Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Εκτακτο : O Πουτιν ετοιμαζεται για τον 3ο Παγκοσμιο πολεμο ... ( βιντεο)




Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί την απειλή του πυρηνικού πολέμου του ΝΑΤΟ από τις χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία.

Μια μυστική συνάντηση μεταξύ  Μόσχα και  Ουάσινγκτον φέρεται να αποκάλυψε οτι  ο Πούτιν θα εξετάσει κάθε προσπάθεια να επιστρέψει η χερσόνησος της Κριμαίας στην Ουκρανία ως κήρυξη πολέμου και θα λάβει κάθε απαραίτητο βήμα - συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων - να διατηρήσει τον έλεγχο της περιοχής.


Σημειώσεις από τη συνάντηση είναι, επίσης, λέγεται ότι ο Πούτιν σχεδιάζει επικείμενη «αποσταθεροποιητικές ενέργειες» σε pro-δυτικά κράτη της Βαλτικής σε μια άμεση πρόκληση για την υπόσχεση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί τις χώρες από σοβιετικού τύπου ρωσικό επεκτατισμό.

Αυτές οι διαταραχές πιστεύεται ότι πιθανώς περιλαμβάνουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ή αναδιατάσσουν τις τοπικές εθνοτικές εντάσεις στην Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία προορίζεται να προκαλέσει διαταραχές στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία σχεδιάζει να στείλει βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς στον Κόλπο του Μεξικού σε ό, τι φαίνεται να είναι πιο πρόσφατη προκλητική ελιγμών της Μόσχας σε όλο και πιο ψυχρός σχέσεις της με τη Δύση.

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε την Τετάρτη ότι «πρέπει να διατηρηθεί η  στρατιωτική παρουσία (της Ρωσίας) στο δυτικό Ατλαντικό και ανατολικό Ειρηνικό, καθώς επίσης και την Καραϊβική και τον Κόλπο του Μεξικού" - ". Στο πλαίσιο των γυμνασίων" συμπεριλαμβανομένης της αποστολής βομβιστές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου