Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Oι Πραιτωριανοί του Ποροσένκο συνέλαβαν και φυλάκισαν ορθόδοξο ιερέα

Oι Πραιτωριανοί του Ποροσένκο συνέλαβαν και φυλάκισαν ορθόδοξο ιερέα
Τον συνέλαβαν την ώρα της Ανάγνωσης των 12 Ευαγγελίων
Στην περιοχή της Οδησσού η ασφάλεια του Ποροσένκο SBU συνέλαβε στις 10 Απρίλη έναν ιερέα. Τον συνέλαβαν κατά την ανάγνωση των 12 ευαγγελίων στην ακαολουθία της Μεγάλης Πέμπτης.Πρόκειται για τον πρωτοπρεσβύτερο π.Γεώργιο Dorosh εφημέριο του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.Πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο σπίτι του ορθόδοξου ιερέα δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας και έπειτα τον οδήγησαν στην Οδησσό.Ο π.Γεώργιος προφυλακίστηκε.



Επίσημα δεν έχει μέχρι τώρα ανακοινωθεί γιατί οι καθεστωτικές αρχές του Κιέβου και οι τοπικοί τους εγκάθετοι πραιτωριανοί διώκουν τον ορθόδοξο ιερέα και τον κρατούν σιδεροδέσμιο στα κρατητήρια κολαστήρια τους μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.
Oι Πραιτωριανοί του Ποροσένκο συνέλαβαν και φυλάκισαν ορθόδοξο ιερέα1
Πάντως τα ουκρανικά μίντια του τυραννικού δυτικόφιλου καθεστώτος ανέφεραν ως επιτυχία των ειδικών δυνάμεων τη σύλληψη του ιερέα ο οποίος θεωρείται ύποπτος για συνεργασία με την ρωσόφιλη πολιτοφυλακή.Επιπλέον αναφέρουν ότι στο σπίτι του ιερέα εντοπίστηκαν χειροβομβίδες και ένα ντουφέκι. (10/04/2015 rusvesna )
Oι Πραιτωριανοί του Ποροσένκο συνέλαβαν και φυλάκισαν ορθόδοξο ιερέα2
Η σύλληψη έγινε στο προάστιο Belaiev.Ο ιερέας είναι μέλος της οργάνωσης «Ορθόδοξοι Κοζάκοι».Ενορίτες προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν και με μηχανές ακολούθησαν το κομβόι που τον μετέφερε. Ενώ είναι έτοιμοι να κλείσουν δρόμους απαιτώντας την άμεση απελευθέρωσή του.(tvzvezda)
Η σύλληψη του ιερέα συνέπεσε με την άφιξη του Ποροσένκο στην Οδησσό.
dimpenews.
πηγη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου