Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

ΤΟ HELLASFORCE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η Ρωσία προετοιμάζεται να πολεμήσει (και να κερδίσει) σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ

ΤΟ HELLASFORCE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η Ρωσία προετοιμάζεται να πολεμήσει (και να κερδίσει) σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ

10 σημάδια που δείχνουν πως η Ρωσία προετοιμάζεται να πολεμήσει(και να κερδίσει) σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ.
Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία εμπλέκονταν σε έναν πυρηνικό πόλεμο, ποιος θα υπερτερούσε; Μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντηση.
Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία πολεμούσαν σε έναν πυρηνικό πόλεμο, ποιος θα υπερτερούσε; Μπορεί να εκπλαγείτε


από την απάντηση. Υπό την κυβέρνηση Ομπάμα, η ραγδαία γήρανση του στρατηγικού πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ έχει συρρικνωθεί. Εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει μια εντελώς νέα γενιά βομβαρδιστικών αεροπλάνων, υποβρυχίων και πυραύλων που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν ακρωτηριασμό με το πρώτο χτύπημα. Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν έναν ολοκληρωμένης κλίμακας πυρηνικό πόλεμο ως αδιανόητο. Αλλά στη Ρωσία οι απόψεις είναι τελείως διαφορετικές. Για τους Ρώσους, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο νούμερο ένα εχθρός αυτές τις μέρες και οι Ρώσοι πυρετωδώς προετοιμάζονται για μια πιθανή στρατιωτική αναμέτρηση. Φυσικά οι Ρώσοι δεν θέλουν πραγματικά να καταφύγουν σε πυρηνικό πόλεμο. Ένα τέτοιο γεγονός θα ήταν μια ανείπωτη φρίκη για ολόκληρο τον πλανήτη. Αλλά αν δε συμβεί αυτό, οι Ρώσοι θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα αυτοί που θα βρίσκονται στην κορυφή.
Πολλοί Αμερικανοί εξακολουθούν να λειτουργούν υπό την εσφαλμένη υπόθεση ότι εξακολουθεί να ισχύει το δόγμα της »δεδομένης αμοιβαίας καταστροφής». Το σκεπτικό ήταν ότι και οι δύο πλευρές είχαν τόσο πολλούς πυρηνικούς πυραύλους που μια εκτόξευση από τη μία πλευρά θα μπορούσε να εγγυηθεί την καταστροφή και των δύο μερών.
Αλλά από τότε, έχουν αλλάξει πολλά.
Αρχικά, το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ είναι πολύ, πολύ μικρότερο από ότι ήταν τότε.Το 1967, ο στρατός των ΗΠΑ κατείχε πάνω από 31.000 στρατιωτικές πυρηνικές κεφαλές. Τώρα, έχουμε μόνο 1.642 εν χρήσει, και ο αριθμός αυτός αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω σε περίπου 1.500.
Δυστυχώς, η μείωση του μεγέθους του πυρηνικού οπλοστασίου μας κοντά στο 95% δεν είναι αρκετό για τον αντιπυρηνικό σταυροφόρο Μπαράκ Ομπάμα. Έχει μιλήσει μονομερώς για μείωση του μεγέθους των στρατιωτικών πυρηνικών στο οπλοστάσιο σε μόλις 300 πυρηνικές κεφαλές.
Η Ρωσία προετοιμάζεται να πολεμήσει (και να κερδίσει) σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ1
Κατά την ίδια χρονική περίοδο, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει μερικά πολύ εντυπωσιακά κρυφά συστήματα τα οποία έχουν την ικανότητα να χτυπούν τους στόχους στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις λίγα λεπτά μετά την εκδιδόμενη διαταγή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους υποβρύχιους πυραύλους τους. Τα νεότερα ρωσικά υποβρύχια έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίζουν τις ακτές μας, χωρίς καν να το γνωρίζουμε εμείς. Αν οι Ρώσοι έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αναπόφευκτος, τότε ένα συντριπτικό χτύπημα, χρησιμοποιώντας υποβρύχιο που βασίζεται σε πυραύλους, θα μπορούσε δυνητικά να χρειαστεί ολόκληρο το οπλοστάσιο μας πριν μάθουμε καν τι μας χτύπησε. Και αν οι Ρώσοι έχουν ένα σύστημα αντιβαλλιστικών πυραύλων που μπορούν να ανακόψουν τον περιορισμένο αριθμό των πυραύλων που μπορούμε να ρίξουμε ως αντεπίθεση, μπορεί να είναι σε θέση να διαφύγουν σχεδόν αλώβητοι.
Για να λειτουργήσει η »αμοιβαία καταστροφή», πρέπει να δούμε τα ρωσικά βλήματα που έρχονται και να έχουμε αρκετό χρόνο για να οργανώσουμε μια δική μας επίθεση. Χάρη στις αναδυόμενες τεχνολογίες, η ισορροπία δυνάμεων έχει ριζικά αλλάξει. Ο παλιός τρόπος σκέψης απλώς δεν ισχύει πλέον και οι Ρώσοι το αντιλαμβάνονται.
Τα ακόλουθα αποτελούν 10 σημάδια ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να πολεμήσει (και να κερδίσει) έναν πυρηνικό πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες …
# 1 Η Ρωσία ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων για την ανάπτυξη του PAK DA στρατηγικού βομβαρδισμού. Δεν είναι πολλά γνωστά για αυτό τον κρυφό βομβαρδισμό αυτή τη στιγμή. Η ακόλουθη περίληψη που πραγματεύεται το τι γνωρίζουμε σχετικά με αυτό, προέρχεται από μια αυστραλιανή πηγή ειδήσεων …
Η Απάντηση της Ρωσίας στο Β-2 «Πνεύμα», αυτός ο επόμενης γενιάς στρατηγικός βομβαρδισμός προορίζεται να είναι σχεδόν αόρατος στα ραντάρ και μπορεί να μεταφέρει μια τεράστια ποικιλία συμβατικών και πυρηνικών πυραύλων. Λίγα είναι ακόμη γνωστά, εκτός από την αναμενόμενη ημερομηνία της υπηρεσίας: 2025.
# 2 Οι ρωσικές πυρηνικές βόμβες έχουν τακτικό βούισμα σε περιοχές στη βόρεια Ευρώπη και κατά μήκος των ακτών της Αλάσκας. Οι Ρώσοι φαίνεται να δοκιμάζουν ασύστολα άμυνες του ΝΑΤΟ. Εδώ ακολουθεί ένα πρόσφατο παράδειγμα …
Οι Ρώσοι στρατηγοί πυρηνικών βομβαρδισμών διεξάγουν επιδρομές αεράμυνας στη ζώνη κοντά στην Αλάσκα και σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, στο τελευταίο κροτάλισμα πυρηνικού σπαθιού από τη Μόσχα.
Έξι ρωσικά αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων δύο »Bears Η» πυρηνικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα, δύο MiG-31 μαχητικά αεροσκάφη και δύο IL-78 δεξαμενόπλοια ανεφοδιασμού αναχαιτίστηκαν από F-22 μαχητικά την Τετάρτη στα δυτικά και βόρεια της Αλάσκας στις ζώνες αναγνώρισης αεράμυνας, δήλωσε ο Ναυτικού λοχαγός. Jeff A . Davis,εκπρόσωπος των ΗΠΑ και της Βόρειας Διοίκησης και της Aεράμυνας της Βόρειας Αμερικής . Δύο ακόμη »Bear» κατασχέθηκαν από τους καναδικούς πίδακες την Πέμπτη.
# 3 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergei Soigu δηλώνει ότι τα ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα θα προβούν τώρα σε τακτικές περιπολίες στο δυτικό Ατλαντικό και ανατολικό Ειρηνικό ωκεανό, καθώς επίσης και στην Καραϊβική και τον Κόλπο του Μεξικού.
# 4 Η Ρωσία κατασκευάζει ένα αντι-βαλλιστικό σύστημα πυραύλων το οποίο θεωρείτα ότι θα είναι ανώτερο από ό, τι οι ΗΠΑ έχουν σχεδιάσει ως σήμερα …
Όντας υπό ανάπτυξη, ο πύραυλος S-500 προορίζεται να είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, όταν συνδυάζονται με τη συμβολή ραντάρ από τα όμοια νέα αεροσκάφη Α-100 AWACS. Υποτίθεται ότι είναι σε θέση να παρακολουθεί και να πυροβολεί μέχρι και 10 υπερηχητικούς στόχους ανά πάσα στιγμή, σε ύψος μέχρι και 40χλμ.
# 5 Η Ρωσία πρόσφατα έκανε με επιτυχία μια δοκιμή με νέο υποβρύχιο που βασίζεται σε διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους …
Ένα ρωσικό Βόρειου Στόλου πυρηνικό υποβρύχιο έκανε την Τετάρτη μια δοκιμή διηπειρωτικού πυραύλου από τη Θάλασσα του Barents προς τη χώρα Kura της Άπω Ανατολής Kura στη χερσόνησο Κamchatka, ανέφερε σε δήλωση το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τετάρτη.
«Εντός των πλαισίων ελέγχου της αξιοπιστίας των θαλάσσιων στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, το Τula [πυρηνικό υποβρύχιο] εκτόξευσε έναν Sineva διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο από τη Θάλασσα Barents στο Range Kura [στην Κamchatka],» λέει η δήλωση.
Ο RSM-54 διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Sineva ( με κωδικό όνομα του ΝΑΤΟ SS-N-23 Skiff) αποτελεί μέρος του συστήματος εκτόξευσης D-9RM.
Το σύστημα εκτόξευσης D-9RM εξοπλισμένο με RSM-54 πυραύλους τέθηκε σε λειτουργία το 1986. Η παραγωγή των RSM-54 σταμάτησε το 1996, αλλά μετά από τρία χρόνια, η ρωσική κυβέρνηση επανέλαβε την παραγωγή μιας νέας εκσυγχρονισμένης εκδοχής του πυραύλου.
# 6 Η Ρωσία κατέχει ήδη εξαιρετικά αθόρυβα υποβρύχια πυρηνικής επίθεσης που είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμα όταν βυθίζονται. Σε ένα προηγούμενο άρθρο, συζήτησα πώς το Ναυτικό των ΗΠΑ αναφέρεται σε αυτά τα σχεδόν μη ανιχνεύσιμα υποβρύχια ως «μαύρες τρύπες» …
Γνωρίζατε ότι η Ρωσία κατασκευάζει υποβρύχια που είναι τόσο αθόρυβα που ο στρατός των ΗΠΑ δεν μπορεί να τα εντοπίσει; Αυτά τα «μαύρης τρύπας» υποβρύχια μπορούν να προσεγγίσουν ελεύθερα τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, χωρίς το φόβο του να εντοπίζονται όποτε θέλουν. Στην πραγματικότητα, ένα «υποβρύχιο πυρηνοκίνητο για επίθεση,οπλισμένοι με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς» έπλευσε γύρω στον Κόλπο του Μεξικού για αρκετές εβδομάδες χωρίς να έχει εντοπιστεί το 2012. Και τώρα η Ρωσία εγκαινιάζει μια νέα τάξη υποβρύχιων που έχουν «προχωρημένης μυστικότητας τεχνολογία «. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτά τα υποβρύχια όταν είναι βυθισμένα. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι είναι σε θέση να πλεύσουν μέχρι τις ακτές μας και να ρίξουν πυρηνικά όποτε θέλουν.
# 7 Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το 60% του συνόλου των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων θα έχουν τη δυνατότητα να διαφεύγουν τα ραντάρ ως το 2016 …
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σχεδιάζει να ολοκληρώσει την επανεξοπλισμό των Στρατηγικών Δυνάμεων πυραύλων εντός έξι ετών. «Μέχρι το 2016, το μερίδιο των νέων πυραυλικών συστημάτων θα πλησιάσει το 60%, και από το 2021 το μερίδιό τους θα αυξηθεί στο 98%. Την ίδια στιγμή τα στρατεύματα και τα οπλικά συστημάτα διοίκησης, καθώς και ο εξοπλισμός μάχης θα βελτιωθεί ποιοτικά, πρώτα απ “όλα – θα πρέπει να βελτιωθούν οι δυνατότητές τους για την καταστολή της αντιπυραυλικής άμυνας.» , είπε ο εκπρόσωπος Τύπου RVSN του υπουργείου Άμυνας, ο συνταγματάρχης Igor Yegorov στο ITAR-TASS την Παρασκευή.
# 8 Για πρώτη φορά, η Ρωσία έχει περισσότερες στρατηγικές πυρηνικές κεφαλές ανεπτυγμένες από ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες …
Για πρώτη φορά, η Ρωσία, η οποία είναι στο μέσο ενός σημαντικό στρατηγικού πυρηνικού εκσυγχρονισμού, έχει αναπτύξει περισσότερες πυρηνικές κεφαλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τους τελευταίους αριθμούς που δημοσιεύονται από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Η Ρωσία έχει τώρα 1.643 κεφαλές αναπτυχθεί σε διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, υποβρύχια ξεκίνησε βαλλιστικών πυραύλων και βαρέων βομβαρδιστικών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 1.642, δήλωσε ο δελτίο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.
Ο αριθμός των πυρηνικών κεφαλών για τους Ρώσους, με βάση την έκθεση της 1ης Σεπτέμβρη που απαιτείται σύμφωνα με την Νέα Συνθήκη Μείωσης των Στρατηγικών Όπλων (START) το 2010, δείχνει μια αύξηση της τάξης των 131 κεφαλών από την τελευταία σχετική δήλωση της 1ης Μαρτίου. Οι ΗΠΑ ανέφεραν αύξηση της τάξης των 57 κεφαλών κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου. Δεν είναι σαφές γιατί ο αριθμός κεφαλών αυξήθηκε.
# 9 Η Ρωσία έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ, όσον αφορά στα τακτικά πυρηνικά όπλα …
Όσο για τα τακτικά πυρηνικά όπλα, η ανωτερότητα της σύγχρονης σε σχέση με το ΝΑΤΟ είναι ακόμη ισχυρότερη.
Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Ήταν πεπεισμένοι προηγουμένως ότι η Ρωσία ποτέ δεν θα ξανααναπτυσσόταν. Τώρα είναι πολύ αργά.
Μέχρι σήμερα, οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν μόνο 260 τακτικά πυρηνικά όπλα στο ΕΤΟ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 200 βόμβες με συνολική χωρητικότητα 18 μεγατόνων. Βρίσκονται σε έξι αεροπορικές βάσεις, στη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Τουρκία. Η Γαλλία έχει 60 περισσότερες ατομικές βόμβες. Η Ρωσία, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις, έχει 5.000 κομμάτια από διαφορετικές κατηγορίες TNW – από κεφαλές Iskander μέχρι τορπίλα, εναέριες και πυροβολικές κεφαλές! Οι ΗΠΑ έχουν 300 Β-61 βόμβες στο έδαφός τους, αλλά αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση και το πλαίσιο της εν λόγω ανισορροπίας.
# 10 Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο » πρόγραμμα εκσυγχρονισμού όπλων», που αναμένεται να κοστίσει 540 δισεκατομμύρια δολάρια …
Ο Putin είπε ότι το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των όπλων της Ρωσίας για το 2016-2025 θα πρέπει να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση μιας νέας σειράς επιθετικών όπλων για να παρέχουν ένα »’εγγυημένο πυρηνικό αποτρεπτικό?», να εξοπλιστεί εκ νέου η στρατωτική και μεγάλου βεληνεκούς αεροπορίακαι να δημιουργηθεί ένα σύστημα αεροδιαστημικής άμυνας καθώς και η ανάπτυξη υψηλής ακρίβειας συμβατικών όπλων.
Δεν θα μιλούσε λεπτομερώς για τα υποψήφια όπλα, αλλά ο ίδιος και άλλοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα καυχηθεί για την ικανότητα των νέων ρωσικών πυρηνικών πυραύλων να διεισδύουν σε οποιαδήποτε αντιπυραυλική ασπίδα.
Το Κρεμλίνο έχει ενισχύσει τις αμυντικές δαπάνες κατά τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού όπλων ως το 2020 και το κόστος είναι ισοδύναμο των 540 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Εν τω μεταξύ, οι Κινέζοι έχουν επενδύσει πολλά σε αυτό το είδος της τεχνολογίας.
Στην πραγματικότητα, μόλις τις προάλλες η Κίνα έκανε μια δοκιμή με επιτυχία ενός νέου υποβρύχιου διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων …
Το JL-2 δεύτερης γενιάς διηπειρωτικής εμβέλειας υποβρύχιο της Κίνας έριξε βαλλιστικούς πυραύλους, το οποίο έχει τη δυνατότητα να φτάσει στις ηπειρωτικές ΗΠΑ, και ήδη θεωρείται ότι μπορεί να χρησιμοποηθεί από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, αναφέρει η Huanqiu, η ιστοσελίδα της κινεζικής γλώσσας της εθνικιστικής »Global Times tabloid».
To Julang-2 – κυριολεκτικά » το γιγάντιο κύμα 2″ – έχει φτάσει σε ένα προκαταρκτικό επίπεδο επάρκειας, σύμφωνα με την Επιτροπή της Οικονομίας και της Αναθεώρησης Ασφάλειας των ΗΠΑ-Κίνα στην έκθεσή τους στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 20 Νοέμβρη.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν ότι όλα αυτά χρήζουν ανησυχίας.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί υποθέτουν ότι ένας πλήρους κλίμακας πυρηνικός πόλεμος είναι σχεδόν αδύνατος.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα επιτυχημένη χτύπημα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πολύ πιο πιθανό σήμερα από ό, τι οποτεδήποτε στο παρελθόν.
Ας ελπίσουμε ότι ο αμερικανικός λαός θα προσγειωθεί σε αυτήν την πραγματικότητα, πριν να είναι πολύ αργά.

http://www.hellasforce.com/blog/hellasforce-apokalipti-rosia-proetimazete-na-polemisi-ke-na-kerdisi-se-enan-piriniko-polemo-tis-ipa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου