Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

Σιμόν Λε Μπαρόν: «Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ»!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Αρβελέρ ότι «δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων», ακόμη και τις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και της Εκκλησίας με 

 
συνέντευξη στην ξεπουλημένη αγγλομασονική ιστοσελίδα «huffington post», η εκπληκτική Simone Le Baron που μας κάνει να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, έκανε την παρακάτω δήλωση-καταπέλτη για την κα Αρβελερ:
Η αποβλάκωση των λαών ξεκίνησε στη δύση πριν από 40 χρόνια άρα στη Γαλλία με το Ζισκάρ πρώτος. Τελείωσα το 1970 το λύκειο (τότε είχαμε 7 χρόνια λύκειο αν είχαμε κλίση για τα γράμματα, οι άλλοι πηγαίνανε στο γυμνάσιο): το τελευταίο χρόνο είχαμε για το baccalauréat ως σπουδαιότερο μάθημα, με 6 ώρες την εβδομάδα, φιλοσοφία. Μπορούσαμε επίσης να διαλέξουμε αρχαία ελληνικά εγώ έκανα 7 χρόνια λατινικά.
Από το 1974 και πέρα η Σορβόνη και το γαλλικό ινστιτούτο της Αθήνας έγιναν όργανα της γαλλικής κομματοκρατίας. Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη, η διανοούμενη SIMONE LE BARON είναι μια άγνωστη για τους Έλληνες….

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/3/16

  Νομίζω οτι ποτέ δεν καταδικαζουμε κάποιον επειδή ανήκει σε κάποιο έθνος η φυλη.
  Ας μην γινομαστε χειροτεροι ..
  Περί ανθελληνισμου φυσικά τον καταδικαζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/3/16

  Χεσε μας ρε τιμητη της γιδαρβελερ να πουμε παπάρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή