Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016

Απλά Πρακτικά Μαθήματα "Εφηρμοσμένης Αρπαχτής Οικονομίας" (Πάρε τα λεφτά και τρέχα).

Συμφωνώντας με το εξαίρετο άρθρο του κυρίου Κωνσταντακόπουλου σχετικά με την Λαθρομετανάστευση, διαπιστώνουμε ότι τα παλαιά  αλλά και πάντα επίκαιρα «απλά πρακτικά μαθήματα» που ίσχυσαν στην οικονομία τώρα έχουν εφαρμογή και στη λαθρομετανάστευση.

Τρία εκατομμύρια κλιματιζόμενες σκηνές στη Σαουδική Αραβία και άλλες τόσες εστίες στην Ευρώπη παραμένουν κενές.

Η Ευρώπη βρήκε την ευκαιρία με τους λιλιπούτιους Έλληνες κυβερνήτες, τους Abbot και Costello, να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα για χωματερή ψυχών και τοξικών. 

Οι επικεφαλής της ΕΕ έκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα και εγκλώβισαν τους Λαθρομετανάστες, ενώ μοιράστηκαν πάνω και κάτω από το τραπέζι μερικά δις με την Τουρκία για να συνεχίσει την «προώθηση» των προσφύγων προς την Ελλάδα, εμπλουτίζοντάς τους με μυστικούς πράκτορες, τζιχαντιστές και στρατιωτικούς, ώστε με την πρώτη ευκαιρία  να καταλάβουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε δεύτερη φάση να αποσπάσουν την Θράκη.

Το ΝΑΤΟ κατέβασε πολεμικά πλοία δήθεν για να ανακόψει το ρεύμα της Λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα, στην ουσία τα πλοία βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα κύματα των Λαθρομεταναστών και για να συμβάλουν  στον διαμελισμό του Αιγαίου.

Κρίμα τα χιλιάδες ξενύχτια επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων μας, των ζωτικών εδαφών μας, τα οποία ξεπουλήθηκαν από τους πολιτικούς εν μία νυχτί.
Προδότες, καταντήσατε τις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτες των Τούρκων και των Ευρωπαίων αφεντικών σας.

Kύριοι της ΕΕ και του ΥΕΘΑ, την Λαθρομετανάστευση τη σταματάμε στα Ανατολικά σύνορα της Τουρκίας. Στη χειρότερη περίπτωση ο κύριος Αβραμόπουλος και ο κύριος Κωσταράκος θα έπρεπε να ζητήσουν όπως η επιτήρηση, για ανθρωπιστικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, να διεξάγεται επί των ακτών της Τουρκίας.

Αντί των Τούρκων  επιτηρητών που βρίσκονται στα νησιά μας, Έλληνες απόστρατοι θα μπορούσαν να είναι επιτηρητές στις ακτές της Τουρκίας.

Όλοι οι διακινητές ψυχών είναι γνωστοί, τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα. Το Λιμενικό που τους συνελάμβανε και οι Δικαστές που τους αθώωναν τους γνωρίζουν καλά.

Όλοι οι παραπάνω υπακούουν στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκει τον διαμελισμό της Ελλάδος, την πολτοποίηση και πνευματική υποβάθμιση της Ευρώπης, την δημιουργία σκλάβων εργατών που θα εργάζονται στις Ειδικές Οικονομικές ζώνες, την δημιουργία καλύτερης και ακίνδυνης γειτονίας για το Ισραήλ, την αρπαγή των υδρογονανθράκων του Ανατολικού Αιγαίου και το σημαντικότερο την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Σήμερα η Ευρώπη τελεύτησε, θέτοντας την Ιταλοαλβανική  πολιτοφυλακή στα σύνορα Ελλάδος-Αλβανίας. Είμεθα σε χειρότερη θέση από ό,τι βρέθηκε η Σερβία επί Μιλόσεβιτς, όχι μόνο γιατί το ΝΑΤΟ αλλά και οι Βαλκάνιοι είναι εναντίον μας, κυρίως δε γιατί έχουμε διαβρωθεί μέχρι μυελού οστέων κατακερματίζοντας το πολιτικό τοπίο από ξενοκίνητα κόμματα.

Η ανάγκη άμεσης δημιουργίας μίας Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας είναι επιτακτική.

Την ύστατη τούτη στιγμή, «όσοι ζωντανοί», δηλώστε παρόντες. Οι καιροί «ού μενετοί!!!» 

«Άνδρες πόλις και ού τείχη, ουδέ νήες ανδρών κεναί.» [η πόλη είναι οι άντρες και όχι τα τείχη ούτε τα άδεια πλοία.] Θουκυδίδης. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ 

Στέργιος Σμυρλής 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου