Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2015

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ…!!!!!!!!!!



οι "Ελληναρες " μας " παραδίνουν " στους "φίλους" μας............ και όλες οι αποφάσεις παίρνονται είτε μετά τα μεσάνυχτα είτα Κυριακές τυχαίο ;; ( ονειροπαγίδα)




Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραικό κράτος να σταυθμεύσει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post.


Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλη χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ.



IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

« Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων ΑΝ ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής» πρόσθεσε.

http://hellasforce.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου