Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Μουσουλμάνοι γκρέμισαν τεράστιο σταυρό αφιερωμένο στη μνήμη των Σέρβων που σφαγιάστηκαν σε περιοχή της Βοσνίας

Μουσουλμάνοι γκρέμισαν τεράστιο σταυρό αφιερωμένο στη μνήμη των Σέρβων που σφαγιάστηκαν σε περιοχή της Βοσνίας
Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, γκρεμίσθηκε τεράστιος σταυρός που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη των 6,5 χιλιάδες Σέρβων από το Σαράγιεβο, που έπεσαν σαν θύματα των μουσουλμάνων στον εμφύλιο πόλεμο που μαινόταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα vaseljenska.com.
Ο μεγάλος σταυρός είχε τοποθετηθεί στην περιοχή Zlatište, κοντά στο Σαράγιεβο, πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.



Συγκεκριμένα ένα περιπολικό των Σέρβων από την κωμόπολη Πάλε παρατήρησε τον γκρεμισμένο σταυρό στην περιοχή Ζλατίστε, περιοχή στην οποία ζουν κυρίως Σέρβοι και ειδοποίησε το αστυνομικό κέντρο, μετέδωσε Ραδιοφωνία – Τηλεόραση της Δημοκρατίας των Σέρβων της Βοσνίας.
Το άρθρο υπενθυμίζει ότι πολλές φορές μέχρι τώρα οι μουσουλμάνοι προσπάθησαν να γκρεμίσουν αυτόν τον σταυρό. Εκπρόσωποι των αστυνομικών Αρχών του Σαράγιεβου, δήλωσαν ότι το γκρέμισμα αυτού του σταυρού «δεν αποτελεί ποινική πράξη», επειδή, δήθεν, «η τοποθέτησή του δεν είχε την έγκριση των αρμόδιων Αρχών».!!!!
Αυτή είναι η αντιμετώπιση, σύμφωνα με σειρά άρθρων μας στο pentapostagma.gr, των ορθοδόξων σέρβων και στην Βοσνία και στο Κόσσοβο, οι οποίοι επιθυμούν να εκδιώξουν τους σέρβους από τις περιοχές αυτές μια για πάντα . Οι μουσουλμάνοι είτε Βόσνιοι είτε αλβανοί, χρησιμοποιούν τους νόμους, σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.
Τους ενοχλούσε σφόδρα ο σταυρός που φαίνονταν από μακριά, διότι οι τύψεις αυτών που πραγματοποιήσανε το έγκλημα της δολοφονίας των σέρβων στην περιοχή αυτή, είναι μεγάλες.
Αλλά τα «ψωμιά» και της Βοσνίας σαν κράτος « κατασκεύασμα» και του Κοσσόβου είναι λίγα , πάρα πολύ λίγα…..


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου