Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

«H Ιταλία και όχι η Ελλάδα είναι η πραγματική ωρολογιακή βόμβα της Ευρώπης»


alt


TI EIXE ΠΕΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ
Washington Post: «H Ιταλία και όχι η Ελλάδα είναι η πραγματική ωρολογιακή βόμβα της Ευρώπης»

Δείτε τι είχε πει αγιορείτης ασκητής όπως αποκαλύψαμε από εδώ (δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομά του και καλό είναι όσοι δεν εμπιστεύονται τους "ανώνυμος" γέροντες ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ή ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ):

 
«οι δανειστές μας με δόλο σχεδίασαν και πέτυχαν την μετατροπή του χρέους της χώρας μας, από χρέος σε ιδιώτες - σε ομόλογα-, σε χρέος προς κράτη.
Αυτό όμως τους βγήκε μπούμερανγκ γιατί πλέον υπάρχει η Ιταλία με χρέος 1,3 τρις €, η Ισπανία με χρέος 1,4 τρις € και κυρίως, η Γερμανία με χρέος στο απίστευτο νούμερο των 4 τρις € το οποίο όμως είναι χρέος σε ιδιώτες! Αυτά τα κράτη θα καταρρεύσουν οικονομικά και τα δικά μας χρέη προς αυτά θα διαγραφούν!
Έτσι θα προκύψει μία Ευρώπη όπου η Ελλάδα θα είναι ίση μεταξύ ίσων - ίσως και με συγκριτικό πλεονέκτημα-, σε μία ευρωπαϊκή οικονομία που θα έχει μετατραπεί σε ...αγροτική!» 
Πηγή

Όταν θέσαμε τα παραπάνω λόγια υπ' όψην γνωστού οικονομολόγου που δεν έχει σχέση με γέροντες κ.λπ. έκρινε ως πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου