Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Σήμανε ο «Τεμαχισμός» της Τουρκίας και οι «ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ» στην Ελλάδα

Θα το πούμε όσο το δυνατόν πιο απλά, καθότι εισερχόμαστε σε αχαρτογράφητα γεωπολιτικά νερά.
Όποιος δεν το κατάλαβε το 2013 είναι σίγουρο ότι θα το κατανοήσει σήμερα το 2015.
21 Δεκεμβρίου 2013

 
Η Ρωσία παρέχει «εκτεταμένες εγγυήσεις για την ασφάλεια» του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου.
¨Μετά την υποβολή αίτησης προσχώρησης στην 



τελωνειακή Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην οποία ηγείται η Ρωσία και μετέχουν επίσης το Καζακστάν και η Λευκορωσία,η Ρωσία προχωρά σε νέα εντυπωσιακή γεωπολιτική ενέργεια εγγυώμενη το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ.
Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Maariv, ο Β.Netainyagu συναντήθηκε με τον Β.Πούτιν στη Μόσχα ,όπου ο Β.Νετανιάχου κατάφερε να πάρει από τον πρόεδρο της Ρωσίας «εκτεταμένες εγγυήσεις για την ασφάλεια» του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου.
Την ίδια στιγμή , ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν πραγματοποίησε σημαντικές συνομιλίες με τον εξ απορρήτων σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου , YuriUshakov . Αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών είναι να δοθεί το «πράσινο φώς» στην συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στην εξόρυξη και εκμετάλλευση των ισραηλινών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .
Το γεωστρατηγικό παιχνίδι στην περιοχή της Μ.Ανατολής με έπαθλο τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων μόλις έχει ξεκινήσει . Οι παγκόσμιοι παίκτες είναι μεγάλοι και ισχυροί.
Στο πλαίσιο αυτό θα δούμε ανατροπές από την μία πλευρά και από την άλλη θα δούμε την εμφάνιση νέων συμμαχιών που δεν ήταν εφικτές πριν από λίγο καιρό. ¨
Οι νέες αυτές συμμαχίες σήμερα ¨κάνουν μπάμ¨ στο μάτι.

29 Νοεμβρίου 2015
¨Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος προερχόμενο από τη Συρία εισήλθε πρόσφατα «κατά λάθος» στον ισραηλινό εναέριο χώρο πριν γυρίσει πίσω, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιααλόν.
«Ρωσικό αεροσκάφος από τη Συρία εισήλθε στον εναέριο χώρο μας σε βάθος ενός μιλίου (1,6 χλμ.), αλλά όλα ρυθμίστηκαν αμέσως και το ρωσικό αεροπλάνο επέστρεψε προς τη Συρία», δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στο δημόσιο ισραηλινό ραδιόφωνο.
«Πρόκειται προφανώς για λάθος του πιλότου που πετούσε κοντά στο Γκολάν», είπε ο Γιααλόν.
Υπάρχει μια «γραμμή επικοινωνίας και συντονισμού για την αποφυγή παρεξηγήσεων στη Συρία μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας, καθώς τα ρωσικά αεροσκάφη δεν έχουν πρόθεση να μας επιτεθούν, γι ‘αυτό δεν πρέπει η αντίδρασή μας να είναι αυτόματη και να τα καταρρίπτουμε μόλις γίνει ένα λάθος», πρόσθεσε.

Και φυσικά οι Ισραηλινοί δεν κατέρριψαν το Ρωσικό αεροσκάφος γιατί το πρωταρχικό μέλημα της νέας συμμαχίας- άξονα είναι να ¨καταρρίψουν¨ την εγωπάθεια του νεοθωμανικού μοντέλου της Τουρκίας που θέλησε να διαταράξει ισορροπίες δεκαετιών στην Μέση Ανατολή και στον Καύκασο ενεργοποιώντας αλυτρωτικές κινήσεις φανατικών ισλαμικών ομάδων.
Μέσα στην γεωπολιτική αυτή συμμαχία και με τον ίδιο στόχο εκτός από τους μεγάλους παίκτες παίζουν και οι μικρότεροι βλ. Κούρδοι και Αρμένιοι που συμπληρώνουν την εξίσωση που το αποτέλεσμα της είναι η κομψή ή η άκομψη διάλυση της Τουρκίας και η παραχώρηση σε αυτούς αντιστοίχων εδαφών.
Φυσικά αυτή η εξίσωση ενεργοποιήθηκε με το δαιμονικό φαινόμενο που ακούει στην ιδεολογική διαστροφή των υποπροϊόντων της Δύσης βλ.ISIS.
Και θα ρωτήσετε πάνω σε αυτά που παίζει η Αμερική;

Μετά τις οικονομικές καταστροφές των γεωστρατηγικών εξορμήσεων της στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ η Αμερική θέλει να παίζει μόνο σαν μαέστρος και από κάποιες δηλώσεις που έρχονται από αυτήν κατανοεί ότι και η ίδια θέλει να συμμετέχει στην παραπάνω εξίσωση του τεμαχισμού και της διάλυσης της Τουρκίας πάντα όμως από απόσταση και για τον λόγο να μην καρπωθεί η Ρωσία όλο το κέρδος.
¨ ο γνωστός αμερικανός στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ ,ο οποίος δήλωσε στο CNN :
«Ας είμαστε ξεκάθαροι. Το ΙΚ δεν είναι απλώς μια τρομοκρατική οργάνωση. Είναι μια σουνιτική τρομοκρατική οργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι στοχοποιεί τους σιίτες και αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, παρά το γεγονός ότι αποτελεί απειλή και για τις χώρες αυτές. Εξάλλου πάντα υπάρχει η σκέψη ότι η Τουρκία υποστηρίζει το ΙΚ. Κάποιος αγοράζει το πετρέλαιο που το ΙΚ πουλά, το πετρέλαιο που διοχετεύεται μέσω του εδάφους κάποιων. Για μένα περνά μέσω Τουρκίας, αν και οι Τούρκοι ποτέ δεν το παραδέχτηκαν».

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sputnik ο απόστρατος αμερικανός υποστράτηγος Πολ Βάλελι,υποστηρίζει ότι η σημερινή Τουρκία επιδιώκει την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ο ίδιος πιστεύει πως η Τουρκία συνεργάζεται στενά με το ΙΚ και για αυτό πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ.¨
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ήταν εδώ και καιρό προαποφασισμένο να δοθεί το σύνθημα για τον τεμαχισμό της Τουρκίας… λες και διάβαζαν όλοι τους τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.
Όμως πάμε στα δικά μας…
Αυτοί που αποφάσισαν να διαλυθεί η Τουρκία δεν ήθελαν σε αυτή την χρονική συγκυρία μια ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ για να μην παίζει αποφασιστικά στο γεωπολιτικό κενό που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Οδηγήθηκε λοιπόν η ΕΛΛΑΔΑ ¨στην χώρα των θαυμάτων των μνημονίων¨ και κατάντησαν τον λαό της επαίτη.
¨Η Ελλάδα χώρα ανέργων και φτωχών
Ως μια χώρα ανέργων και φτωχών εργαζομένων και συνταξιούχων περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα, η εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου.
«Κρίση και κανένα τέλος στον ορίζοντα: μόνο ένας στους τρεις Έλληνες ανήκει στο οικονομικά ενεργό μέρος του πληθυσμού.
Συγχρόνως οι συντάξεις βουλιάζουν. Και μόνο ένας στους δέκα ανέργους λαμβάνει οικονομική βοήθεια από το κράτος», είναι το συμπέρασμα της γερμανικής εφημερίδας για το νέο κοινωνικό status quo που διαμορφώνεται στην Ελλάδα.
το χρέος τρομάζει .Παρά τα όσα λέγονται το χρέος αποτελεί το μεγάλο αγκάθι για την ελληνική οικονομία καθώς αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό των 560 δισ. Ευρώ
Με αυτά τα δεδομένα η Ελλάδα πρέπει να πορευθεί μέσα στους κόλπους της ΕΕ όπου συν την πίεση όλων αυτών έρχεται να προστεθεί και το ζήτημα του προσφυγικού…

Όλοι αυτοί οι γεωπολιτικοί παίκτες σε αγαστή συνεργασία με τους τοκογλύφους –Έμπορους των Εθνών μέσα σε αυτά που σκαρφίστηκαν δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της ΕΚΠΛΗΞΗΣ που λέγεται ΘΕΟΣ.
Και όμως αυτοί δεν μπορούν πιστέψουν ούτε και στον ¨από μηχανής Θεό¨ γιατί το σχέδιο που εκπονήθηκε πάει καλά και βρίσκεται στο τέλος του.
Φυσικά όλα τα σχέδια μεταξύ των υπερφίαλων και κλεπτών των ανθρώπινων ζωών αποτυχαίνουν γιατί αφ ενός δεν έχουν ευλογία και αφ ετέρου γιατί στο τέλος μαλώνουν λόγω της απληστίας ποιος θα πάρει τα περισσότερα.
Ο οικονομικός πόλεμος που έφεραν στην Ελλάδα , οι προσφυγικές ροές που προωθήθηκαν βάσει σχεδιασμού εδώ αλλά και η εν αναμονή εμπλοκή στο ΑΙΓΑΙΟ και στα ΣΤΕΝΑ θα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης…
ΚΑΙ ΤΟΤΕ αρχίζουν οι ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στην χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Βοήθεια μας ο εορτάζων ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο Πρωτόκλητος
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου