Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

Σχετικά με την παράταση ή όχι έκδοσης των νέων ταυτοτήτων


alt
Χθες αναδείξαμε την είδηση παράτασης της έκδοσης νέων ταυτοτήτων:
Μετά από διευκρινιστική ανάρτηση του αγαπητού blog "ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ", καταλάβαμε ότι η παράταση αφορά τις παλαιές ταυτότητες:
 
Πλάνη η δήθεν διετής αναβολή για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Τζάμπα χαρήκαμε!
Πριν λίγο μιλήσαμε με έγκριτο νομικό ο οποίος μας ανέφερε ότι το "ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ" έχει δίκιο ως προς αυτά που υποστηρίζει δηλ. η παράταση αφορά τις παλαιές ταυτότητες.
Σε ερώτησή μας γιατί προχωράνε σε παράταση της έκδοσης των παλαιού τύπου ταυτοτήτων αφού επίκειται η έκδοση της Κάρτας του Πολίτη ως τις 30/6/2016 όπως γνωρίζουμε από καιρό, μας ανέφερε ότι και οι αρμόδιοι προφανώς ακόμη δεν έχουν καταλήξει στην μορφή της Κάρτας του Πολίτη και αυτό έχει άμεση σχέση με την παράταση έκδοσης των παλαιού τύπου ταυτοτήτων. Τα ενδεχόμενα για το πως θα κινηθούν οι αρμόδιοι από εδώ και μετά είναι πάρα πολλά. Οψόμεθα...
Το σίγουρο είναι ότι από κύκλους μέσα στα αρμόδια Υπουργεία θα γίνει προσπάθεια να προχωρήσει με κάθε τρόπο η Κάρτα του Πολίτη η οποία θα έχει δυνατότητες και χρήσης της ως πορτοφόλι για ηλεκτρονικές συναλλαγές ώστε να συνδυαστεί η όλη προσπάθεια με την προσπάθεια επιβολής της αχρήματης κοινωνίας.
Μέσα στα Υπουργεία εκτός των κύκλων που προσπαθούν να επιβάλλουν όλα αυτά, κατά παραχώρηση Θεού, υπάρχουν και καλοπροαίρετοι άνθρωποι σε κρίσιμες θέσεις που ενημερώνονται από απλούς ανθρώπους που είναι κοντά στην Εκκλησία κυρίως, για τα προβλήματα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από το όλο εγχείρημα και μαθαίνουμε ότι η προσπάθεια αυτών πιάνει τόπο αφού πολλοί αρμόδιοι ήταν ανενημέρωτοι σχετικά.
Και μόνο οι συνεχείς υπαναχωρήσεις και καθυστερήσεις, μόνο ως θετικά μπορούν να καταγραφούν εκεί που η όλη προσπάθεια προχωρούσε ανεμπόδιστα.
Για οτιδήποτε άλλο θα σας ενημερώσουμε. Ο αγώνας συνεχίζεται αδιάπτωτα.

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου