Τι χρειαζόμαστε:
1 φλυτζάνι γάλα
3 φλυτζάνια αλεύρι
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλυτζάνι τριμμένο άσπρο αμύγδαλο
1 φλυτζάνι φρέσκο βούτυρο
5 κρόκοι αυγών
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
4 κ.σ μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 φλυτζάνι γάλα
3 φλυτζάνια αλεύρι
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλυτζάνι τριμμένο άσπρο αμύγδαλο
1 φλυτζάνι φρέσκο βούτυρο
5 κρόκοι αυγών
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
4 κ.σ μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
Πώς το κάνουμε:
Αρχικά, χτυπάμε δυνατά στο μίξερ το σε θερμοκρασία δωματίου βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες και το ξύσμα λεμονιού.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο μείγμα το χλιαρό γάλα, με το αμύγδαλο.
Αργότερα, βάζουμε λιγο-λίγο το αλεύρι, το οποίο θα είναι ήδη αναμειγμένο με την μπέικιν.
Τέλος, αφού έχουμε βουτυρώσει τη φόρμα μας, βάζουμε σε αυτή το μειγμα, το οποίο θα ψηθεί για περίπου 40-45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC. Καλή επιτυχία!!!!
Αρχικά, χτυπάμε δυνατά στο μίξερ το σε θερμοκρασία δωματίου βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες και το ξύσμα λεμονιού.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο μείγμα το χλιαρό γάλα, με το αμύγδαλο.
Αργότερα, βάζουμε λιγο-λίγο το αλεύρι, το οποίο θα είναι ήδη αναμειγμένο με την μπέικιν.
Τέλος, αφού έχουμε βουτυρώσει τη φόρμα μας, βάζουμε σε αυτή το μειγμα, το οποίο θα ψηθεί για περίπου 40-45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC. Καλή επιτυχία!!!!
ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου