Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΙΑ, ΣΟΥΔΑΝ, ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ κ.α.!!! ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ!


του Γιάννη Παπαζήση
Όταν πρωτοείδαμε τα ΦΕΚ που απο­δείκνυαν ό,τι συνέβη, κυριολεκτικά συγκλονιστήκαμε και γεμίσαμε με αισθήματα οργής, βλέποντας πού πηγαίνουν το χρήματα μας. τη στιγμή που στα νοσοκομεία μας δεν υπάρχουν ούτε τα απαραί­τητα υλικά προς αντιμετώπιση των ασθενών ή τραυματισμένων Ελλήνων και όταν κα­θημερινώς λιποθυμούν ελληνοπούλα στα σχο­λεία από την πείνα.


Χωρίς καμία ντροπή, λοιπόν, ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Ε. Βενιζέλος έστελνε στην JP MORGAN CHASE BANK τα χρήματα μας για να χρηματοδοτήσει τις δήθεν ειρηνευτικές...




αποστολές MINUSMA UNMISS κα UNAMID του ΟΗΕ στις χώρες Λιβερία, Σουδάν, Αϊτή, Κογκό και Ακτή Ελεφαντοστού, στερώντας τα από την χώρα μας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα την 17-1-2013, 21-1-2014 και 23.1.2014 Το ΦΕΚ που ακολουθούν εί­ναι αδιάψευστα μάρτυρες αυτού. Έχουμε την υποψία ότι αυτή η διαρροή χρημά­των συνεχίστηκε και ίσως να συνεχίζεται ακόμη και σήμερα όμως. δεν έχουμε τις απαραίτητες αποδείξεις επ’ αυτού.


Έχουμε όμως μια πρόταση προς τους κυβερνώντες που αξίζει να κοινοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση. Αντί λοιπόν, να δίνουν το χρήματα μας σε τέτοιες δραστηριότητες του ΟΗΕ να τα χρη­σιμοποιήσουν για το καλό όλων μας. Πέρυσι, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Εξαγωγέων' δήλωσε ότι εάν τα ελληνικά προϊόντα είχαν πιστοποίηση οι εξαγωγές μας θα είχαν εκτοξευτεί στο ύψη διότι τα προϊόντα μας έχουν πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό.



Αντί λοιπόν, να ξοδεύονται τα χρήματά μας με τον τρόπο που είδαμε, να γίνουν με αυτά τα χρή­ματα 2 Ινστιτούτα πιστοποίησης
προϊόντων με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές που θέτει n Ευρωπακή Ενωση, ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα των πανεπιστημίων ΕΜΠ κα ΑΠΘ που έχουν παγκόσμιο κύρος και να πιστοποιούνται εκεί δωρεάν τα προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων που θα πάνε για εξαγω­γή και μάλιστα να χρηματοδοτηθούν όσες ελληνικές επιχειρήσεις θέλουν να εκθέσουν τα προϊό­ντα τους σε εκθέσεις ανά τον κόσμο για να τονωθεί η οικονομία μας δια της εξαγωγής προϊό­ντων και να αυξηθούν κατακόρυφα οι θέσεις ερ­γασίας, δίνοντας έτσι δουλειά στους Έλληνες.
Έτσι έρχεται η ανάπτυξη κύριοι πολιτικάντηδες και όχι διά της οικονομικής αφαίμαξης από την άδικη φορολογία.

Επενδύστε, λοιπόν στον Έλληνα κύριοι κυβερνώ­ντες και δεν θα βγείτε χαμένοι, άλλωστε ο Έλλη­νας είναι ο πλέον σκληρά εργαζόμενος στην Ευ­ρώπη και αυτό αποδεικνύεται από το δημοσίευμα της εφημερίδος INDEPENDENT όπου κατατέθηκε έγγραφο του οργανισμού για την οικονομική συνεργασία κα ανάπτυξη OECD και της STATISTA, που αποδεικνύει ότι εργαζόμαστε τις περισσότερες ώρες από κάθε άλλο Ευρωπαίο! 42 ώρες εβδομαδιαίως, όταν ο μέσος όρος στην EE είναι 37 ώρες εργασίας!

Αφήστε λα­πόν τις εκδηλώσεις λαθρομεταναστολαγνείος κα τις δήθεν εκδηλώσεις συμπόνιας προς τις τρίτες χώρες και κοιτάξτε τον Έλληνα. διότι μόνο αν στηριχθείτε σε αυτόν θα αναπτυχθεί η χώρα ακονομικώς με ό.τι συνέπειες θα έχει αυτό για ε σος κύρια πολιτικάντηδες.
δημοσιεύτηκε στην "Ελεύθερη Ώρα"
(τίτλος: τροποποιημένος από εμάς) Posted by ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΗΠΕΙΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου