Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

Για την υγεία των χόνδρων και των αρθρώσεων!

Aloe Vera Freedom,
Για την υγεία των χόνδρων και των αρθρώσεων!
Γιατί…όλα τα  κολαγόνα δεν είναι ίδια!
Το Αloe vera Freedom είναι ένας χυµός µε πολλαπλές δράσεις, λόγω του συνδιασµού των επιλεγµένων συστατικών που περιέχει.
  Δράση Νρ.1Μείωση του βάθους των ρυτίδων
Δράση Νρ. 2Αύξηση της υγρασίας της επιδερµίδας και µείωση της ξηρότητάς της
 (κολλαγόνο, χονδροϊτίνη,γλυκοζαμινη )
Δράση Νρ.3 Αύξηση της ελαστικότητας της επιδερµίδας (κολλαγόνο)
Δράση Νρ.4 Μείωση των συµπτωµάτων της οστεοαρθρίτιδας (κολλαγόνο, χονδροϊτίνη,γλυκοζαμινη ).
Δράση Νρ.5 Μείωση των συµπτωµάτων της ρευµατοειδούς αρθρίτιδας
Φυσική Αναγέννηση με μετρήσιμα αποτελέσματα
Κλινικές µελέτες αποδεικνύουν πως, σηµασία δεν έχει να πιει κανείς µόνο κολλαγόνο, αλλά να το πιει στην πλέον απορροφήσιµη και αξιοποιήσιµη µορφή του λόγω του ιδανικού συνδυασμού του µε άλλα ενεργά συστατικά.
Το Κολλαγόνο είναι µία πρωτεΐνη που αποτελεί το 45% του βάρους ενός κανονικού ανθρώπου και είναι υπεύθυνη για όλες τις βασικές δοµές του σώµατος, όπως τους τένοντες, την καρδιά, τα νύχια, τα µαλλιά, το δέρµα, τα ούλα, τα µάτια, τις αρθρώσεις και τα αιµοφόρα αγγεία. Μετά την ηλικία των 30 ετών, η παραγωγή κολλαγόνου µειώνεται κατά 1-1,5% το χρόνο και αυτό έχει εµφανείς συνέπειες στην επιδερμίδα όπου αρχίζουν τα πρώτα σηµάδια γήρανσης, καθώς και στην υγεία, αφού επηρεάζει σηµαντικά 
την ποιότητα της ζωής µας.
 ΤΟ Νο 1 Κολλαγόνο  Mε θρεπτική αξία
∆εν χρειάζεται να φαίνεται οτι μεγαλώνετε!
 Αναχαιτίστε το χρόνο µε ένα κολλαγόνο διαπιστωμένα υψίστης αντιγηραντικής δράσης. Κλινικές µελετες αποδεικνύουν πως, σηµασία δεν έχει να πιει κανείς µόνο κολλαγόνο, αλλά να το πιει στην πλέον απορροφήσιµη και αξιοποιήσιµη µορφή του λόγω του ιδανικού συνδυασμού του µε άλλα ενεργά συστατικά, όπως η αλόη βέρα.
 Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ TOY 
 Γιατί... όλα τα κολλαγόνα δεν είναι ίδια!
Είναι ένας χυµός µε πολλαπλές δράσεις, λόγω του συνδιασµού των επιλεγµένων συστατικών που περιέχει.
Το εντυπωσιακότερο αποτέλεσµα του συνδυασµού του κολλαγόνου είναι η µείωση του βάθους ρυτίδων όπου ενώ το κολλαγόνο µόνο του το µειώνει κατά 26% και ο συνδυασµός του µε την χονδροϊτίνη κατά 13,2%, ο µοναδικός συνδυασµός και των άλλων συστατικών oπως η θειική γλυκοζαμινη  μειώνει το βάθος των ρυτίδων κατά 82%.
Το τελικό αποτέλεσµα της επίδρασης στο χόνδρο των δύο ανωτέρω συστατικών είναι η µείωση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας και 
της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
To μελετημένο κοκτέιλ συνεργιστικής δράσης του Freedom Aloe Vera τεκμηριώνει την υπεραξία του, επιβραδύνοντας τη γήρανση µε πολλαπλάσια οφέλη υπέρ της νεότητας: 
·         Μείωση του βάθους των ρυτίδων
·         Μείωση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας
·         Μείωση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
·         Αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδας και μείωση της ξηρότητάς της
·         Μείωση των λεπτών ρυτίδων
·         Αύξηση της ελαστικότητας της
·         Μείωση των καφέ κηλίδων
·         ∆ιατήρηση της δραστικότητας των βιταμινών Α και C( η βιταμίνη C υποστηρίζει το σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των χόνδρων κατά την πόση,
·         Ασφαλές για την νεφρική λειτουργία
ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
- Ο µόνος χυµός που συνδυάζει το κολλαγόνο µε άλλα  χρήσιµα για τον οργανισµό συστατικά, όπως την εκπληκτικά δραστική χονδροϊτίνη, και τις βιταµίνες Α (β-καροτένη) την βιταμίνη Ε και C (ασκορβικό οξύ) σε δοσολογία που προκύπτει από κλινικές µελέτες.
Ο συνδυασµός των ενεργών συστατικών αυξάνει το αντιγηραντικό αποτέλεσμα στο δέρµα και την καταλυτικά ευεργετική δράση στους χόνδρους των οστών, κάτι που υποστηρίζεται από κλινικές µελέτες. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός λήψης υδρολυµένου κολλαγόνου µε χονδροϊτίνη αναφέρεται ότι µειώνει την ξηρότητα της επιδερμίδας κατά 76%, ενώ παράλληλα αυξάνει την περιεκτικότητα του κολλαγόνου στο δέρµα κατά 6%.
- Η λήψη του ίδιου σκευάσματος (υδρολυµένου κολλαγόνου - χονδροϊτίνης) σε µμεγαλύτερη ημερήσια δόση για  10 εβδομάδες μείωσε τα συμπτώματα του πόνου από την οστεοαρθρίτιδα, µε σηµαντική στατιστική διαφορά σε σχέση µε άτοµα που δεν είχαν κάνει λήψη του συγκεκριμένου  σκευάσματος.
- Επίσης, η χονδροϊτίνη αναστέλλει το ένζυµο υαλουρονιδάση που είναι υπεύθυνο για τη µείωση του υαλουρονικού οξέως  στο αρθρικό υγρό.
Στην υγεία σας
Winners Seminars Group

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... 

καί πιάστε δουλειά... ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... 

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας...  *Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας... μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας... καί πάνω απ'όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... * *τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία... *άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής...*καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. * *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου... περισσότερα »

http://apokalipsistora.blogspot.gr/2014/10/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου