβερνήτες αυτού του τόπου, οι πάντες, μηδενός εξαιρουμένου, είναι βουτηγμένοι πατώκορφα στο βούρκο της διαφθοράς και στερούνται παντελώς ανθρωπιάς και κοινωνικής μόρφωσης.

Στην ανεργία και στην φτώχεια μας ή στο 1,4 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες που διαμένουν στην χώρα, δεν ήρθαν μόνο να προστεθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες σε νέους πρόσφυγες και «μετανάστες» αλλά τώρα καλούμεθα να πληρώσουμε και την νέα φοροαφαίμαξη που προβλέπεται στο μνημόνιο ΙΙΙ, συνολικού ύψους 10,5 δις. € (5,5 δις. € άμεσα και τα υπόλοιπα 5,0 δις. € από την 01.01.2018).  Ως εκ τούτου περιττή πλέον θεωρείται κάθε αναφορά των πολιτικών στις προβλέψεις των ειδικών, που σχετίζονται με επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας που δεν πρόκειται να ‘ρθουν ποτέ στην χώρα μας.

Η διαχείριση του δημοσίου χρέους και της δυστυχίας των φτωχών είναι τα στοιχήματα πάνω στα οποία ποντάρει η λαιμαργία των «καρεκλάτων» και όσων προσπαθούν να τους διαδεχθούν σε αυτόν τον άμοιρο τόπο. Αληταράδες, απατεώνες και δοσίλογοι κυβερνούν την χώρα ανελλιπώς από την πρώτη μέρα του 1941 που εισέβαλαν τα γερμανικά στρατεύματα. Εκτός από τις δίκες, για το θεαθήναι, των Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη, γιατί δεν λογοδότησαν άραγε ποτέ στην δικαιοσύνη οι δολοφόνοι του Διστόμου, των Καλαβρύτων και των λοιπών μαρτυρικών περιοχών ή οι μαυραγορίτες που πίνουν από τότε μέχρι σήμερα το αίμα του λαού;

Δυνάμεις κατοχής και καθεστώς ελπίζουν ότι θα πορευτούν αισίως προς το 4ο μνημόνιο, την 50ετή επιμήκυνση του χρέους, την εθνική αλλοίωση του πληθυσμού, την αποκαθήλωση της ορθοδοξίας, την απαλλοτρίωση του πλούτου της χώρας, τον διαμελισμό του Αιγαίου, της Μακεδονίας, της Θράκης και την παραχώρηση της Κύπρου μέχρι την λήξη της 4ετίας.

Ίδωμεν, διότι μέχρι τώρα στην Ιστορία μας, πάντα ερχόταν μια «Τρίτη Παρουσία» να ανατρέψει τα αυτονόητα πριν καν προλάβει ή αξιωθεί κανείς να βιώσει την ... «Δεύτερη»!
Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: 
                www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου