Τρίτη, Απριλίου 21, 2015

Απίστευτη η Ρωσική στρατιωτική μηχανή..'σε μία εβδομάδα φθάνουμε στο Βερολίνο' !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEho7rVymuUHOtB6pw54yfHkejpbr6boJ0k61XqHfDt32GUgeqhJb9Z4ONgzXDjEHtE9XQFktwibgnPLQWVODvgPbTrdO9S8_AGnCQ_UKYcFn-OTzQotOfA6OsVasX_Bd5ALSwSgMQVsb5tX/s1600/Putin_officers.jpg "Οι δυτικοί να εύχονται να είναι καλά στην υγεία του ο Β.Πούτιν γιατί διαφορετικά έρχονται οι στρατηγοί"... Οι δυτικοί να εύχονται να μην πάθει τίποτα ο Β.Πούτιν και να είναι υγιής και προεδρος της Ρωσίας μέχρι τα βαθιά γεράματά του. Γιατί χωρίς τον Β.Πούτιν, οι ισορροπίες που θα σχηματίζονταν στο εσωτερικό της χώρας δεν θα τους άρεσαν καθόλου", σημείωσε με νόημα ένας από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς αναλυτές στην ρωσική πρωτεύουσα mιλώντας στον απεσταλμένο του defencenet.gr και σχολιάζοντας τις συνεχείς (ανυπόστατες...) φήμες περί της υγείας του Ρώσου προέδρου που κυκλοφορούν στα δυτικά ΜΜΕ.

Και ανέλυσε την θέση αυτή με το εξής σκεπτικό: "Με ... αλυσίδες κρατά τους Ρώσους στρατηγούς από το να απαντήσουν με το τρόπο που αυτοί θεωρούν "κατάλληλο" στην κυβέρνηση του Κιέβου και στο ΝΑΤΟ. Σε δύο ημέρες θα μπορούσαν να μπούν στο Κίεβο, σε τέσσερις ημέρες στην Βαρσοβία και σε μία εβδομάδα στο Βερολίνο.
Στο ΝΑΤΟ δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν με τη φωτιά με όλα αυτά που κάνουν και τις ανόητες προκλήσεις στα ρωσικά σύνορα. Η μισή Ουκρανία και ο μισός πληθυσμός σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία είναι ρωσόφωνοι. Ούτε θα καταλάβουν τι έγινε οι ΝΑΤΟϊκοί.
Σχεδόν όλα τα στελέχη στα ρωσικά επιτελεία είναι υπέρ της άποψης της άμεσης δυναμικής απάντησης στις ΝΑΤΟϊκές προκλήσεις και μόνο ο Β.Πούτιν ξέρει και τους συγκρατεί. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να ελέγξει την οργή των Ρώσων γι αυτά που γίνονται ειδικά στην Ουκρανία".
Oσο για την ουκρανική κρίση και το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δυτικά ή ισραηλινά όπλα από την Ουκρανία, τόνισε τα εξής: "Δεν υπάρχει ουκρανικός Στρατός, ούτε ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην πραγματικότητα. Π.χ. το σώμα των αξιωματικών ήταν και είναι ρωσόφωνοι και πολύ μεγάλο ποσοστό, ειδικά στις νότιες περιοχές. Και οι Ρώσοι εύχονται να στείλουν όπλα η δυτικοί: Θα πέσουν όλα στα χέρια τους μέσα σε λίγες ώρες αν ξεκινήσει ο οδοστρωτήρας. Η διαφορά ισχύος είναι τεράστια"...
Αν είναι έτσι, όντως θα πρέπει να προσεύχονται οι δυτικοί για την υγεία του Β.Πούτιν...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου