Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

Έδιωξαν τους πολιτικάντηδες από το μνημόσυνο των ηρώων Ισαάκ – Σολωμού στην Κύπρο – Βίντεο, Φωτογραφίες


isaak_solomos_cy_(2)__article



Posted

Έντονες αποδοκιμασίες εναντίον επισήμων σημειώθηκαν σήμερα στο εθνικό μνημόσυνο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που τελέστηκε στο κοιμητήριο Παραλιμνίου.

Γιουχαΐσματα και άγριο κράξιμο δέχθηκαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης Ανα(ν)στασιάδη αλλά και οι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων (ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ) όταν κατέθεταν στεφάνια στους τάφους των δύο ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού.

 

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά όταν κατέθεσαν στεφάνι στον τάφο των δύο ηρώων η κόρη του Τάσου Ισαάκ Αναστασία και ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού Σπύρος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για τις προκλήσεις των Υπουργών της κυβέρνησης Ανα(ν)στασιάδη.

Υπουργοί προκάλεσαν με την στάση τους στο μνημόσυνο Ισαάκ και Σολωμού

Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο των δύο ηρωομαρτύρων, Ισαάκ και Σολωμού, είναι αντανάκλαση της οργής του λαού για τα όσα τεκταίνονται στο Κυπριακό και της απέχθειας της κοινωνίας απέναντι στους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που στην προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν τα Εθνικά μνημόσυνα, αμαυρώνουν τις θυσίες των ηρώων με την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προκλήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης ξεκίνησαν από το πρωί με αλλαγή ομιλητή, για να ορίσουν αυτόν που τους βολεύει, με μοναδικό στόχο να περάσουν την δική τους γραμμή, αυτήν της ομοσπονδίας, πράγμα που δεν ανέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Στην προσπάθεια όμως, να μετριάσουν τις αντιδράσεις, επαγγελματίες προπαγανδιστές, προσπαθούν να φορτώσουν όσα συμβαίνουν στην μοναδική ατόφια φωνή αντίστασης, στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο, να αναφέρουμε, κατέθεσε στεφάνι κάτω από τα έντονα χειροκροτήματα του κόσμου ενώ οι υπόλοιποι αποδοκιμάστηκαν.

Με την αντίδραση αυτή, αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει το Κίνημά μας, εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, ενώ είναι πασιφανές ότι αποτελούμε το μοναδικό  εμπόδιο στα υποχθόνια σχέδιά τους για το Κυπριακό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

xryshaygh.com

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου