Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2015

Ο οικουμενισμός δείχνει τα δόντια του μέσα στην Ορθοδοξία. Πεντάλεπτο αποκαλυπτικό βίντεο που αξίζει να δείτε όλοι. Γιατί απειλείται με καθαίρεση ο π. Νικόλαος Μανώλης από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ] ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!! ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ !!!


anastasia.png

Ο Οικουμενισμός δείχνει τα δόντια του. Η πρώτη δίωξη αντιοικουμενιστη κληρικού στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης.[ΒΙΝΤΕΟ]

Ξεκίνησε η πρώτη επίσημη δίωξη του αντιοικουμενιστή ιερέα π. Νικόλαου Μανώλη




ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 7 ΣΤΙΣ 12:00 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ


Ειρηνική συμπαράσταση στον π. Νικόλαο Μανώλη

Από τον Ι. Ν. Προφήτη Ηλία στην Άνω Πόλη, πνευματικά παιδιά και ακροατές των ομιλιών του. Είναι ο παπάς μας 25 χρόνια τώρα, που σήμερα διώκεται, επειδή οι αλήθειες που λέει για τις αιρέσεις δεν αρέσουν σε Πατριάρχες και Επισκόπους. Κινδυνεύει με καθαίρεση.

Λίγα περισσότερα… με βάση στην Ορθόδοξία των Πατέρων
Ο Οικουμενισμός είναι η παγκοσμιοποίηση των θρησκειών. Στο πρόσωπο του π. Νικολάου επιχειρείται η φίμωση των κληρικών που αντιδρούν στην παναίρεση του οικουμενισμού και ορθώνουν Ορθόδοξη φωνή. Η άδικη καικατασκευασμένη δίωξη κατά του π. Νικολάου ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Καλούμε όλους τους ορθοδόξους Αρχιερείς, Ιερείς, μοναχούς και λαϊκούς να πάρουν θέση απέναντι στην παναίρεση του Οικουμενισμού. Είναι καιρός να ελεγχθούν θεολογικά με βάση τη διδασκαλία των πατέρων Πατριάρχες, Αρχιερείς, κλήρος και καθηγητές Θεολογικών Σχολών, για τα δογματικά τους σφάλματα και τις αιρετικές τους απόψεις.

Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της ανεμπόδιστης τέλεσης των εφημεριακών καθηκόντων του παπά της «γειτονιάς» μας, που μιλά μεσ’την καρδιά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:
Οι διαχειριστές του Ιστολογίου Κατάνυξις, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Αναστασία Παπαδάκη για την παραγωγή αυτού του συγκλονιστικού βίντεο που πρέπει να το δει όλη η οικουμένη. Διαδώστε το.





http://katanixis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_54.html

1 σχόλιο:

  1. Ας μας πει ο αγαπητός π. Νικόλαος Μανώλης ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ επευφημίες και προσωπολατρία, γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ αμέσως την ομάδα που τον περιστοιχίζει ως «άγιο», ως «γεροντάρα» κλπ. Ας μας πει αν πορεύθηκε και θριάμβευσε η Εκκλησία ανά τους αιώνες με αρχηγό τον Χριστό ή με αρχηγούς τους ανθρώπους. Νομίζω πως το θέμα αγγίζει τα όρια του γελοίου και βοά ως εκκλησιαστική εκτροπή. Εύχομαι να ταπεινωθεί και να δώσει ο ίδιος τέλος στην ιδιότυπη εκκλησιαστική ανταρσία. Το τιμημένο ράσο οφείλει να το φέρει όποιος έχει υπακοή στην κανονική διοίκηση της μητρόπολης.

    Ο όντως ΑΓΙΟΣ Ιωάννης Χρυσόστομος ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ από την Πόλη, όταν εξέπεσε ΑΔΙΚΑ του θρόνου του, για να μην δεχτεί επευφημίες από τους υποστηρικτές του, για να μην δώσει τροφή σε φατριασμό, για να αποτρέψει κάθε πιθανότητα να προκληθεί ενδοεκκλησιαστικό σχίσμα. Μάλιστα, έδωσε εντολή στους φίλους του να ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ αυτόν που τον εκδίωξε, τον μοιχεπιβάτη.

    Ο όντως ΑΓΙΟΣ Ιωάννης Πρόδρομος είχε πάμπολλους ακόλουθους, «λαό» που τον πίστευε ως προφήτη, όταν δίδασκε τον Ερχόμενον. Όταν ο Κύριος ήρθε, είπε στους ακόλουθούς του: «Αυτόν περιμέναμε, Αυτόν θα ακολουθείτε, εγώ δεν είμαι τίποτε». Αποποιήθηκε πλήρως της «ηγεσίας» σε ποίμνιο χάριν του Κυρίου μας, δεν διατήρησε καν ίχνος παρουσίας του ή ηγεσίας, απεναντίας ανέφερε το γνωστό ρητό της εποχής του περί κορδονιών των υποδημάτων.

    Κανείς όντως άγιος δεν ονόμασε τον εαυτό του «μαχητή» ή «αγωνιστή»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή