Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Αίμα και θρήνος: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκαθάρισης των Ασσυρίων Χριστιανών (βίντεο)

Αίμα και θρήνος: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκαθάρισης των Ασσυρίων Χριστιανών (βίντεο)

Οι τζιχαντιστές της ISIS απήγαγαν, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα, 350 Χριστιανούς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από διάφορα χωριά Ασσυρίων στην επαρχία Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία
Έχουν ήδη σφάξει 15 από αυτούς, επειδή αποτελούσαν μέλη μιας χριστιανικής πολιτοφυλακής και υπερασπίζονταν χριστιανικές περιοχές.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, μεταξύ των θυμάτων υπήρξε και μία γυναίκα, την οποία τα ισλαμιστικά κτήνη αποκεφάλισαν.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Αρχιμανδρίτη Emanuel Youkhana:
«Περίπου 15 νέοι Ασσύριοι μαρτύρησαν. Πολλοί από αυτούς αγωνίζονταν για την προάσπιση και την προστασία των χωριών και των οικογενειών.
Η ISIS απήγαγε 14 Χριστιανούς από το χωριό Tel Hormizd, 81 από το Tel Jazira, 21 από το Tel Gouran, 5 από το Tel Feytha και 3 από το Qabir Shamiya.
Οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν επίσης 51 οικογένειες Χριστιανών από το Tel Shamiram, «αδειάζοντας» ουσιαστικά ολόκληρο το χωριό.Οι άνθρωποι αυτοί λέγεται ότι μεταφέρθηκαν σε ένα βουνό της περιοχής που ονομάζεται Αμπντούλ Αζίζ, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους».
Το μέλλον των ομήρων προβλέπεται ζοφερό. Σύμφωνα με αναφορές από τοπικούς φορείς, ο ιμάμης ενός τζαμιού στο χωριό Bab Alfaraj κάλεσε τους μουσουλμάνους να παραστούν σε μια «μαζική θανάτωση των απίστων στο βουνό του Αμπντούλ Αζίζ την Παρασκευή».
Η σφαγή των χριστιανών Ασσυρίων βρίσκεται σε εξέλιξη και η Δύση εθελοτυφλεί.
πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου