Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

Το blog που αγαπά τον Παπανδρέου δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Μας ετοιμάζουν με το ζόρι το παλικαράκι των τοκογλύφων για την καθυστέρα!

Το blog που αγαπά τον Παπανδρέου δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον....Το blog που αγαπά ΔΝΤ. Μας ετοιμάζουν με το ζόρι το παλικαράκι των τοκογλύφων για την καθυστέρα! Ο Τσίπρας είναι αγράμματος και τσιράκι των τοκογλύφων. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ελπίδα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι κρατικός μηχανισμός και ΟΧΙ κόμμα! Αυτός ο κρατικός μηχανισμός τώρα πήγε Σύριζα με την βοήθεια του Παπανδρέου!
Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο κόσμος. Αυτό μετρά γιατί διαφορετικά είναι φαύλος κύκλος.

Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να περιμένει από τους  πλούσιους συνδικαλιστές του Παπανδρέου μέλλον....Αυτοί οι συνδικαλιστές είναι που σήμερα στελεχώνουν το Σύριζα. Αυτοί οι συνδικαλιστές που όταν ο Παπανδρέου μας έβαζε στο ΔΝΤ είχαν σιωπήσει.  Οι γνωστοί κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που γλίτωσε ο Σαμαράς που ανήκουν αλήθεια;; Γιατί τα blogs που υποτίθεται είναι κατά του ΔΝΤ δεν τα γράφουν αυτά;; Γιατί τόση υποκρισία;; Έχουν κάτι να κρύψουν;; Συμφέρον μήπως; Δεν έχουν ενοχές;
Δεν είναι μέλλον ο Τσίπρας μαζί με τους Αμερικανούς συμβούλους του....Ο Τσίπρας που γλίτωσε τον Παπανδρέου....χρεώνοντας ΟΛΕΣ τις ευθύνες στον Παπακωνσταντίνου......με σκοπό να εξασφαλίσει ταξίδι στο Brookings! O Tσίπρας που κάνει γαργάρα τα πάντα....και δίνει ραντεβού σε λέσχες με ανθρώπους των Ρότσιλντ.
Δεν είναι μέλλον ο Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας!…. Ηγέτες “ναι σε όλα” δεν υπάρχουν! O ήσυχος τύπος που δεν μιλάει, αλλά με συνέπεια πάντα προδίδει τον λαό του, ανοίγει το στόμα του μόνο για να σαβουρώσει......
Πρέπει να σταματήσει η βλακεία και να ξυπνήσει ο κόσμος!
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ταυτίζουμε τη σιωπή με την ενοχή….
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου