Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

«Λάλησε και ο Γιατρός των ΑΝΕΛ»…Η Ρωσία που βομβαρδίζει φταίει για τους «Λάθρο»!

1Το τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη απο αυτούς εδώ που έλαχε στη Χώρα  και σε εμάς να μας κυβερνούν δεν λέγεται …Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε για την κατάντια μας !
 
Στην εκπομπή του Τάκη Χατζή Ακραίως στην  τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο γνωστός γιατρός των ΑΝΕΛ και βουλευτής  Παπαχριστόπουλος Θανάσης  αφού μας είπε ότι δεν πιστεύει αυτά που λένε στις τηλεοράσεις για τους Τούρκους  Στρατοχωροφύλακες  και περιμένει να δει γραπτή την συμφωνία !
Δεν  παραδέχθηκε ούτε μας εξήγησε βέβαια, αν λένε ψέματα οι κύριοι Τόσκας και Μουζάλας που απο τηλεοράσεως ανακοίνωσαν την συμφωνία !
7a9558dcc179833429fbf91031c0d710Σε  μια απο μια τις γνωστές  εκρήξεις του  ο Γιατρός των ΑΝΕΛ ….Ούρλιαξε ! Φταίνε και οι Ρώσοι που βομβαρδίζουν τη Συρία για το κύμα των προσφύγων (αποφεύγοντας να τους ονομάσει λαθρομετανάστες …όπως τους έλεγαν πρίν γίνουν Κυβέρνηση και οι ΑΝΕΛ  )!
Να θυμίσουμε στον γιατρό οτι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν θέσεις του Ισλαμικού κράτους και όχι τις ελεύθερες περιοχές της Συρίας και αν αυτοί είναι οι πρόσφυγες που μας  έρχονται λόγω των Ρωσικών Βομβαρδισμών είναι Τζιχαντιστές !!
Επίσης επειδή μπορεί να μην το θυμάται ο γιατρός να του θυμίσουμε οτι οι «Λάθρο» μας έρχονται χρόνια τώρα και όχι εδώ και κάτι μήνες που βομβαρδίζουν οι Ρώσοι που πήγαν εκεί με αίτημα της νόμιμης Κυβέρνησης της Συρίας …Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους !
Η Παρέα με τους Συριζαίους σε χάλασε γιατρέ και σύντομα θα πούμε …Ένα γιατρό για τον γιατρό βρε παιδιά !

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου