Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

Ρε αλητάμπουρες, πόσους...ξέμπαρκους λαθρέποικους, έχετε μπάσει; (



ΟΗΕ:
4-5.000.000 οι μεταναστες στην Ελλαδα εως Δεκ 2015


ΦΡΥΝΗ: πολύ φοβάμαι, οτι το2035 δεν θα υπάρχει ούτε Ελλάδα, αλλά ούτε και Ελληνες. 
 





Ρε αλητάμπουρες, πόσους...ξέμπαρκους λαθρέποικους, έχετε μπάσει;

Καμμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη, ή περιθωριακή, δεν δικαιούται να επιβάλλει ερήμην μας και ενάντια στη θέλησή μας, τον εποικισμό της χώρας απο στίφη λαθρομεταναστών.

Ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετείται, απο αυτήν την τεράστια είσοδο μεταναστών;
Είναι σε θέση αυτή η χώρα,να συντηρήσει τις καινούργιες στρατιές ανέργων που θα βγούν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες;

Γιατί μερίδα της Αριστεράς, συντάσσεται με
διάφορες οργανώσεις και τρομοκρατώντας θέλουν να επιβάλλουν τους μετανάστες;

Πως πιστεύουν οτι οι μετανάστες  θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, όταν δεν τη σέβονται και τη προσβάλλουν, ενω εγκληματούν συστηματικά;

Μας ρωτήσατε αν θέλουμε;

Εναν τόσο μεγάλο αριθμό αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων,είναι αδύνατον να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία.

Αρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες,διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια.

Οι ξένοι,εφόσον σε μερικά χρόνια αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα-όπως είναι επόμενο-δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε " προνόμια" των Ελλήνων.

Το τελευταίο διακύβευμα,σ΄αυτήν τη διαδρομή, θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα,δεν θα υπάρχει κανένας λόγος, να φέρει το όνομα "Ελλάδα".


Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν πολιτικό,σε κανέναν αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται τη χώρα μας,να καταστρέψει ο,τι με τόσο κόπο,

αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε.

Αυτά έγραψαν προ ετών, οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα.  Και επειδή αυτή η γειτονιά, ήταν κάποτε και δική μου και πονάω για τη κατάντια της,
συμπάσχω, ταυτίζομαι με τις απόψεις τους και θέτω τους ελληνόφωνους ανθέλληνες, προ των ευθυνών τους.

Διαφορετικά, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.Το εννοώ.-
5.800.000 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
 



Μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Kurier στις 2/1/2014 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών και πως και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή».  

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) αναφέρουν για το κλείσιμο του 2013 ότι ο αριθμός των ανέργων ανέρχεται στο 1,35 εκατομμύριο και επομένως,τόσος πρέπει να είναι και ο αριθμός των παράνομων μεταναστών σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Δυόμισι μήνες πριν τη συνέντευξη στην αυστριακή Kurier,κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει με το Μαλτέζο ομόλογό του στις 21 Οκτωβρίου 2013 στη Βαλέτα,ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανάμεσα σε άλλα ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε μία χώρα που υποδέχεται πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι είναι βασικά παράνομοι μετανάστες,οι οποίοι δεν μας λένε από που έχουν έρθει,όταν αφίκνυνται».
Και αμέσως μετά: «και όπως σας είπα πρωτύτερα, έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο από αυτούς τους ανθρώπους (εννοώντας τους παράνομους μετανάστες) στη χώρα μας».

Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς όμως, 4,5 μήνες πριν τη συνάντησή του με το Μαλτέζο ομόλογό του και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου 2013, μιλώντας στο Ελσίνκι σε εκδήλωση υπό την επωνυμία “Economic Ideas Forum” του Center for European Studies του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Επιπλέον του 1,5 εκατομμυρίου των ανέργων μας, έχουμε μία πλημμύρα παράνομων μεταναστών, περίπου 2 εκατομμύρια, να περνούν στα σύνορά μας, κυρίως από βόρεια Αφρική, από ταραχώδεις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας».

Στις 9 Ιουλίου 2013, μιλώντας στην εκπομπή «Hard Talk» του βρετανικού δικτύου BBC o Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας, έδωσε τη δική του εκδοχή για τον αριθμό των μεταναστών στην Πατρίδα μας.
 
Είπε συγκεκριμένα:
«Πρέπει να αποφασίσουμε επίσης για κάποιον τρόπο επανακατανομής (των μεταναστών στην Ευρώπη). Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί 700 ή 800 χιλιάδες παράνομους μετανάστες από μόνη της».

 
Είναι ενδιαφέρον ότι ο κ. Δένδιας απαντώντας στις 9 Νοεμβρίου 2012 (αριθ. Πρωτ. 7017/4/15358) σε κοινοβουλευτική ερώτηση που του είχε υποβάλλει η Κουντουρά, στις 15 Οκτωβρίου 2012 ( αριθ. Πρωτ. 2926) γύρω από τα μέχρι τότε συγκεντρωτικά αποτελέσματα της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», ανάμεσα σε διάφορες άλλες διευκρινίσεις του είχε αναφέρει επί λέξει ότι «ο αριθμός των παράνομα διαβιούντων στη χώρα μας αλλοδαπών, δεν δύναται να υπολογιστεί με ασφάλεια».

 
Ανακεφαλαιωτικά λοιπόν, τα γεγονότα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, τη μία φορά λένε ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι 700 με 800 χιλιάδες, την άλλη φορά μιλάνε για πάνω από 1 εκατομμύριο, την τρίτη φορά ανεβάζουν τον αριθμό περίπου στα δύο εκατομμύρια, την τέταρτη φορά κάπου στο 1,35 εκατομμύριο όσο δηλαδή και οι επίσημοι άνεργοι.



Να σημειωθεί εδώ ότι αν πάμε ακόμη παλιότερα, στην προηγούμενη κυβέρνηση, θα δούμε ότι στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: 

«Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες - τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες οι οποίοι σκορπούν το θάνατο - οι οποίοι πιο πολλοί απ’ αυτούς γιατί μεταφέρουν ασθένειες - εγκληματούν εδώ γιατί δεν μπορούν ζήσουν δεν υπάρχουν δουλειές.

Από την άλλη πλευρά όμως, ανατρέχοντας στην αναρτημένη στο Διαδίκτυο έκδοση «Η Ελλάδα με αριθμούς 2013 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής», βλέπουμε ότι με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ήταν 9.903.268 κάτοικοι και ο De Facto πληθυσμός 10.939.727 και επομένως προκύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο παράνομοι κάτοικοι.


Επιβεβαιώνουν οι υπουργοί την άποψη ή μήπως διαφωνούν, ότι όποιος αριθμός και αν τελικά ισχύει για τους παράνομους μετανάστες, είτε το 1 εκατομμύριο, είτε το 1,5, εκατ. είτε τα 2 εκατ., είναι παράλογο μέσα σε ελάχιστα χρόνια το 10%, 15%, ή 20% του πληθυσμού της χώρας να αποτελείται από παράνομους μετανάστες (χώρια οι νόμιμοι); 



Δεν αποτελεί αυτό κατάφωρη παραβίαση και πλήρη ανατροπή και κατάργηση της εθνολογικής και πολιτισμικής συνοχής και ταυτότητας της Ελλάδας; 



Αν αναλογιστούμε δε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μεταναστών (πρωτευόντως των παρανόμων και δευτερευόντως των νομίμων) είναι μουσουλμάνοι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ελλάδα απειλείται ως προς την εδαφική της ακεραιότητα και τα δικαιώματά της σε αέρα και θάλασσα από γειτονικό κράτος το οποίο είναι κατά βάση μουσουλμανικό και προσπαθεί να ασκήσει ηγεμονία σε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο, δεν δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα που συνδέονται με την ασφάλειά μας, εσωτερική και εξωτερική;







Ροντούλης





Εμπεριστατωμένο αρθροτης < ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ > το καλοκαίρι του 2009 έδινε ένα καταπληκτικό στοιχείο.



Εγραφε ότι το άνεργο εργατικό δυναμικό των μεταναστών στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 αριθμούσε εκατόν σαράντα οκτώ χιλιάδες τριακόσια είκοσι τρία άτομα,τουτ΄έστιν το 6,3% του συνολικού αλλοδαπού εργατικού δυναμικού.



Αν κάνουμε τώρα αναγωγή του αριθμού με την απλή μέθοδο των τριών στο 100% του συνολικού εργατικού δυναμικού,θα δούμε ότι αυτό ανέρχεται περίπου σε δυο εκατομμύρια τριακόσιες πενήντα τέσσερις χιλιάδες.

 

Και μιλάμε μόνο για το εργατικό δυναμικό.



Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός πληθυσμός,υπερβαίνει τα τρία εκατομμύρια.Και μιλάω με στοιχεία της < ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ > του καλοκαιριού του 2009.



Τον αριθμό αυτό,θα πρέπει να τον αυξήσουμε τουλάχιστον κατά εκατό χιλιάδες άτομα,γιατί απο το καλοκαίρι του 2009 μέχρι σήμερα,είχαμε και μια ακατάσχετη ροή λαθρομεταναστών στη χώρα,την οποία νομίζω όλοι γνωρίζουμε και όλοι κατανοούμε.



Πηγή:Βουλή

  

2015 - ΔΡΙΤΣΑΣ
Οπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας,οι εκτιμήσεις από παντού είναι ότι για τον μεγάλο αριθμό των προσφύγων από τη Συρία,που είναι ίσως και πάνω από δύο εκατομμύρια,εξαντλείται η προσδοκία επιστροφής στην πατρίδα τους, λόγω των εξελίξεων σε αυτή και θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη,με την Ελλάδα να είναι το πρώτο βήμα για πολλούς από αυτούς.


2015 - ΕΛΣΤΑΤ


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ οι… μετανάστες που έχουν απογραφεί μέχρι το 2011,ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. 

Αυτοί που δεν έχουν απογραφεί είναι τεράστιος επίσης αριθμός.

Βάσει των στοιχείων της τελευταίας απογραφής του 2011,ποσοστό 18,8% των μόνιμων κατοίκων,ήτοι 2.037.196 δήλωσαν ότι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα,προερχόμενοι από χώρα του εξωτερικού όπου διέμειναν για τουλάχιστον ένα έτος.

Σημ:Με τις αλχημείες του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ,οι τουλάχιστον για ένα έτος διαμένοντες στην Ελλάδα,αποκτούν δικαίωμα ψήφου-που προς το παρόν-αφορά μόνο τις δημοτικές εκλογές.

Και αυτοί είναι όσοι έχουν απογραφεί.Φανταστείτε πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν απογραφεί...Μιλάμε για 3.000.000 λαθρεποίκους στην Ελλάδα,εκ των οποίων το 85% είναι μουσουλμάνοι.

ΟΗΕ:
4-5.000.000 οι μεταναστες στην Ελλαδα εως Δεκ 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2035! 

 

 




Αν και πολύ φοβάμαι, οτι το2035 δεν θα υπάρχει ούτε Ελλάδα, αλλά ούτε και Ελληνες.  

Επειδή αυτοί μισούν ο,τιδήποτε αναδύει και αναδεικνύει Ελλάδα και Ελληνικότητα. 

Θέλουν ΜΟΝΟ πολυπολιτισμικότητα και διαστροφή. 
Aυτά ονειρεύονται να επιβάλλουν,για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις κάποιων.
Πρόκειται για μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας.

Φρύνη
http://attikanea.blogspot.gr/2015/05/blog-post_171.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου